Passief inkomen genereren? Dit moet jij doen!

LEEF JOUW DROOM!

Passief inkomen genereren? Dit moet jij doen!

Een passief inkomen genereren is tegelijkertijd moeilijk en makkelijk. Want je kan er heel moeilijk over denken en dat het eigenlijk niet kan. En aan de andere kant kan je er ook te makkelijk over denken dat het wel kan.

Hoe zit dit nou precies en wat moet je er allemaal voor doen, en is het nou moeilijk of makkelijk? En hoe moet je dit gaan realiseren? Moet je heel hard gaan werken? Heeft dat zin? En waarvoor zou je een passief inkomen wil krijgen?

Contents

Passief inkomen kort en krachtig

Wat een passief inkomen kan brengenOm jouw gelijk antwoord te geven op al je vragen geven we nu gelijk het antwoord. Passief geld verdienen is geld verdienen terwijl je slaapt, op vakantie bent, en juist op de tijden geld verdient terwijl je niet aan het werk bent.

In hoofdlijnen is dit een passief inkomen genereren. Natuurlijk gaat er nog wat aan vooraf, want je krijgt het niet 1,2,3 voor elkaar. Maar als je het kort zegt heb je zo een passief inkomen.

Vaak werken mensen volgens uurtje factuurtje en daar is helemaal niks mis mee, maar hierdoor zal je geen passief inkomen mee opbouwen. Dat kan simpelweg niet omdat je volgens uurtje factuurtje werkt, je wilt ‘gelijk’ ,meestal na een maand, je geld hebben hebben en niet je tijd investeren om er later financieel profijt van te hebben.

En ben jij hiermee tevreden? Lekker zo laten, maar zo niet dan is het slim omdat te gaan veranderen. En daarom is affiliate marketing zo handig verdienmodel, want dit gaat over de lange termijn. Je bent ervoor aan het werk, maar je ziet nog geen geld. Pas ongeveer een jaar later verdien je honderden euro’s omdat je altijd voor je business hebt gewerkt. Passief inkomen loont zich later pas.

Wil je meer weten of affiliate marketing en hoe je dit toepast? Check mijn review van Internet Succes Gids en wordt ook affiliate, je zult er geen spijt van krijgen.

Passief inkomen

Een passief inkomen kan je dus krijgen door eerst ervoor te werken en daarna pas ervan te genieten. Daarom is het vaak slim om een business op te starten naast je huidigen baan. Dit vraagt natuurlijk wel veel van jezelf, maar als je het echt wilt dan zal het je vast wel lukken. Je moet het dan allemaal wel goed indelen en je zal iets van je tijd kwijt zijn, maar later krijg je er tijd voor terug als je je baan op kan zeggen.

Dus soms moet je iets extra’s doen om meer tijd te krijgen. Zo zie je dus dat passief inkomen niet vanzelf komt aanwaaien. Mensen denken daar dus te makkelijk over. Je hebt niet opeens een passief inkomen zonder dat je iets doet. Tegelijkertijd is het dus niet super moeilijk om een passief inkomen te genereren. Het kan zeker, maar je moet er iets voor gaan doen en dat zien mensen niet altijd zitten.

De denkfout die mensen maken

Het is dus mogelijk dat je een passief inkomen kan generen, maar wat doen de meeste mensen vaak fout? Want als het niet zo moeilijk lijkt, waarom hebben dan een heleboel mensen GEEN passief inkomen?

Mensen denken vaak dat het moeilijk is, maar het is helemaal niet zo. Mensen denken vaak aan de gevolgen van wat als… En het is goed als je aan de gevolgen denkt, maar laat je hierdoor niet leiden. Mensen denken dat ze gaan falen en zijn dan bang voor de gevolgen en de reacties van bekende.

Dit is dan ook vaak waarom veel mensen liever een ‘veilige’ baan zoeken zoals in loondienst. Ondertussen zijn ze gewoon bang om een andere stap te zetten en een andere weg in te slaan. Mensen blijven liever in die ‘veilige’ omgeving. En ik snap het ook wel want het is lekker vertrouwd.

Ik denk dat iedereen wel eens denkt wat de gevolgen zijn als ze een passief inkomen willen verdienen. En iedereen die dat doet vindt het spannend want hun medemensen daarvan zeggen, maar toch houdt dat ze NIET tegen om gewoon te beginnen met hun business.

Maak dus die denkfout niet zoals andere mensen en durf anders te zijn dan andere. Het is zo makkelijk om in dat vertrouwden te blijven, en als je dat wilt moet je dat lekker doen. Hierdoor zal je geen passief inkomen krijgen. Alleen door te veranderen en de stap in de onbekende richting te zetten zal jouw verder doen laten komen.

