Uurtje factuurtje werken verstandig? Wat we ALLEMAAL verkeerd doen!

LEEF JOUW DROOM!

Uurtje factuurtje werken verstandig? Wat we ALLEMAAL verkeerd doen!

Uurtje factuurtjeUurtje factuurtje werken is nog altijd het verdienmodel in Nederland. Je werkt van 8 tot 5 en je krijgt voor 8.5 uur betaald. Natuurlijk ontzettend top dat je een betaalde baan hebt, maar om hiermee een passief inkomen uit te krijgen is niet mogelijk.

Iedereen wil eigenlijk wel geld verdienen terwijl je slaapt. 99% van de Nederlanders willen dat wel, maar waarom krijgt maar 5% dat voor elkaar? Waarom zijn er dan maar zo weinig mensen die echt geld verdienen terwijl ze slapen?

Dat komt door minimaal 2 dingen. Het eerste is dat die 5% een andere mindset (gedachten, denken) heeft en die kan jij ook krijgen. Door gewoon aan de slag te gaan krijg jij al een andere mindset. Je kan er ook mee bezig gaan en er zo achter komen hoe jij dit kan veranderen.

Het 2de waarom die 5% het wel behaald of heeft behaald is omdat ze niet meer uurtje factuurtje werken. Ze gaan namelijk eerst hun tijd ergens insteken, bijvoorbeeld in een business op internet. Dit heeft tijd nodig en je word er niet gelijk voor betaald. Dus ze steken er hun tijd in terwijl ze nog geen geld krijgen. Bij uurtje factuurtje werken is dit wel zo, daar schrijf jij je uren op en je krijgt een maand later je loon gestort.

Als je eerst ergens je tijd gaat instoppen en je krijgt niet gelijk betaald is dat eigenlijk investeren. Door een internet business op te bouwen krijg je niet gelijk je geld, maar een paar maanden later pas of zelfs jaren later. Doordat je nog maar net begint sta je onderaan de ladder, je moet je omhoog werken. Dit kost tijd en daarvoor moet je het geduld hebben.

Het voordeel van uurtje factuurtje 

Ook al kan je hierdoor geen passief inkomen opbouwen is het natuurlijk top dat het kan. Je werkt en krijgt eind van de maand je geld gestort. Natuurlijk moeten we dit houden, want anders komen veel mensen in de problemen.

Het mooie hiervan is dat je precies weet wat er ongeveer elke maand binnenkomt en dat je daar rekening mee kan houden. Je kan tenslotte niet meer uitgeven dan dat er in komt. Je hebt ook zekerheid dat er elke maand geld binnenkomt waarvan je kan leven.

Zo is het dus handig als je uurtje factuurtje werkt en tot nu toe doe ik het ook nog, maar in de toekomst wil ik het sowieso anders. Het gaat dan niet meer werken en ik wil van uurtje factuurtje naar passief inkomen. En daar werk ik nu aan. Waarom?

Passief inkomen opbouwen

Een passief inkomen is een droom voor vele mensen, maar waar totaal niet aan gewerkt wordt. Veel mensen denken dat het niet kan, maar de werkelijkheid is anders. Een passief inkomen kan je zeker opbouwen, maar het kost wel tijd.

Er gaan maanden of zelf jaren overheen voordat je echt een leuk inkomen hebt opgebouwd. Zelf wil ik volgend jaar rond juli aan het begin staan van een passief inkomen. Ik wil dan minimaal rond de €1000, – zitten per maand. Of dat gaat lukken? Geen idee, maar daar wil ik wel naar toe werken. Ik wil er ook echt voor strijden, en elke dag komt er meer motivatie bij.

Je kan dus een passief inkomen opbouwen via een website, zelf vindt ik dit een leuke manier, maar er zijn veel manieren om een passief inkomen op te bouwen.Blijf jezelf ontwikkelen Je kan bijvoorbeeld ook gaan beleggen, huizen of appartementen gaan verhuren. Ook hiermee kan je een passief inkomen op gaan starten.

