De wet van aantrekkingskracht | Hierdoor is alles mogelijk!

LEEF JOUW DROOM!

De wet van aantrekkingskracht | Hierdoor is alles mogelijk!

WetMisschien heb je er al een keer van gehoord en misschien nog nooit. De wet van aantrekkingskracht. Sommige mensen geloven erin en andere niet. Bestaat het wel? Werkt het? Hoe moet je het toepassen? En zo zijn er nog talloze vragen te bedenken omdat het een onderwerp is die niet heel bekend is.

Vandaag gaan we er meer duidelijkheid overgeven. Of je het nou gelooft of niet, het bestaat 100% en als je het niet gelooft kan het ook gevaarlijk zijn. Alles wat jij denkt, vaak mee bezig bent, over droomt, komt jouw kant op. Dit geldt voor zowel positieve als negatieve dingen.

Als jij ziek bent, heel veel beterschap, maar vooral hoe ben jij met je ziek zijn bezig? Als jij een burn-out hebt, hoe ga je daarmee om? Denk je dat het beter zal worden of zie jij het niet meer zitten? Waarom plegen mensen zelfmoord? Er hoeft maar 1 gedachten te zijn en als we daarmee doorgaan in ons hoofd zal dat alleen maar meer worden.

Dit geldt ook voor de positieve kant. Wil jij succesvol worden en denk jij positief, denk jij je in dat je een mooi auto, huis of andere dingen hebt dan ga jij dit ook krijgen. Dit geldt ook allemaal voor relaties. Hoe sta jij hierin? Denk je dat het goed zal gaan? Ga je er al vanuit, misschien uit ervaring, dat het uit gaat? Waar jij mee bezig bent, waar jij veel aan denkt zal ook aan jouw gegeven worden.

Hierdoor is dus van belang dat je meer weet van de Wet Van Aantrekkingskracht. Of je het op dit moment gelooft of niet, lees alsjeblieft deze blog even door. Wil je liever gelijk heel veel weten of de wet van aantrekkingskracht? Koop dan dit boek: De wet van aantrekking

Bestaat de Wet van Aantrekkingskracht daadwerkelijk? 

UniversumVeel mensen geloven er niet in, terwijl ik het de laatste tijd steeds vaker zie. Misschien omdat ik er mee bezig ben, maar dat heb jij vast ook weleens. Als jij jezelf focust op een Volkswagen Golf, dan zie jij die vaak overal rijden. Misschien is dat al een teken van de wet van aantrekkingskracht.

De meeste mensen zeggen tot nu toe dat het niet bestaat of dat alleen zweverige mensen erin geloven. Vaak komt er namelijk iets bij kijken als mediteren en veel mensen zien dit als iets zweverigs.

De wet van aantrekkingskracht kunnen wij niet zien en we hebben hier geen macht over. Dat is iets, zeker in deze tijd, wat mensen niet willen geloven. Alles moet bewezen zijn, alles moet je kunnen voelen of zien. De laatste tijd is er steeds meer gesprek voor, maar bewezen is het nog niet echt. Dat is vaak ook een punt dat mensen het niet geloven.

Veel mensen vertellen het uit ervaring en dat worden er steeds meer. Persoonlijk dacht ik dat het ook niks was, maar het bestaat wel degelijk. Kijk eens naar mensen om je heen. Succesvolle mensen, positieve mensen en mensen die altijd maar klagen, mensen die negatief zijn. Hoe staan ze in het leven, wat hebben ze bereikt en hoe zitten ze erbij?

En eerlijk is eerlijk, hierin zie je wel degelijk verschil. Negatieve mensen komen niet vooruit, krijgen vaak nog meer ellende over zich heen terwijl positieve mensen opgewekt zijn, hebben elke dag zin in een nieuwe dag vol kansen en zien op elk moment de zon in het leven. Wat je er dus ook overdenkt, de wet van aantrekkingskracht is zeker aanwezig of je het nu wilt of niet.

Wat is precies de wet van aantrekkingskracht 

Het universum bestaat uit frequenties, dit worden trillingen genoemd. Elke frequentie heeft weer een bepaalde golflengte net zoals de radio bepaalde golflengtes heeft om op de juiste zender te zitten. Jouw gedachten moet je zien als magneten. Elke gedachten die je hebt, die je uitzend, zend je naar het universum. Elke gedachte die jij uitzendt komt ook weer naar jouw terug.

Dus als jij negatief ingesteld bent, als jij negatief bent, dan zend jij ook negatieve gedachtes uit omdat jouw gedachten bepalen wie jij bent. Alles wat jij uitzendt komt ook weer terug. Zo werkt de wet van aantrekkingskracht.

Daarom is het ook zo gevaarlijk als je negatief bent. Als jij je laat leiden door angst dan zendt jij dat uit naar het universum. Daarom is het zo gevaarlijk, want dan blijf jij in die negatieve spiraal zitten. Je kan hier pas uitkomen als jezelf door hebt dat jouw gedachten alles bepalend zijn.

Echter is het niet zo dat je elke dag denkt aan een mooi auto en dat die auto binnenkort een keer voor de deur staat. De gedachten is wel heel goed, dus ga daar mee door! Als jij die auto zo mooi vindt moet je er elke dag aandenken en tegelijkertijd aangaan werken om die auto te kunnen kopen. Dus stel de vraag: Hoe kan ik die auto kopen?

Dan zijn de juiste vragen. Wat je dus ook wilt, denk er elke dag aan. Zorg dat je dit gaat visualiseren, er een duidelijk beeld bij hebt en ga er tenslotte ook aan werken om datgene te kunnen kopen en/of bereiken. Je zult er hard voor moeten werken, maar wat je ook wilt… het is mogelijk.

Hoe maak je de wet van aantrekkingskracht toepasbaar? 

VrijheidOm het verhaal niet te lang te maken hebben we het zo compact mogelijk opgeschreven zodat het voor jouw duidelijk is hoe jij dit in jouw leven kan toepassen.

1: Wat wil je: Wat wil jij heel graag bereiken, waar verlang je naar, wat zou jouw gelukkig maken? Dat verlangen moet heel diep zitten en je moet er voor 100% achterstaan. Maak het duidelijk, schijf dit op en probeer het je in te denken hoe jouw leven dan zou zijn. Ga het visualiseren, denk dat je het al in bezit hebt.

2: Wees positief en dankbaar: Zorg dat je elke dag opgewekt bent, blij bent met elke dag. Dankbaar dat de zon weer schijnt of dat de regen het land weer laat groeien. Wees dankbaar voor kleine dingen, gezondheid, familie, vrienden, baan of bedrijf, dat je leeft en ga zomaar door.

3: Vermijdt negativiteit: Zorg dat je niet meer in aanraking komt met negativiteit. Hier mag je niet meer aandenken! Dit gaat jouw zeker lukken.

4: Luister naar Podcasts, kijk video’s: Bekijk video’s of luister podcast die jouw kunnen laten groeien. Wat jouw interesse is of helpen bij de juiste mindset te komen. Wat ook helpt is om meditaties te luisteren en dit helpt echt ik spreek uit eigen ervaring. Ik zelf gebruik Meditation Moments App.

Pas dit toe en het zal zeker bijdragen aan je beter persoon voor jezelf en voor andere. Let op met wat je denkt want dat kan echt gevaarlijk zijn, maar je kan er ook zelf achter komen. Veel succes met het toepassen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.