Mindset de weg naar succesvol leven

LEEF JOUW DROOM!

Mindset de weg naar succesvol leven

Jouw gedachten bepalen wie jij bent. Ze bepalen of je succesvol wordt, hoe jij je voelt, wat je op dit moment doet. Alles wat je op dit moment hebt was een gedachte, alles begint met een gedachte. Daarom schrijven wij deze blog: Mindset de weg naar succesvol leven.

Een mens heeft duizenden gedachten per dag, bewust en onbewust. De meeste gedachten hebben we onbewust, maar die hebben zeker impact op ons leven. Jouw gedachten kunnen zich dus omzetten naar realiteit. Alles waar jij je aandacht opricht groeit, dit geldt zowel voor positief als voor negatief.

Je hebt dus een keuze, een positieve mindset of een negatieve mindset. De mensen met een positieve mindset leiden vaak een gelukkiger bestaan dan mensen met een negatieve mindset. Jij zult die keuze moet maken.

Elke gedachte is een zaadje dat je plant

Je kan jouw gedachte kan je zien als een zaadje. Elke gedachte die jij hebt is een zaadje dat je plant. De gedachte waar jij aandacht aangeeft, dus vaak aan denkt, veel mee bezig bent, is het plantje wat groeit en steeds groter wordt. Die zal jouw leven gaan vormen.

Jouw overheersende gedachte wordt dus jouw werkelijkheid. Je zal aantrekken waar je veel aan denkt.

Daarom is het belangrijk dat je op je gedachte let, want die kunnen je veel succes brengen, maar die kunnen je ook nog meer ‘pech’ brengen. Wat jouw overheersende gedachte zijn, dat wordt jouw werkelijkheid.

Michael Pilarczyk gaat hier verder op in. Zijn boek ‘Master Your mindset’. Ook hij geeft aan dat mindset alles is. Check hier zijn boek om nog meer over mindset te lezen. Als jij je mooiste leven wilt leven, je dromen en doelen wilt waarmaken of je leven radicaal wilt veranderen kan dit boek jouw 100% echt helpen om datgene wat jij wilt bereiken.

Je gelooft in je eigen verhaal. Dat verhaal is jouw werkelijkheid. En die werkelijkheid bepaalt jouw visie op de wereld en de resultaten die je behaalt.

Wat is mindset

Je mindset is je gedachte, je denken, je brein, je geest. Dit noemen we allemaal in één woord je mindset. Alles wat je hebt was ooit een gedachte, bewust of onbewust. Dat heb je net hierboven gelezen.

In deze video leg ik verder uit wat mindset is.

JIJ zal je leven zien veranderen

Als jij bewust gaat worden hoe veel invloed jouw gedachte heeft en je gaat je mindset positief programmeren, dan ga jij je leven echt zien veranderen.

Je bent als persoon geprogrammeerd. Zie jezelf als een laptop, die koop je bij een winkel, maar je moet zelf nog jouw apps instaleren, je richt je laptop in zoals jij dat wilt. Als je een app hebt geïnstalleerd, maar die wil je niet meer haal je die eraf. Je laptop moet ook geüpdatet worden, doe je dat niet, dan gaat die vastlopen of je laptop kan sommige apps niet meer openen.

Wij zijn als mensen ook geprogrammeerd. Je wordt geboren en met je opvoeding pik je zoveel op als kind dat je voor waarheid aanneemt. Ook op school en in je sociale omgeving krijg je veel prikkels mee die jouw programmeren tot wat je nu bent geworden.

Hierin kunnen ook fouten inzitten net zoals in je laptop die geüpdatet moet worden. Dit kunnen gedachten zijn zoals.

  • Ik kan niet rijk worden
  • Ik ben voor een dubbeltje geboren
  • Rijken mensen hebben geluk
  • Je moet rijken ouders hebben als je rijk wilt worden
  • Je moet een goed opleiding volgen
  • Geld is slecht

Jij kan één over meerdere gedachtes hebben die ik hierboven heb opgeschreven. Je hebt die gedachtes omdat jij zo geprogrammeerd bent, jij gelooft in die gedachtes en daarom is het niet mogelijk.

