GRATIS affiliate marketing cursus! ‘Wat is affiliate marketing?’

LEEF JOUW DROOM!

GRATIS affiliate marketing cursus! ‘Wat is affiliate marketing?’

Affiliate marketing het ideale verdienmodel

video cursusAffiliate marketing is echt een geweldig verdienmodel. Je hebt geen producten nodig, geen opslag, hoeft geen inkopen te doen, je hoeft geen personeel aan te nemen. Jij kan een heel groot bedrijf bouwen wat echt veel winst maakt terwijl jij maar de enige bent die het er werkt. Je kan wel veel uitbesteden waardoor jij meer vrijheid krijgt en echt op bepaalde dingen kan focussen die jij leukt vindt, waar je energie van krijgt. Dat is belangrijk.

Om jou eerst een kijkje te geven wat affiliate marketing nou precies is heb ik een GRATIS cursus gemaakt. In die cursus laat ik zien wat affiliate marketing is, op welke platvormen je dit kan opbouwen, hoe je een blogartikel in elkaar zet om producten te promoten en daarna haken we verder in op mindset. Hoe krijg je succes, hoe behoudt jij je motivatie, hoe krijg je een positieve gedachten gang. Ook allemaal belangrijke elementen om een succesvol bedrijf op te zetten.

START MET DE GRATIS VIDEO-CURSUS

Met affiliate marketing hoef je helemaal niet perse een bedrijf op te zetten, je kan het (eerste) ook gewoon als bijbaan houden en het later eventueel uitbreiden. Je kan dus best veel kanten op. Ook in dit artikel geef ik je het één en ander aan informatie hoe affiliate marketing nou in zijn werk gaat. In de gratis cursus gaan we hier dieper op in, maar zo weet je al iets wat het nu precies is.

Wat is Affiliate Marketing? 

Het promoten van andermans product. Je hebt zelf dus zelf géén producten, maar promoot producten van iemand anders. Het enige wat je nodig hebt is een laptop en een internetverbinding om aan je bedrijf te werken. Je kan dus daadwerkelijk overal heen als er maar internet is.

Eigenlijk is het niet meer dan dit. Natuurlijk is het nog een klus om het bedrijf zelf op te stellen, maar qua uitleg is dit wat het is. En geloof me, er bestaat geen simpeler en mooier verdienmodel. Geen één verdienmodel geeft zoveel vrijheid, dus voor degene die gaan zoeken, succes!

Geld verdienen met affiliate marketing

Je ook daadwerkelijk geld verdienen met affiliate marketing. Het kost tijd om een business op te bouwen en het ligt aan jou hoe snel je geld verdient met affiliate marketing. Sommige mensen verdienen binnen 1 jaar meer dan 5000,- euro en andere maar 100,- euro. Uiteindelijk gaat het erom dat je plezier hebt in wat je doet, dat het er energie uit haalt en er helemaal voorgaat.

Als je hard werkt, er veel voor doet, en erin gelooft dan kan jij succesvol worden. En weet dat niemand succesvol is geworden door bijna niks te doen. Iedereen is succesvol geworden met hard werken, in jezelf geloven en er 100% voorgaan.

in deze video hieronder kan je zien dat je daadwerkelijk geld kunt verdienen met affiliate marketing.

Op welke platvormen kan je affiliate marketing toepassen?

Je kan op een aantal verschillende platvormen affiliate marketing toepassen. Zelf vindt ik het beste om een website op te starten en dat is anno 2021 niet zo moeilijk meer. Met een website kan je op een bepaald moment gaan opschalen en zo meer geld gaan verdienen. Met andere kanalen is dit gewoon niet mogelijk.

Je kan affiliate marketing starten op YouTube, Instagram, Facebook en een website. Misschien zijn er nog wel meerdere platvormen, bijvoorbeeld Pinterest, maar daar lijkt het mij moeilijk om affiliate marketing toe te passen. Laat het anders gerust even weten:)

Op de bovengenoemde platvormen kan je dus het verdienmodel gaan toepassen, zelf ben ik vóór een website omdat al die artikelen die je schrijft het op de lange termijn veel beter doen dan je berichtjes op Instagram en Facebook. Mijn doel is met affiliate marketing meer vrijheid te krijgen en als je het dan gaat toepassen op sociale media werkt het niet omdat dit is gericht op de korte termijn, vaak binnen een paar uur of 1 dag.

START HIER MET DE GRATIS VIDEO-CURSUS
YouTube is wel echt een top kanaal waar je naar moet kijken, zelf doe ik dit ernaast om meer mensen naar mijn website te trekken. YouTube is naast Google de grootste zoekmachine ter wereld, dus ook zeker de moeite waard.

GRATIS cursus!

Nou vertel ik in de online gratis cursus er veel meer over. Je hebt er dan ook beeld bij en je kan luisteren hoe het allemaal in zijn werk gaat. Ik laat jou veel dieper zien hoe je affiliate marketing toepast, hoe je een blogartikel schrijft en wat je moet doen om daadwerkelijk succes te krijgen. Wij geven alles stap voor stap weer zodat jij rustig mee kan kijken, terug kan spoelen als je het niet snapt en mij natuurlijk vragen kunt stellen.

Met ook een stukje mindset training, hoe je succesvol wordt, waardoor dat bepaalt wordt, sluiten wij de training af en kan jij beginnen met jou affiliate marketing project. Dus ga ervoor!

BEGIN GELIJK MET DE GRATIS CURSUS

Rondleiding in de gratis cursus

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.