Wat is een affiliate

LEEF JOUW DROOM!

Een affiliate is een persoon die producten van bedrijven promoot. De affiliate en de bedrijven komen samen bij een affliate-netwerk.

Hier bieden bedrijven hun producten aan en kunnen affiliates deze producten gaan promoten. Je kan affiliate gewoon als bijbaan hebben en je hoeft je ook niet in te schrijven in de KvK (Kamer van Koophandel).

Mocht je nou heel veel gaan verdienen, en dan moet je denken rond de €500 – €800, – per maand, dan is het wel een slim idee om je in te schrijven in de KvK.

Doormiddel van commissies kan je als affiliate geld verdienen.

 

Waarschijnlijk ook interessant voor jouw: Wat is affliate marketing…

2 reacties

 1. de Volder Joris schreef:

  Geachte,

  Ik bezit een geparkeerde domeinnaam (droneshop.info), hoe kan ik hier via en affiliate geld aan verdienen?

  Mvgr,

  • Heino schreef:

   Beste Joris,

   Als ik je goed begrijp wil jij dat affiliates jouw gaan promoten. Het ligt eraan wat voor product je hebt. Ik kan je dan bijvoorbeeld naar PayPro verwijzen, maar als je niet echt een cursus aanbiedt, kan je beter naar een ander affiliate-netwerk.

   Doormiddel van affiliates kan je meer verkopen realiseren. Jouw vraagprijs is bijvoorbeeld €50,00 Als je het voor affiliates een beetje aantrekkelijk wil maken mogen ze jouw product promoten en verdienen ze voor elk verkoop €25,00 Zelf hou je dan €25,00 over en daar moeten dan nog wat kosten vanaf. Laten we zeggen dat je ruim €15,00 over houdt. Je kan hiermee veel mensen bereiken.

   Als je nog vragen hebt hoor ik het wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.