Wat is affiliate marketing

LEEF JOUW DROOM!

Affiliate Marketing is het promoten van andermans product. Je hebt bijvoorbeeld een website en je schrijft blogartikelen over een bepaald onderwerp. Zelf heb ik een website over geld verdienen en dan blog ik over geld verdienen, business opstarten, crypto, het bouwen van een website en zo kan je nog wel doorgaan. Inaffiliate marketing veel artikelen die je schrijft zitten dan linkjes naar de website waar je het product kan kopen.

Als dan een bezoeker van mijn website wordt doorgestuurd naar de website waar je het product kan kopen en de bezoeker koopt daadwerkelijk het product dan krijg ik rond de 10% van de verkoopprijs. Het kan ook 25% van de verkoopprijs zijn, net wat je hebt afgesproken.

Dit kan je toepassen op een website maar ook op Instagram of Facebook net wat je wilt. Vaak raden we wel aan om een website te starten omdat je hiermee een passief inkomen kan genereren via affiliate marketing.

Er zijn echt mensen die hun inkomen via het internet verdienen. Ook met affiliate marketing kan je een passief inkomen verdienen. Dit gaan niet zomaar, je moet de eerste jaren echt hard werken, maar na 2/3 jaar kan jij er al echt van leven.

Affiliate marketing business

Kort geleden heeft Jacko Meijaard een boek uitgebracht over affiliate marketing. Het boek heet ‘De Laptop Lifestyle‘ en gaat over zijn eigen affiliate marketing business. Zeker een waardevol boek om te lezen. Jacko verdient echt al meer dan €10.000 per maand aan affiliate marketing. Dit is niet vanzelf gegaan, maar het is echt mogelijk.

Met meerdere website en dik 11 jaar ervaring heeft Jacko het zover weten te schoppen. Het is een kwestie van doorgaan en niet opgeven. Met het affiliate marketing stappenplan kan jij zelf een affiliate marketing business opzetten. Vandaag heb jij de kans om de weg op te gaan naar succes.

Meer vaktermen bij affiliate marketing

Wat zijn commissies
Wat is een affiliate
Wat is een affiliate-link
Wat is een affiliate-netwerk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.