Wat levert affiliate marketing op?

LEEF JOUW DROOM!

Wat levert affiliate marketing op?

Levert affiliate marketing nog wat opWat levert affiliate marketing nu op? Kan het geld opleveren? Levert het ook nog iets anders op of is het alleen maar geld? Kan het ook nog andere dingen opleveren en kan je wel geld verdienen met affiliate marketing?

Zijn er mensen die al geld verdienen met affiliate marketing en wat kan je er allemaal mee bereiken? Wat gaat er allemaal veranderen als ik aan affiliate marketing begin en wat als ik er echt voor ga en actie ga ondernemen? Het hangt namelijk allemaal af of jij wel actie gaat ondernemen want anders kan je het beter niet doen.

Dus lees het en ga ervoor.

START MET AFFILIATE MARKETING

Contents

Wat iedereen verwacht dat het oplevert

Iedereen verwacht minimaal één ding dat het oplevert. Affiliate marketing moet sowieso geld opleveren, want waarom doen we het anders. En ik ben ik met je eens, maar ik verwacht ook dat mensen dit voor hun hobby kunnen doen.

Dat terzijde, het overgrote deel zegt dat het geld moet opleveren. En dat klop in zekere zin. Als je actie onderneemt en er ook echt werk van maakt kan jij hiermee geld verdienen. Zoals je in de vorige blog hebt kunnen lezen moet je eerst onkosten maken en moet je dat bedrag terug verdienen.

Als het goed is heb jij er dan wel vertrouwen in dat je hiermee geld kan verdienen omdat je ook moet investeren. Dus iedereen verwacht in zekere zin dat je met affiliate marketing geld kunt verdienen. Dus we hebben een antwoord op de vraag: levert affiliate marketing wat op? En het antwoord is: ja.

Wat levert affiliate marketing nog meer op?

Misschien denken sommige nu wel: levert affiliate marketing nog iets anders op dan geld? Jazeker. Affiliate marketing kan meer opleveren dan alleen maar geld. Uiteindelijk levert het natuurlijk een leuke bijverdienste op of het wordt zelfs je hoofdinkomen. Je kan van affiliate marketing leven zoals Jacko Meijaard.

Hij verdient er ondertussen meer dan €10.000, – per maand mee. Natuurlijk heeft hij dit moeten opbouwen, maar het is hem wel gelukt. Binnen ongeveer 2 jaar heeft Jacko zijn doel bereikt om €7500, – per maand te verdienen met affiliate marketing. Hij begon op ze 18de, dus rond zijn 20/21ste kon Jacko al leven van het internet.

Hij heeft er hard voor moeten werken, en nog steeds werkt hij er hard aan. Maar dan heb je wel volledige vrijheid.

Als je begint met affiliate marketing en je gaat echt actief bezig zijn, dan ben je of aan het begin al gemotiveerd of je begint het door er mee bezig te zijn leuk te vinden.

Hierdoor ga jij meer interesse tonen in affiliate marketing waardoor jij er meer over wilt leren. Dat is vaak één van de extra punten die het oplevert.

Jij wilt dus meer over affiliate marketing weten. Uiteindelijk wil je ook meer over je platvorm weten hoe alles in ze werk gaat en hoe jij het beste je platvorm kan gebruiken.

Dit zijn dus al twee extra dingen die je in één zin samen kan vatten.

Jij wordt leergierig naar wat je aan het doen bent

Dit had jij misschien helemaal niet verwacht of wil je helemaal niet, maar geef niet op! Dit komt uiteindelijk vanuit jezelf. Je wil gewoon meer weten waar je mee bezig bent. Je wilt meer uit je platvorm halen dan je nu doet, en dat is logisch ook.

Nog iets wat affiliate marketing oplevert

Affiliate marketing levert meer op dan je denkt. Affiliate marketing veranderd ook je denken. Je moet een andere mindset aannemen. Dit wordt je gaande weg ook door Jacko geleerd in zijn cursus.

Je moet lange termijn gaan denken. Hierdoor kijk je verder de toekomst in en ga je echt doelen opstellen en plannen maken voor jouw business. Je gaat ook positiever denken. Als jij nu al van jezelf denkt dat je positief denkt is dat echt geweldig! Dit is echt ontzettend belangrijk.

Als je alleen maar elke dag het nieuws kijkt, kom je vaak negatief nieuws tegen. Bijvoorbeeld dat er een aanslag is gepleegd, dat er een overstroming is, en ga zomaar door.

En het is goed om het nieuws te volgen en op de hoogte te blijven wat er in de wereld allemaal gebeurd, maar je brein slaat dit allemaal automatische op. En dit is wel allemaal negativiteit wat in jouw brein komt.

Het is dus ontzettend belangrijk om negativiteit te vermijden. Ook hier wil jij uiteindelijk meer over leren. Neem dit mee ook voor je dagelijks leven en we spreken elkaar volgende week weer.

START NU MET AFFILIATE MARKETING

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.