Begin jouw avontuur en maak dat tot een succes. Strijdt net zolang totdat het is gelukt, en begin vandaag nog. Lees hier mijn verhaal hoe jij een passief inkomen kunt gaan verdienen en maak het tot een succes. Wees anders dan andere.

Dit moet jij doen

Een passief inkomen genereren vergt tijd. Het duurt dus even voordat jij echt een passief inkomen hebt. Maar door hier elke dag aan te werken kan jij dit opbouwen. En hoe jij dit kan doen laten we nu zien.

Er zijn verschillende mogelijkheid en ik doe dit door affiliate marketing. Hiervoor heb ik een cursus gevolgd en heb me er verder in verdiept. Elke dag leer ik weer meer en word ik beter in affiliate marketing.

Dit kan je natuurlijk ook doen met/als:

  • Jouw eigen product
  • Beleggen en investeringen
  • Muzikant
  • Auteur
  • Affiliate marketing
  • Webshop

Er zijn dus tal van mogelijkheden waardoor jij een passief inkomen kunt verdienen. Niet iedereen is natuurlijk muzikant, maar je hebt wel iets wat je wel kan. Je kan ook gaan bloggen en hierin een passief verdienmodel in verwerken. Je hebt misschien een hobby die erbij past en waarover je veel kan vertellen. Ga je erin verdiepen en haal er een passief inkomstenbron uit.

Het voornaamste is dat je aan de slag gaat. Zonder ook maar 1 hand uit te steken zal je niks bereiken. Het is vaak in het begin hard werken maar als je doorzet zal je beloont worden.

Verandering van mindset

Ik heb het al een beetje er over gehad, maar je denken moet veranderd worden. Het is al mooi dat je dit artikel leest en dat je tot hier bent gekomen:). Je Passief inkomen opbouwen kost tijdmindset (gedachten, denken) moeten veranderd worden. Er moet zo drive komen dat je er voorgaat strijden dat jij een passief inkomen gaat krijgen.

Mijn insteek is niet dat het jouw hele leven gaat beheersen, dat is helemaal niet mijn bedoeling. Ik wil je alleen laten weten dat er zoveel te bereiken valt in het leven, maar dat wij niet die onbekende weg op durven gaan. Zo 95% van de Nederlanders en ik denk nog wel meer wil lekker opdat vertrouwen stukje blijven. En hier zit het gevaar.

Wij durven niet meer. Dus wil jij echt een passief inkomen gaan krijgen zal jij ook moeten/gaan veranderen in je mindset.

Persoonlijke verandering

En ja, ook ik ben al veranderd. Zelf was ik altijd heel erg negatief, maar zelf vind ik dat het al veel beter gaat. Ik denk nu in oplossingen en stoor me nu zelf als mensen alleen maar negatief aan het praten zijn. Dus in een kleine tijd zal je al veranderen van gedachten en dat zal steeds verder gaan.

Ook veranderd je gedachten over geld. Vaak denken mensen dat het niet goed is om veel geld te hebben en dat je er niet beter van wordt om rijk te willen worden. En eigenlijk hebben die mensen een klein beetje gelijk.

Geld moet niet in de verkeerde handen vallen, maar omdat jij passief geld wilt gaan verdienen en er waarschijnlijk veel over zult lezen en ook nog een heel proces doormaakt om een business op te starten leer jij zo met geld om te gaan. Je zult namelijk een deel van je geld investeren in nieuwe dingen. Je zult mensen in je omgeving, familie, kennissen, vrienden, en andere proberen te helpen en er zelf ook van genieten.

Je moet natuurlijk niet in je rijkdom opgaan en de rest geen waarde meer geen, hierin moet je een balans zoeken. Maar door het proces zal je zeker goed omgaan met geld. Probeer daarom goed te denken over geld. Dat het prima is om rijk te worden en dat je geld kunt gebruiken om te leven.

Begin met het opbouwen van een passief inkomen

En dan wordt het nu tijd dat jij begint om een passief inkomen op te bouwen. Begin met jouw verdienmodel en bouw een business op die later voor jouw gaat werken. Benieuwd naar mijn ervaring met Jacko en waarom ik voor affiliate marketing heb gekozen? Check het hier! Een passief inkomen genereren kost tijd en hoe eerder jij begint hoe beter het is. Begin met wat jij leuk vindt, wil jij video’s maken? Begin dan daarmee en zorg ervoor dat je content begint te plaatsen.

Start met jouw passief inkomen en zorg ervoor dat het een succes wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.