Kevin Timmer Masterclass om te leren Day Traden

LEEF JOUW DROOM!

Kevin Timmer Masterclass om te leren Day Traden

Geld verdienen op de markt klinkt vaak als moeilijk en daarmee verlies je veel geld, maar Kevin Timmer is er heel goed in geworden. Zijn doel om fulltime te gaan traden is waar geworden en hij haalt er gewoon een inkomen uit waar die momenteel van leeft.

Geld verdienen met aandelen, crypto of het Day Traden van een bepaalde markt is niet moeilijk. Natuurlijk moet je het leren en er interesse in tonen, maar dat is werkelijk met alles zo. Vaak horen wij de negatieve verhalen van mensen die 1 of 2 keer hebben geprobeerd om te gaan handelen in aandelen, crypto of zijn gaan Day traden. Vaak weten ze niet precies hoe het moet en doen maar gewoon wat en zo verliezen ze hun geld. Dit vertellen ze weer aan bekende en zo is het rondje compleet.

Kevin Timmer Masterclass verdien een extra inkomen

De wereld verandert en ook mensen worden wijzer. Je kan daadwerkelijk met bepaald werk een leven creëren dat je vrijheid geeft. Ook met Day traden is het mogelijk om je leven voorgoed te veranderen. Dit hoeft niet perse, maar weet dat het mogelijk is. Day traden kan ook gewoon naast je werken of school leven, zie het als een extra inkomen.

In dit artikel kijken we wat de masterclass van Kevin Timmer precies inhoudt, wat de ervaringen zijn en of het nou echt moeilijk is of niet. Veel te bespreken, dus we gaan snel aan de slag.

START MET DAY TRADEN

Wat is Day Trading precies

Bij Day traden gaat het om kopen en verkoop in een bepaalde markt en op een bepaalde koers. Dit gebeurt allemaal op één dag, want aan het einde van de dag wordt de koers altijd gesloten. Zo kan je dus voorkomen dat je verlies maakt als de markt gesloten is. Day Traders kopen en verkopen meerdere waarden op één dag en profiteren van kleine koersbewegingen.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld crypto of aandelen, koop en verkoop je bij Day Traden dus elke dag. Bij crypto en aandelen hou je het vaak lang vast. Hier kunnen weken, maanden en soms jaren overheen gaan voordat je dat met een leuke winst verkoopt. Bij Day Traden heb je dus vaak kleine winsten die tot een groot bedrag leiden.

Wie is Kevin Timmer

Kevin Timmer is gewoon net als iedereen begonnen. Opgegroeid, naar school gegaan, een studie gestart en uiteindelijk is hij gaan werken voor een baas. En op het eerste gezicht is hier niks mee. Als dit bij je past en je vindt het leuk, dan is het prima.Kevin Timmer

Kevin begon al in 2014 met Day traden van de Amerikaanse aandelenmarkt. Ondertussen volgde hij ook een studie en werkten erbij. Na verloop van tijd ging hij voor zijn studie en werk naar Azië.

Hierdoor verwaterde het Day traden wat, maar de liefde bleef er zeker hangen. Een paar jaar later zocht hij zijn vriend weer op die ook graag Day traden en samen gingen ze verder.

Kevin had naast zijn studie en werk in Azië toch het één en ander met het Day traden gedaan en had dus meer ervaring dan zijn vriend. Kevin had namelijk een strategie ontwikkeld die werkten om geld te verdienen met Day Trading. Hij leerde zijn vriend de kneepjes van het vak en samen hebben ze van Day Trading hun werk gemaakt.

Zo hebben ze besloten om een cursus op te gaan zetten waarin ze mensen leren Day traden. Dit is vaak een heel vaag begrip en mensen vinden het moeilijk. Daarom is het hun missie om Day Traden toegankelijk te maken voor iedereen.

Kevin Timmer Masterclass

De de masterclass van Kevin Timmer krijg je 12 uur aan video’s voor je neus. De cursus kan je op eigen tempo volgen en met 30 minuten per dag kan je het prima redden. Er meer tijd aan besteden is altijd raadzaam.

Ook krijg je een maand lang gratis toegang tot de live-sessies met Kevin Timmer. Hierin zie je hoe Kevin live wat Kevin allemaal doet, wat hij koopt en verkoopt, kortom jij kan het allemaal in de gaten houden.

Ook krijg je 4 bewezen strategieën die je verder op weg helpen, natuurlijk staat Kevin zelf ook beschikbaar om vragen te stellen en je verder te helpen. Ook is er een community waar je deel uitmaakt zodra je de cursus hebt aangeschaft, zo kan je met verschillende mensen contacten en zie je of er al mensen succes hebben geboekt.

START MET DAY TRADEN

Day Traden met een kleine budget

Ervaringen met Day Traden

START MET DAY TRADEN

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.