Geld verdienen vanuit huis? 20+ ideeën voor jouw!

LEEF JOUW DROOM!

Geld verdienen vanuit huis? 20+ ideeën voor jouw!

Geld verdienen vanuit huis 20+ ideeënThuis geld verdienen? Misschien zit jij er ook wel over na te denken. Of jij nou student bent of huismoeder of vader. Misschien zoek je wel naar werk, of wat dan ook.

Voor jouw hebben we meer dan 20 ideeën om geld te verdienen.

Hiermee kan je dus thuis geld verdienen, en met sommige kan je ook buitenhuis geld verdienen. Uiteindelijk zal het allemaal terugvallen op thuis geld verdienen.

Er zal vast wel een idee voor jouw bij zitten om jouw vermogen aan te vullen of misschien zit er wel een nieuwe baan op jouw te wachten. 

Ben jij benieuwd? Lees snel verder.

Contents

Niet alles is even goed

Niet alle ideeën zijn even goed. Bij sommige ideeën kan je maar een paar euro’s verdienen, terwijl je bij andere meer dan honderden euro’s kan verdienen.

Ook het tijdsbestek is heel verschillend. Bij sommige ideeën hoef je maar een paar uur of minuten er aan te werken, terwijl je bij andere er dagen, weken of zelfs maanden aan moet werken.

Kijk zelf naar jouw situatie. Heb je snel geld nodig? Ga dan voor een snelle geld methoden.

Heb jij minder snel geld nodig? Ga dan voor de lange termijn. Je zult dan uiteindelijk na een jaar meer geld hebben verdient dan dat je voor een snelle geld methoden bent gegaan. Kijk dan dus op de lange termijn

1: Verhuur je auto

Heb je een auto, maar gebruik je deze ‘bijna’ niet? Ga hem van verhuren. Via verschillende websites kan jij jouw auto gaan verhuren. Via onder andere Snapcar kan jij je auto verhuren.

Let natuurlijk wel op welke verzekeringen je hiervoor moet afsluiten. Laat je van te voren goed informeren en vraag anders om hulp van een deskundigen.

Je auto laten huren kan je al gauw €350 per maand opleveren. Als je dit een jaar doet kan je toch leuk op vakantie.

2: Verkoop online foto’s

Eén van de dingen wat je niet vaak hoort. Maar als jij goed overweg kan met de camera is dit zeker een overweging waard. Via Shutterstock kan jij jouw foto’s verkopen.

Je kan dan denken aan natuurfoto’s die jezelf hebt geschoten.

De foto’s moeten wel van hoogwaardige kwaliteit zijn, dus dit is echt voor de professional. Heb je alsnog interesse kan je het natuurlijk ook gewoon proberen. Niet geschoten is altijd mis en het is een leuke bijverdiensten.

3: Dropshipping

Kan jij goed met het internet overweg? Ben jij handig met websites? Dan is dit iets voor jouw. Start een webshop vanuit huis en maak afspraken met leveranciers. Zodra jij verkopen gaat krijgen hoef jij niks te doen. De groothandel of leverancier stuurt het product op naar de klant.

Dit is echt één van de mooiste verdienen modellen die er is en die je vanuit huis uit prachtig kan doen.

4: Enquêtes invullen

Op het internet kan je ook veel enquêtes invullen. Als je dit goed bij houden en hiervoor een apart mapje in je mail maakt, hou je het overzichtelijk en blijf je op de hoogte.

Dit kan je per maand zomaar €30, – tot €50, – per maand extra opleveren. Dus wil je iets sneller geld verdienen, dan is dit een goede optie.

5: Artikelen schrijven

Ben jij goed in Nederlands en hou jij van schrijven? Dan is dit de perfecte oplossing voor jouw. Ga artikelen schrijven. Op internet is er het één en andere te vinden. Je kan je gewoon aanmelden bij een bedrijf en vandaar uit geld verdienen. 

Je kan al snel €10,- vragen voor 1 artikel van ongeveer 1000 woorden. Bekijk dit dus even van te voren. 

6: Google Adsense: 

Heb jij al een website waar regelmatig wat bezoekers op komen? Dan heb je waarschijnlijk een goudmijn in handen. Met google adsense kan je relevante advertenties aan je bezoekers laten zien. 

Google zal hierzelf voor zorgen. Je hoeft je alleen maar aan te melden en aan te geven waar google advertenties mag neerzetten. Uiteraard wordt je wel even gecheckt of je in aanmerking komt, maar niet geschoten is altijd mis! 

7: Eigen producten verkopen

Ook dit kan een goed idee zijn. Als jij bijvoorbeeld goed kan schrijven kan je artikelen schrijven en tegelijktijdig kan je een E-book op de markt brengen. Zo kan je ook het één en ander combineren. 

8: Strijkservice 

Misschien zit je wel de hele dag thuis en heb je niks meer te doen. Dan is het een idee om een strijkservice te gaan beginnen. Vaak werken mensen de hele dag en willen ze liever niks meer doen als ze thuis komen. 

Als je gewoon in een supermarkt een papiertje ophangt komen er vanzelf klanten. En als je goed werk levert heb je snel een vaste klanten kring. 