Persoonlijk vind ik dat je in het begin niet heel veel moet investeren. Probeer iets op internet en ga hier een passief inkomen van maken. Je kan bijvoorbeeld iets doen met abonnementen dit komt ook elke maand terug. Op het internet kost het niet veel geld, je moet je er alleen in verdiepen.

Een passief inkomen opbouwen kan iedereen, maar het is een kwestie van doorgaan en niet verslappen. Je moet elke dag iets eraan doen zodat je een steen erbij bouwt. Op dit punt gaat het vaak fout. Mensen houden het 3 weken vol en daarna houden ze het voorgezien. Je moet doorgaan en niet opgeven, hoelang het ook duurt.

Hoe doe ik het?

Je kan op veel manieren een passief inkomen opbouwen. Ik doe het via het internet omdat ik dat het beste vindt. Er zijn dus tal van mogelijkheden en dit is dus niet leidend. Wel is het internet makkelijk want jouw website of webshop staat 24 uur per dag online, dus ook wanneer je slaapt.

Ik pas affiliate marketing toe op mijn website. Ik promoot producten op mijn website en als iemand het product koopt via mij website, dan krijg ik daar een commissie (vergoeding) voor. Hiermee probeer ik een passief inkomen met op te bouwen. Ik schrijf blogartikelen waardoor ik hoger kom ik google en waardoor mensen dan naar mijn website gaan.

Hier krijg ik hulp bij van Jacko Meijaard en dat is maar goed ook. Jacko helpt mij om een passief inkomen te krijgen en tot nu toe zijn mijn ervaring met Jacko heel goed. Jacko past zelf ook affiliate marketing toe en verdient hier een passief inkomen mee. Hier kan hij volledig van leven, dus dat kan een passief inkomen brengen.

Heb jij ook interesse in affiliate marketing? Lees mijn verhaal. Weet er nu een kans ligt om een passief inkomen te realiseren en dat jij die nu kan pakken. Je kan binnen 14 dagen altijd je geld terug vragen, maar ik weet zeker dat het jouw ook gaat helpen.

Jezelf ontwikkelen

Probeer om jezelf te ontwikkelen. Als jij op internet een business gaat starten is dat natuurlijk top, maar probeer je hierin te verdiepen. Het is inderdaad moeilijk om bij een baas te werken en een eigen business op te starten en dan ook nog jezelf te ontwikkelen, maar het is wel noodzakelijk. Je zult hierdoor meer motivatie krijgen en nieuwe dingen ontdekken.

Ook is het goed om jezelf te blijven ontwikkelen want hierdoor zal jouw bedrijf ook gaan groeien. Als jij ontwikkeld als persoon zal jouw bedrijf meegaan omdat jij eigenlijk de motor bent van je bedrijf. Dus blijf jezelf zeker ontwikkelen.

Van uurtje factuurtje naar passief inkomen

Je zal uiteindelijk van een uurtje factuurtje naar een passief inkomen gaan. Je zult je baan op een moment opzeggen om je volledig te focussen op jouw business. Ga er dan ook voor en werk er gewoon elke dag aan om het te bereiken. Begin bijvoorbeeld met affiliate marketing en breid dit later verder uit naar vastgoed.

Een passief inkomen uit internet halen kan echt, dat is de tijd van nu. In onze tijd kan je een inkomen halen uit het internet alleen we moeten ons er een beetje voor inspannen. Onderneem actie en ga ervoor.

Want ga jij een paar jaar hard werken om zo een passief inkomen te krijgen of ga jij nog jaren hard werken om uiteindelijk met pensioen te gaan als je 70 bent en dan pas leuke reizen maken? Denk er even over na, maar niet te lang want je moet actie ondernemen. Zonder actie kom je helemaal nergens. Veel succes.

Kijk nu de gratis video over affiliate marketing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.