Locatie onafhankelijk werken kan vandaag de dag echt

LEEF JOUW DROOM!

Locatie onafhankelijk werken kan vandaag de dag echt

Locatie onafhankelijk werken

Locatie onafhankelijk werken is echt van deze tijd. Je ziet het nog niet echt om je heen gebeuren, maar het bestaat zeker wel. Een groot deel van 2020 hebben veel mensen thuisgewerkt dus het is wel mogelijk. Je hebt via Teams of Zoom contact gehouden en misschien 2 dagen naar kantoor gegaan, maar je kan dus vanuit huis werken.

Als dat al mogelijk is kan je ook vanuit elke locatie werken waar een internet verbinding aanwezig is. Je kan ook zelf een bedrijf oprichten dat locatie onafhankelijk kan werken en dat is vaak wel beter, maar als je in loondienst wilt blijven zijn er ook genoeg mogelijkheden.

Vandaag gaan we kijken wat je er voor nodig hebt. Locatie onafhankelijk werken is nog nooit zo dichtbij geweest.

START MET LOCATIE ONAFHANKELIJK WERKEN!

Contents

Wat is locatie onafhankelijk werken?

Om eerst even een stap terug te doen is het belangrijk wat locatie onafhankelijk werken is. Iedereen vult dit voor zichzelf in, het is niet aan mij om te zeggen wat locatie onafhankelijk werken is.

Naar mijn idee, dus jij kan een ander idee hebben, is locatie onafhankelijk werken je eigen vrijheid zien terug te krijgen. Je kan zowel in het buitenland werken of in Nederland, maar je bent niet meer afhankelijk van een kantoor.

Je wilt bijvoorbeeld overwinteren in een warm land of er lekker tussenuit. Vaak wil je vrijheid creëren en dat is helemaal prima, maar stel wel de vraag waarom je locatie onafhankelijk wil werken. Als jij voor een baas blijft werken, wat je zeker zelf moet weten, blijf je aan bepaalde regels vastzitten, al is het een prima mogelijkheid.

De 4 stappen naar locatie onafhankelijk werken

We gaan in een 4 stappen kijken hoe je locatie onafhankelijk kan werken. Wat moet je er voor doen, wat heb je er voor nodig en hoe ga je het bereiken? Hier gaan we antwoord op krijgen, laten we beginnen.

1# Wat wil je bereiken?

Om te beginnen met de juiste stap is het belangrijk dat je weet wat je wilt bereiken. Waar doe je het voor, waar wil je naar toe werken? Wil je naar Spanje, Frankrijk, Amerika of Canada? Wat is je doel? Denk hier over na en schrijf dit ook zeker op. Door op te schrijven waar je het voordoet zal je gemotiveerde raken en jezelf ook opleggen op stappen te gaan zetten.

2# Begin met de juiste mindset

Volgende stapWat vooraf ook belangrijk is, is je mindset. Locatie onafhankelijk werken is iets heel anders dan je tot nu toe gedaan hebt. Je gaat een heel nieuw leven tegemoet en je zal voor uitdagingen komen te staan. Zorg dat je start met de juiste mindset, juiste gedachten en denken, want daar draait het allemaal om.

Begin met boeken lezen over mensen die al locatie onafhankelijk werken of ondernemen. Kijk wat hun hebben gedaan en hoe jij hier jouw draai aan kan geven. Zo weet je hoe je op onverwachte situaties moet reageren en met bijzondere dingen moet omgaan. Gedachten kunnen echt hele belemmerd zijn omdat je iets nieuws probeert. Als dit dus bovenkomt moet je weten waarvoor je het doet, dat maakt stap 1 zo belangrijk.

BEIJK DE VIDEO!

3# Overleg met je huidige werkgever 

Natuurlijk moet je ook een baan hebben waar je locatie onafhankelijk kan en mag werken. Overleg hierover dus met je huidige werkgever of het mogelijk is en vertel ook waarom je het graag wilt. Het kan soms moeilijk zijn om de juiste baan te vinden, maar volhouders zullen winnen. Als het bij je huidige werkgever niet kan moet je verder zoeken waar het wel kan.

4# Plan je eerste kleine reis

Als het dan allemaal zover is kan je gaan voorbereiden. Bedenk waar je naar toe wilt, maar begin klein. Je kan natuurlijk gelijk voor een paar maanden gaan reizen, maar weet dat het wel geld kost en dat dit de eerste keer is. Zeker de eerste keer is het wennen en moet je vooral kijken hoe het in de praktijk is.

Hou bijvoorbeeld rekening met de tijdsverschillen in Nederland en het land waar je naartoe gaat. Kan je overdag bellen of slapen je collega’s dan? Ga vooral in het beginnen niet op een onbewoond eiland zitten zonder internet, want dan kan je nog niks:-) Start eens met een maand lang reizen en kijk hoe het bevalt. Later kan je altijd nog langer gaan.

Locatie onafhankelijk ondernemen

Soms kan het moeilijk zijn om daadwerkelijk een werkgever te vinden waarvan je locatie onafhankelijk mag werken. Vaak gaat dit in de praktijk allemaal niet zo makkelijk, maar ook hiervoor is een oplossing. Als je ondertussen weet wat je wilt en waar je het voordoet is het handig om over een bedrijf te gaan denken. Met een online bedrijf kan je jezelf verhuren of echt een online business gaan opstarten waar je alleen een laptop en een internetverbinding bij nodigt hebt.

Dit ook daadwerkelijk uniek aan de 21ste eeuw, het kan echt. Je kan een online bedrijf starten dat je kan leiden vanaf de bank in Spanje. Dus als je het echt wil is een eigen bedrijf opzetten verstandiger dan blijven werken voor een werkgever. Als je een eigen bedrijf begint heb je ook meer vrijheid waardoor het heerlijk is om locatie onafhankelijk te ondernemen.

Locatie onafhankelijk via affiliate marketing

Werken aan zee

Het businessmodel affiliate marketing is het verdienmodel dat je kan starten als je locatie onafhankelijk wil gaan werken. Je start hiermee een eigen business op internet en promoot andere bedrijven via jouw website. Met affiliate marketing kan je echt een business bouwen die geen plafon kent. Je kan net zoveel geld verdienen als je maar wilt.

Wel is het zo dat je er zeker de eerste 2/3 jaar hard aan moet werken om op te starten en er een redelijk boterham wil mee verdienen. Alle aanhouders en doorzetters kunnen hiermee zeker succes halen en die worden er echt voor beloond.

Jacko Meijaard, waarvan ik affiliate marketing heb geleerd, verdient zelf ook geld met affiliate marketing en haalt hiermee dik de 10.000 euro per maand. Dit is specifiek met affiliate marketing en dat kan jij ook bereiken. Met een online business is het zeker mogelijk om locatie onafhankelijk te werken of te ondernemen, als je er maar voorgaat. Wil jij er iets voor opofferen of kijk je liever TV? Het is een kwestie van doorzetten, doorgaan, volhouden en succes behalen.

START MET JOUW BUSINESS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.