Check wel even van te voren hoe jij je prijs gaat berekenen. Het beste is om een tarief per kledingstuk te vragen of een vast bedrag voor zoveel kilo. Dan weeg je de maand of doos gewoon even op de weegschaal. 

Meer weten over online geld verdienen? Check het direct

9: Webshop starten 

Kan jij goed met de computer overweg? Begin dan een webshop. Hierop kan je eigen producten gaan verkopen, maar je kan natuurlijk verzinnen om andermans producten te gaan verkopen. 

Dit kan je gemakkelijk thuis doen. 

10: Vertaler

Ben jij goed in talen? Engels, Nederlands, Frans, Duits, en ga zo maar door? Kijk dan eens rond naar vertaalwerk. Artikelen vertalen of websites testen, vaak is dit allemaal in het Engels. 

11: Kookworkshop geven

Koken is misschien wel helemaal jouw ding. Wie weet is het een hobby van je. Dit kan jij omzetten in jouw werk. Maak van jouw hobby je werk. 

Zoek eens op internet hoe jij een workshop in elkaar kan zetten. Als je er voorgaat zal het ja 100% lukken. 

12: Muziekles geven

Nog nooit over nagedacht? Kan jij een muziekinstrument bespelen? Begin dan met muziekles geven. Vaak zoeken mensen naar jaren ervaring en die heb jij dan in huis. Dit kan je dus vanuit huis geven. 

Wat voor vrijheid zal dit jouw geven? 

13: Fotograaf aan huis

Kan jij goed met de camera overweg? Maak je mooi foto’s? Wordt fotograaf en ga het gewoon proberen. Je kan zelf weten of je thuis gaat zitten of dat je ook voor de bruiloften gaat. Leuk om mee te maken. 

14: Boekhouder

Ben jij goed met cijfers en werk jij graag achter de computer? Dan is boekhouder misschien iets voor jouw. Vaak vinden ondernemers, maar ook particulieren de administratie helemaal niks en besteden ze dat graag uit. 

Vaak heb je een vaste klanten kringen want mensen switchen niet snel tussen hun boekhouder. Spreekt het jouw aan? Check dan eens hoe jij dit kan beginnen. Vraag eventueel ook een bank om raad. 

15: Spaarprogramma’s 

Dit is op het eerste gezicht niet het beste idee en misschien heb je wel gelijk, maar dit is wel leuk en handig als bijverdienste. Het programma Clix is een populair spaarprogramma en wordt veel gebruikt.

Dit kost wel veel tijd om echt geld te verdienen, maar als je er aandacht aanbesteedt kan je per maand wel €30, – extra verdienen.

16: Telefoon en/of laptops repareren 

 Dit is op het moment erg in. Als je goed bent met elektronica is dit de moeite waard. Veel mensen willen toch hun telefoon een tweede kans geven omdat ze er aan gehecht zijn of om kosten te besparen. 

Ook om het milieu willen mensen niet gelijk een tweede telefoon kopen. Dit is nu en ook in de toekomst een leuke markt. 

17: YouTube

Een YouTube-kanaal is leuk om te hebben, maar het vergt wel veel werk. Ook om er geld mee te verdienen ben je echt een tijd bezig.

Wel is het natuurlijk een geweldige manier om jouw bedrijf bijvoorbeeld te promoten op YouTube. Zo bereik je ook veel mensen die nog nooit op jouw website zijn geweest.

18: Spullen doorverkopen

Een geboren ondernemen kan zo zien wat er goed verkocht kan worden. Door verkopen is ook een leuke en slimme manier om geld te verdienen.

Tegelijkertijd heb je ook nog een leuk tijdverdrijf. Wel moet je geduld hebben want het kan rustig 1 of 2 jaar duren voordat je echt leuk verdient of je moet bijvoorbeeld auto’s doorgaan verkopen dan kan het sneller gaan.

19: Verkoop eigen koek en gebak

Koken en bakken is echt geweldig en zeker als het nog lekker smaakt ook. Vinden jouw buren en familie het ook zo geweldig lekker? Begin dan gewoon een soort van koffietentje.

Je kan ook een website opstarten en vertellen dat je bakt en kookt en dat je dat voor mensen wil doen tegen een betaling. Zo kan jij van jouw passie en hobby je werk maken.

20: SEO specialist 

Weet jij precies wat google allemaal wil? Hoe een website het moet doen om google als vriend te houden en ondertussen hoger te komen?

Wordt dan SEO specialist. Dat is dan voor jouw echt het geschikte vak om te proberen. Begin ermee en kijk gewoon of mensen interesse hebben.

21: Tickets doorverkopen

Het is lastig om precies te weten welke tickets uitverkocht raken, maar als jij de juiste inschattingen kan maken is het voor jouw een eitje om er geld mee te verdienen.

Door tickets door te verkopen kan je een leuk bedrag verdienen. Maak het nou niet gelijk heel veel duurder, maar doe er iets bovenop. Dan blijft het voor jouw leuk en de ander betaald niet teveel.

Nog niks gevonden? Check hier de beste optie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.