Jia Ruan, wie is het, wat doet hij en waarom zijn advertenties

LEEF JOUW DROOM!

Jia Ruan, wie is het, wat doet hij en waarom zijn advertenties

Jia Ruan ken je vast wel. Die gast waarvan je alleen maar van de advertenties ziet. Op Instagram, Facebook, YouTube en misschien nog wel meer sociale media. Gek wordt je ervan. Je ziet hem misschien nog wel meer dan je vrienden.

Maar waarom strooit hij eigenlijk zo met advertenties? Waarom zoveel en waarom op de manier waarop het lijkt, en misschien is het ook wel zo, dat hij rijk is. Ik zag hem zelf vaak op een waterscooter en dat hoeft niet duur te zijn, maar voor een advertenties op YouTube is dat heel wat geld. Kan je echt via zijn methode geld verdienen?

Wij gaan samen kijken wie Jia Ruan is en wat hij allemaal nu doet en natuurlijk gaan we kijken of je geld kan verdienen met zijn methode.

Wie is Jia Ruan

Jia Ruan is nu ongeveer 23 jaar oud en heeft samen met 2 zakenpartners een goed bedrijf opgericht. Voordat we verder gaan met zijn bedrijf willen we eerst iets terug in de tijd.Jia Ruan exclusief

Jia Ruan is vroeger gewoon naar school geweest net zoals jouw, zijn ouders hadden een ondernemersgeest en runden 3 restaurants. Jia deed een opleiding in de economie, maar vond er niet heel veel aan.

Hij had 2 bijbanen, hij was krantenverkoper en dat was een hard bestaan. Als jij niks verkocht, dan krijg je ook geen geld. Hij was ook pizzabezorger. In de zomer was de nog te doen, maar in de winter was het erg koud.

Op een moment begon Jia zich te bedenken dat hij zo niet verder wilde, hij leefde ongezond en met zijn opleiding ging het niet goed. Hij ging gewoon google naar geld verdienen en werd geïnspireerd door Amerikaanse ondernemers. Dit was het begin van zijn ondernemers bestaan.

Hij vertelde tegen zijn ouders dat hij zijn opleiding aan de kant gooiden en een business op ging zetten. Hier waren zijn ouders niet heel blij mee, maar hij besloot toch door te gaan, want het ging tenslotte om zijn leven.

Na 2 tegenslagen lukten het hem niet om een winstgevende business op te zetten en vertelde tegen zijn moeder dat hij het nog één keer ging proberen en als het dan niet lukt weer ging studeren.

En je begrijpt dat het deze keer wel lukte, Jia Ruan begon met e-commerce en dat ging goed. Jia Ruan en 1 zakenpartner hadden een top business opgezet en het snelde vooruit. Nu reist hij lekker de wereld rond en verdient geld vanaf zijn laptop.

Uiteraard begrijp je dat hij er hard voor gewerkt heeft en dat hij dat nog steeds doet.

Jia Ruan actief op sociale media

Jia Ruan is onder andere actief op YouTube en Instagram. Tenminste op deze 2 kanalen volg ik hem en het kan dus dat hij nog meerdere platvormen heeft waar hij op actief is. Op YouTube verschijnt er regelmatig een video of een podcast. Ook op Instagram is er elke dag wel iets op zijn verhaal te vinden.

Jia Ruan heeft natuurlijk een online training en hieronder laten we hem zelf aan het woord waarom hij nou een training, dus niet perse een training van hem, belangrijk vindt.

Overtuigd? Start direct met jouw gratis training!

 

Is Jia Ruan te vertrouwen?

Het is natuurlijk lastig om je geld uit te geven aan iemand die je misschien niet helemaal vertrouwd, maar waarom niet? Als je namelijk gewoon kijkt hoe Jia Ruan het doet vindt ik hem een prima kerel, alleen in Nederland vinden we al snel iemand slecht als hij een beetje wijs doet en als je geld verdient achter je laptop.

Kortom; in Nederland moet je gewoon hard werken voor je geld, want anders wordt je uitgemaakt voor oplichter en krijg je heel wat naar je hoofd geslingerd. Zo is dat ook bij Jia Ruan het geval, zeker als je eens zoekt op internet. Bewijs voor Unstoppable

Naar mijn idee is het dus geen oplichter, want daar is Jia Ruan veel te bekend voor. Een oplichter gaat vaak geen Instagram account opstarten en ook geen YouTube-kanaal beginnen. Vaak zijn ze binnen een paar maanden ook weer weg en Jia Ruan is al dik één jaar bezig. 

Ook de advertenties kosten veel geld en een oplichter zal ook liever niet zijn geld in advertenties willen steken en zeker niet met zijn lijf op YouTube. Dus wat mij betreft is het geen oplichter. 

Ervaringen van gebruikers

Vaak zijn ervaringen van gebruikers positief en zeker de website die er over schrijven zijn positief hierover. Maar natuurlijk zijn niet alle gebruikers positief.

Nederlands staan er om bekend om te klagen en zelfs al ze wel iets succes hebben, maar niet genoeg, dan is het nog niet goed. 

Ik weet het niet zeker, maar ik denk dat niet alle gebruikers positief zijn op de training van Jia Ruan. Ik heb er geen bewijzen van, maar het lijkt me wel heel bijzonder als iedereen er tevreden mee is.

Sommige mensen die er mee begonnen zijn konden het simpel weg niet omdat ze te weinig discipline hadden. 

Ik wil je niet bang maken, maar laten we wel zeggen dat niet iedereen het kan halen. 

Natuurlijk zijn er genoeg mensen die wel succes halen met de cursus van Jia Ruan ! En dat is maar goed ook. Sommige mensen zijn verrast dat het zo snel gaat en andere vinden het makkelijker dan gedacht. Veel mensen vinden de groep ook leuk en inspirerend.

Waarom behaalt niet iedereen succes 

Als jij met de training van Jia begint ben je heel speciaal. Zo veel mensen die dat risico niet durven nemen. Jia Ruan heeft er op Instagram wat over gepost. Als je succes wilt hebben moet je dingen opgeven, stoppen met TV kijken, aan je nachtrust denken, vroeg opstaan, aan je levensstijl denken. Je moet er dingen voor opofferen. 

Daarom dromen zoveel mensen over succes, daarom dromen zoveel mensen over rijkdom en willen ze miljonair worden. Het lukt ze alleen niet, omdat ze niks willen opofferen, omdat ze geen risico durven nemen, omdat ze niet in het diepen willen springen. 

Jia Ruan zegt: Als je speciaal wilt zijn, als je miljonair wilt worden, wat moet je dan doen?

Doe de dingen die maar 1% van de mensen zal gaan doen!

Dus als jij speciaal wilt zijn en niet zoals alle andere mensen voor een baas wilt werken, loop dan niet met de massa mee, durf dan risico te nemen en kijk naar de juiste momenten en ga jezelf ontwikkelen. Lees boeken, gaan naar seminars/lezingen en koop online trainingen om jezelf te ontwikkelen en financiële kennis op te doen.

Hier een video van Jia Ruan, hij ‘verdedigd’ soort van zichzelf dat hij geen scammer is. 

 

Gratis training van Jia Ruan

Jia Ruan geeft een gratis training! Hierin kan jij kijken of de cursus wat voor jouw is en kan je hem ontmoeten. De training is 100% gratis. Dus door deze training kan je niks verliezen, je wordt hooguit iets wijzer:-)

Dus wat houdt je nog tegen, juist helemaal niks!

Plan hier jouw GRATIS training!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.