Als jij oprecht gaat geloven dat het wel mogelijk is om rijk te worden, dat geld goed is, dat je rijk kan worden door hard te werken, en je gelooft er helemaal in, dan ga jij ook rijk worden. Het is helemaal aan jou, je hebt dan ook een update nodig.

Verdiep je verder in mindset en als je hier echt mee aan de slag gaat en een positieve mindset gaat ontwikkelen geloof ik zeker dat jij je leven gaat zien veranderen. De keuze ligt dus helemaal bij jou!

Mindset oefeningen

Je kan je mindset trainen door oefeningen te doen. Zo kan je een groei mindset creëren. Ook door affirmaties te luisteren zal jij een positievere mindset krijgen. Dit is een meditatie met allemaal positieve zinnen, als jij dit elke dag luistert zal je positiever in het leven gaan staan.

Hieronder staat een video met mindset oefeningen die je kan doen.

Affirmaties voor zelfvertrouwen en positiviteit

Hieronder heb ik een podcast opgenomen met affirmaties voor zelfvertrouwen en positiviteit. Hierdoor krijg jij steeds meer een positieve instelling en zal je kansen gaan zien. Luister dit elke dag zodat je ‘her geprogrammeerd’ wordt en een positieve mindset krijgt.

Negatief omzetten naar positief

Van negatief naar positief is echt een wereld van verschil. Als je positief gaat denken is alles mogelijk wat je maar wilt bereiken en de wereld zal veranderen, alleen ben jij degene die zal veranderen.

Het mooie is dat het niet alleen invloed op jou zal hebben, maar ook op de mensen om je heen. Ze zien dat jij verandert en dat je anders wordt dan wie je was. Sommige mensen vinden dat fijn, andere zullen je vragen om terug te gaan naar wie je eerst was.

Van negatief naar positief is een verandering die je moet doorgaan, maar je zult er voor 100% geen spijt van krijgen.

In dit artikel lees je er meer over: Negatief omzetten naar positief

Mindset de weg naar succesvol leven 

Je hebt dus gelezen dat mindset de weg naar succesvol leven is. Alles is mindset en daarom is het ook zo belangrijk. Op mijn YouTube-kanaal praat ik ook over mindset alleen dan op beeld. Zelf ben ik er natuurlijk ook mee bezig en ik zie steeds meer in dat mindset alles is.

Eerst had ik dit ook niet en was ik meer druk met ‘echte dingen’ zoals mijn bedrijf verder uitbouwen, video’s maken, podcasts, blogs schrijven en ga zomaar door. Boeken lezen vond ik wel leuk, maar dat was voor in het weekend.

Nu zie ik steeds meer in dat het ontzettend belangrijk is hoe je mindset is ingesteld, hoe je denkt, en wat je beperkende gedachtes zijn, want die heb je 100%.

Je zult ervan af moeten komen om echt succesvol te worden.

Het boek Master Your Mindset heb ik in mijn vakantie helemaal uitgeplozen en ben van plan om het over te schrijven. Ik heb het eerst gelezen en tegelijkertijd aantekeningen gemaakt, hierover zal ik een podcast maken, en nu wil ik het helemaal overschrijven zodat het boek echt in mijn hoofd gaat zitten.

Door dit boek ga je echt inzichten krijgen en zal je leven radicaal veranderen. En… als je het nog niet gelooft raad ik jou aan om mijn YouTube-kanaal te volgen. Hier deel ik alles wat ik heb geleerd en zal ik ook mijn succes bekend maken, je beelden laten zien dat mijn bedrijf groeit en dat echt alles mindset is.

Er zal ook een soort van samenvatting/review komen van het boek: Master Your Mindset.

Kortom hou mijn YouTube-kanaal in de gaten, klik hier om te abonneren, en koop het boek: Master Your Mindset.

Bedankt voor het lezen van mijn blog en heel veel succes met jouw project.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.