The ultimate gift om rijk te worden! Heb jij het al gevonden?

LEEF JOUW DROOM!

The ultimate gift om rijk te worden! Heb jij het al gevonden?

The ultimate gift om rijk te worden, het ultieme cadeau om rijk te worden. Iedereen zoekt er naar, maar vindt het niet. Iedereen hoopt er op, maar krijgt het niet en als ze snel rijk worden door het winnen van de jackpot of de staatsloterij, zijn ze het binnen een jaar weer kwijt.

Vindt het ultieme cadeau om rijk te worden. The ultimate gift is een film die ik al paar keer heb bekeken. Wat mij betreft is het een geweldige film die je echt moet kijken, maar niks moet natuurlijk:-)
In deze film zie je echt dat jij jezelf moet ontwikkelen om met “veel” geld om te gaan. Je kan niet op de één of andere dag met veel geld omgaan. Je moet een soort van leerproces volgen om met veel geld om te kunnen gaan.

En daar gaat deze film over. Het is echt een pracht van een film, je moet niet kijken hoe het is gespeeld. Het is prima, maar het gaat om de boodschap. Tenminste voor mij.

Vandaag gaan we het dan over deze boodschap hebben. The ultimate gift kan jouw veranderen. Als jij de tips die hierin staan gaat toepassen, dan stoom jij jezelf klaar om met veel geld om te gaan.

Contents

Jezelf ontwikkelen

Hoe belangrijk vindt jij het om jezelf te ontwikkelen? Je kan natuurlijk naar school gaan of je gaat nog naar school, je kan een studie volgen, maar je kan ook aan het werk zijn. En ontwikkel jij jezelf nog of is het na school afgelopen?

Uiteraard leer je dingen op je werk en krijg je elke dag weer nieuwe situaties waarop jij moet inspelen. De vraag is meer van; leer jij nog thuis? Ben jij jezelf aan het ontwikkelen door het lezen van boeken, films, blogs, studies en ga maar door.

Je bent niet voor niets op goedgeldverdienen.com beland, jij wilt iets gaan doen met je leven. Je bent nog niet tevreden over de huidige situatie waarin je nu leeft. Dit wil jij veranderen en dan zitten we op een goed punt. Want daar kan jij vandaag voor zorgen.

Het is heel gevaarlijk om te zeggen dat je nog niet tevreden bent, want wanneer ben je dat wel? Je mens is eigenlijk nooit tevreden, je wilt altijd meer. Misschien denk je dat het jouw niet gaat overkomen en ik denk bij mezelf dat het mij ook niet gaat gebeuren, maar toch ben ik daar af en toe wel bang voor. En jij zult vast ook wel af en toe een beetje bang zijn.

Door jezelf te ontwikkelen zal je er minder last van hebben, je zult tevreden kunnen zijn op bepaalde momenten. De boodschap die je gaat krijgen zal jouw veranderen. Zet dit gewoon op papier en kijk er elke dag naar, en probeer dit ik praktijk te brengen.

The Ultimate Gift

Ja en wat kan je nou van The Ultimate Gift leren? De volgende giften werden aan hem bekend gemaakt en hij moest ze uitvoeren om een ander persoon te worden en zo de erfenis van zijn grootvader in handen te krijgen. Als hij alle giften goed had uitgevoerd was hij een ander persoon geworden en dan wist zijn grootvader dat zijn bedrijf in goede handen is.

 • De gift van werk
 • De gift van geld
 • De gift van vrienden
 • De gift van leren
 • De gift van problemen
 • De gift van familie
 • De gift van lachten
 • De gift van dromen
 • De gift van geven
 • De gift van dankbaarheid
 • De gift van een (mooie) dag
 • De gift van liefde

Je ziet dat het ontzettend veel giften zijn en dat er ook wel aparte giften tussen zitten. Want wie wil er nou tenslotte een gift van problemen ontvangen of wat heb je aan dromen? En een gift van een (mooie) dag, wat heb je daar nu aan.

We gaan nu niet alle giften uitleggen, als je dat wel wil raden we aan de film te kijken. Er zitten ook giften tussen die voor iedereen te begrijpen zijn en die je makkelijk kan toepassen.

De 3 bovengenoemde giften leg ik uit, de rest spreekt voor zich.

De gift van problemen

Wie wil er nou een gift van problemen geven of ontvangen. Je moet toch wel knettergek zijn wil je zo gift aannemen van een familielid. Maar de grootvader had hier een bedoeling mee. Als je een business gaat starten op internet of fysiek, dan krijg je te maken met problemen. Niet om je te ontmoedigen, maar het is nou eenmaal zo.

En ook al ga je in loondienst, iedereen krijgt te maken met problemen. En als je opeens in de problemen raakt reageert iedereen hier anders op. Je kan helemaal van het pad raken en de criminele kant opgaan. Je kan ook gaan zitten en zeggen dat je er niks aankunt doen. Let maar eens op de mensen om je heen. Vrienden, familie en kennissen, hoe gaan ze om met problemen. Ik kan het je bijna op een briefje geven dat ze allemaal iemand anders de schuld gegeven.

Ga er maar 1 week opletten en je zult zien dat ik gelijk heb. Het is natuurlijk makkelijk dat je iemand anders de schuld geeft, maar wat heeft het voorzin? Hiermee los je het probleem niet op.

De grootvader wil zijn kleinzoon dus leren om met problemen om te gaan en het is perfect om daar op jonge leeftijd mee te beginnen. Als ondernemer moet je oplossingen bedenken, je moet creatief worden, openingen vinden en jezelf eruit helpen om weer door te gaan. Zo belangrijk is de gift van problemen. Hierin zie je het verschil tussen mensen. De ene geeft de ander de schuld en de ander gaat oplossingen bedenken.

De gift van dromen

Dromen zijn zo ontzettend belangrijk. Elke ondernemer heeft gedroomd van de zaak waar hij nu staat. Iedere ondernemer had de droom om ondernemer te worden en zag zichzelf al in zijn eigen zaak staan.

En zo belangrijk zijn dromen. In dromen komen vaak de oplossingen naar boven waar je nooit was opgekomen, als ondernemer moet je dromen, dromen over je doelen, dromen over jouw bedrijf.

De gift van een (mooie) dag

De heeft eigenlijk met dankbaarheid te maken. Als je dankbaar bent voor de kleine dingen, zal je ook dankbaar zijn voor de grote dingen. Dus wees dankbaar voor een dag. Elke dag is weer een dag om je business verder te bouwen, elke dag kan je weer mensen blij maken, elke dag kan je weer doelen behalen en elke dag kan je weer de giften lezen die je moet toepassen in je leven om de Ultieme gift te ontvangen.

Kijk echt de film: The Ultimate Gift en pas ze toe in jouw leven. Je zult dankbaar zijn, je zult tevreden worden. Check de film!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.