Waarvoor moet je kiezen

LEEF JOUW DROOM!

Waarvoor moet je kiezen

Richting een positieve mindsetOmdat toch veel mensen blijven twijfelen en niet weten wat ze willen wil ik jou iets vertellen. Want als jij bijvoorbeeld door financiële omstandigheden of door een extra zakcentje toch wat extra’s wil verdienen, dan moet jij toch ergens voor gaan kiezen.

Maar hoe en waarvoor moet je dan gaan kiezen, want er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het internet. En daar gaan wij jou meer over vertellen.

Maar voor ik jou iets ga vertellen over “hoe jij moet kiezen” wil ik jou eerst meenemen hoe de meeste mensen handelen.

BEKIJK HIER GRATIS DE VIDEO OVER AFFILIATE MARKETING


Hoe mensen vaak handelen

Als mensen iets willen ondernemen door bijvoorbeeld hun financiële problemen op te lossen gaan ze eerst kijken wat de mogelijkheden zijn.

Ze kloppen bijvoorbeeld eerst aan bij een bank, waardoor er kans bestaat dat de schulden alleen maar groter worden doordat je het toch een keer moet terug betalen met de eventuele rente.

Dus naar mijn idee is dat geen oplossing om je schulden op te lossen.

Mensen gaan extra werken waardoor ze sneller kans maken op een burn-out of relatie problemen krijgen waardoor ze nog verder van huis raken.

Dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn, maar het is niet gezellig om de hele tijd alleen thuis te zitten terwijl je partner alleen maar aan het werk is. Het kan uiteraard voor een tijd om zo uit de problemen te komen, maar om nou een jaar of langer dit te gaan doen lijkt mijzelf niet de beste oplossing.

Ondertussen gaan mensen ook zoeken op het internet om informatie te krijgen hoe ze geld kunnen gaan verdienen. Dit is natuurlijk niet slecht en een goed begin, maar je kan ook teveel informatie krijgen!

Teveel informatie krijgen, kan dat?

Ja dat kan. Misschien weleens van gehoord, of nog nooit, maar het kan echt. Omdat er zoveel informatie op het internet te halen valt (wat natuurlijk heel handig is) kan je soms overprikkeld worden.

En omdat jij dan zoveel mogelijkheden ziet weet je niet meer waar je moet begin en ga jij het weer naast je neerleggen.

Dus zo handelen mensen vaak in nu bijvoorbeeld financiële problemen.

Uiteindelijk leggen de mensen het weer neer door het verkrijgen van te veel informatie, terwijl ze zo dichtbij de oplossing waren.

En misschien weet je dus nu al wat het probleem is bij ons als mensen.

We missen dat stukje om ons op één ding te focussen en actie ondernemen. Dit is vaak de oplossing naar veel dingen in ons leven. Kijk anders even terug op u leven.

U bent niet voor niets op de website beland. U wilt meer uit u leven halen, maar u hebt tot nu toe nog geen actie genomen.

Waarom geen actie ondernomen?

Wat is de reden dat u nog geen actie hebt ondernomen om uit u financiële problemen te komen, of waarom hebt u uw droom nog niet werkelijkheid laten worden?

Door geld gebrek. Dat kan natuurlijk een antwoord zijn, maar wat heeft u hieraan gedaan om het op te lossen? Heeft u al eens actie ondernomen en zo ja, waarom is dat dan niet gelukt?

Ga eens na hoelang u dat heeft volgehouden, 2 weken, 1 maand, 6 maanden? Waarom bent u erna deze tijd mee gestopt?

Moest u (elke maand) geld in leggen, of was het éénmalig of heeft u geen tijd gehad? Had u motivatie? En zo nee, hoe kwam dat? Heeft u iets gedaan wat u wel interessant vond of niet? Dit kan ontzettend schelen bij het ontbreken van motivatie.

Vindt u iets leuker, dan is het vaak makkelijker om er ook echt mee aan de gang te gaan. En nou komt u met de vraag: kerel ontzettend leuk dat je dit allemaal vertelt en ja het grootte gedeelte is nog waar ook, maar hoe kan ik dit oplossen?

BEKIJK HIER GRATIS DE VIDEO OVER AFFILIATE MARKETING

Start een leuke internet onderneming

Het is eigenlijk heel simpel en ik ga het zo uitgebreid vertellen, maar nu eerst even snel de hoofdlijnen.

Zoek op internet hoe je geld kan verdienen. Kies 3 ideeën uit en schrijf deze op een blaadje, zoek nog even verder op deze onderwerpen en schrijf in hoofdlijnen op hoe je hier geld mee kan verdienen en wat je ervoor moet doen.

Laat het daarna rusten en slaap er één of twee nachten over (niet meer). Check dan nog een keer het lijstje en kies daarvan een van de onderwerpen die u het meeste aanspreekt en waar u ook echt mee aan de gang denkt te gaan.

Dit is de sleutel naar succesCheck gelijk of u hiermee ook iets wat u leuk vindt kunt opzetten zodat er al een grond is voor de motivatie.

Werk het idee uit en onderneem actie! Dit zijn echt de hoofdlijnen die bijvoorbeeld handig zijn om te gebruiken en zo tot het juiste idee te komen zonder te veel informatie te krijgen.

Om zo deze stappen rustig door te lopen krijgt u vanzelf een onderwerp wat u echt aanspreekt.

Schrijf het ook echt op een papiertje en niet op de computer. Het opschrijven met pen en papier zorgt ervoor dat het dubbel wordt opgeslagen in de hersenen en die gaan het dan verwerken.

Hierdoor krijgt u vanzelf een onderwerp in u hoofd wat u echt aanspreekt. Slaap er ook echt minimaal één nacht over, zodat de hersenen het echt kunnen verwerken.

Actie ondernemen

Dit is eigenlijk het grootste punt bij ons als mensen wat verkeerd gaat. En ik wil uiteraard niet negatief gaan doen, maar ook dit moet even gezegd worden. Bij ontzettend veel mensen gaat dit punt fout. Iedereen wil en kan over het algemeen iets opzetten en een begin maken, maar om het daarna vol te gaan houden vinden veel mensen moeilijk.

Dus actie ondernemen en het daadwerkelijk vol te houden zijn twee punten waar echt wel opgelet moet gaan worden.

Volgt u gewoon de stappen hierboven en vindt uit wat bij u past. Maar onderneem wel actie en zet door ook al ziet u niet gelijk resultaat. Dit willen wij u echt meegeven. Actie ondernemen en doorzetten.

Affiliate Marketing

Dit is voor ons een geweldig verdienmodel, omdat wij het interessant vinden en wij er onze creativiteit in kunnen stoppen. Dit kan voor u ook een geweldig verdienmodel gaan worden, maar het kan ook wat anders zijn.

Het is zeker de moeite waard, en als u denkt “het lijkt mij wel wat” slaap er dan een nachtje over en kijk of u er morgen nog zo overdenkt.

Denkt u “dit past echt helemaal bij mij” dan raad ik u aan om eens een kijkje te gaan nemen op de website. Ik wens jou heel veel succes, een hele fijne kerst en tot volgende week.

BEKIJK HIER GRATIS DE VIDEO

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.