Meest gestelde vragen

LEEF JOUW DROOM!

1: Jong geld verdienen: Geld verdienen onder de 18 kan dat?

Dit kunnen natuurlijk een groot obstakel van je zijn “als je nog jonger dan 18 jaar bent natuurlijk” maar dat hoeft echt niet!

Nu denk je vast van ik ken niemand die zelf als minderjarige geld verdient. Ze werken allemaal voor een baas en niemand probeert zelf geld te verdienen.

Het is misschien heel vervelend (of juist niet ?) om anders te zijn. En het is 100% niet erg dat jij anders bent. Want jij wil je leven anders inrichten en jij wilt waarschijnlijk niet een 9-5 baan.

Hopelijk is dit overtuigend genoeg om ook als minderjarige een eigen business te starten. Want echt waar: Het kan!

2: Hoe snel kan ik geld verdienen met internet?

Dit is natuurlijk ook een vraag waar iedereen antwoord op wil. Geld verdienen op internet kan heel snel gaan, maar je moet er wel eerst wat voor doen.

Bij affiliate marketing kan je in 3 maanden je eerste commissie hebben verdient. En dat is echt wel snel geld verdienen, maar dan moet je er wel aan werken. Begin direct met affiliate marketing!

Veel mensen willen altijd snel geld verdienen, maar vaak lukt dit niet. Waarom kan jij dan wel snel geld verdienen en andere niet? Heel simpel: als jij wel actie onderneemt en echt aan je business gaat werken kan jij in 3 maanden je eerste geld verdienen.

Succes.  

3: Kan ik geld verdienen met internet?

Jazeker kan je geld verdienen met internet. Heb jij al eens iets op markplaats verkocht? Ja: dan heb je geld verdient via internet.

Maar dit bedoelde je misschien niet. Maar het is toch echt zo. Maar denk eens aan bol.com en kijk eens naar jezelf? Bol.com is een enorme website die alleen maar op internet verkoopt. Dus je kan sowieso geld verdienen op internet.

Als je eens naar jezelf kijkt en je eigen koopgedrag eens volgt op internet. Schrijf eens op hoeveel jij op internet koopt en wat en voor welk bedrag. Dus bijvoorbeeld: elke week bepaalde producten voor een ….. bepaalt bedrag.  

Als jij dit voor jezelf eens opschrijft schrik je waarschijnlijk nog hoeveel jij koopt via internet en heb je gelijk een gemiddelde vergelijking met wat andere mensen kopen op internet.

4: Moet ik niet eerst ervaring opdoen?

Dit is een vraag die je eigenlijk beter voor jezelf kan beantwoorden. Want het is net waar jij je fijn bij voelt.

Wil jij eerst ervaring op doen? Doe dat dan, maar bedenk wel dat het dan langer duurt voor dat jij je eigen business opstart en het moeilijker wordt om bij het bedrijf waar jij werkt weg te gaan.

Zelf zeg ik: Probeer het gewoon en hou het minimaal 1 jaar voor en onderneem echt actie. Werk er elke week een uurtje of 10 aan en verdeel dat over 6 dagen.

Ik zelf hou bijvoorbeeld 1 dag in de week helemaal vrij waarin ik niet werk aan mijn business en totaal iets anders ga doen. Dit brengt je gedachten tot rust en ben je weer fris voor de volgende dagen. Dus bepaal dit voor jezelf, maar let hierbij wel op de consequentie.

5: Moet ik me inschrijven in de KvK?(Kamer van Koophandel)

Deze vraag heeft 2 antwoorden. Als je begint om een business te starten is het nog niet nodig, maar als je zo ongeveer €1500, – tot €2000, – per maand gaat verdienen is het belastingtechnisch wel handig.

Hier gaan we nog verder op in, maar voor nu laten we het even rusten.

Conclusie: Niet gelijk inschrijven maar pas als je rond de bovenstaande bedragen verdient.

6: Hoeveel procent is de slagingskans dat ik met internet geld ga verdienen?

Dit ligt helemaal aan jezelf. Als jij geen actie onderneemt en helemaal niks doet zal er ook niks veranderen. Maar als jij je handen uit de mouwen gaat steken en aan je business gaat werken zal je 100% slagen.

Dus begin en ga door en stop niet halverwege.

7: Zijn de programma’s betrouwbaar?

Ja deze programma’s zijn zeker betrouwbaar. Waarom? Nou omdat ik sommige ook gebruik en als je de reviews naleest zijn het goeie programma’s.

8: Waarom een lange termijn visie?

Dit is echt een hele belangrijke vraag! Hierbij moet je echt opletten want deze is heel belangrijk. Als jij dit snapt ben je echt al een eind op weg met je business.

Veel mensen hebben een korte termijn visie en dat is ze kijken niet zo ver vooruit. Met je business is dat niet makkelijk.

Je moet plannen maken wat je wilt doen, je moet doelen stellen wat je wilt bereiken, je moet onderzoek doen. En daar werkt een korte termijn visie niet bij.

Jij moet bijvoorbeeld weten waar jij volgend jaar juni/juli rond de zomervakantie 2020 met je business wilt staan. En het beste om te doen is het op papier te zetten in je werkkamer ophangen en het elke dag/week lezen.

Nu denken je vast: ik ben niet gek, en ik onthoud het wel, maar je gedachten moeten zoveel onthouden en ze veranderen zo snel. Dus mijn tip is: schrijf het op.

En zo ontwikkel jij jezelf om een lange termijn visie te krijgen. En hoe langer jij voor jezelf werkt hoe beter het zal gaan.

Succes!

9: Heb ik technische kennis nodig?

Nee dit heb jij niet nodig overal nodig. Overal worden er dingen uitgelegd wat jij moet doen en hoe jij dit moet doen en zo leer jij door het zelf te doen meer dan allerlei boekjes te gaan lezen.

Let op! Bij het opzetten van een webshop heb je wel iets technische kennis nodig. Dit raden we zeker aan omdat het soms weleens ingewikkeld kan zijn hoe alles in elkaar zit.

Wij maken nu een reeks artikelen over het opzetten van een webshop, en elke week komt er een nieuw artikel online. Hou dat dus in de gaten. Zoek ook nog even verder op internet of kijken eens in de bieb.

Als je eenmaal bezig bent ga jij vanzelf wel dingen snappen of zelf proberen op te zoeken hoe het moet.

Mocht je er echt niet uitkomen is er altijd nog een mogelijkheid om contact te zoeken met de makers van het programma.

10: Moet ik dan helemaal geen kennis opgaan doen door bijvoorbeeld boeken lezen?

Stop! Natuurlijk met jij wel boeken gaan lezen en kennis opgaan doen op internet, bladen, boeken enzovoort, maar door er eerst mee bezig te zijn leer jij veel meer en zal je ook vaker in je leven risico’s gaan nemen.

Als jij daarna boeken gaat lezen kom je herkenbare dingen tegen, maar ook nieuwe wat jij weer kan gebruiken.

Dus kortom: probeer het eerst zelf te ontdekken en ga daarna meer kennis opdoen van een bepaald onderwerp.