Jacko Meijaard wat doet hij, wie is het en wat kan je van hem leren?

LEEF JOUW DROOM!

Jacko Meijaard wat doet hij, wie is het en wat kan je van hem leren?

Jacko MeijaardJacko Meijaard, je kent hem al een beetje, maar je wilt toch meer over hem weten. Wat doet hij en wie is hij precies? Wat kan je van hem leren, en hoe breng jij dat in praktijk.

Een van de meest opmerkelijke dingen die je van hem kan leren is dat hij bescheiden is. Ik ken hem zo dat hij bescheiden is. Ook als je zo de onderstaande video bekijkt, zie je gelijk dat hij met zijn business niet wilt opscheppen, maar andere wilt motiveren en activeren. Door andere hetzelfde te geven als hij heeft en dat is: VRIJHEID

Dit zijn al 2 dingen die je gelijk van Jacko kan leren, en wat je mee kunt nemen in de rest van je leven. Natuurlijk gaan we verder kijken wie hij is, wat hij doet, en waar hij nou voorstaat. Hij heeft namelijk een andere levenshouding dan de meeste Nederlanders en daarom is ook een veel bekende uitspraak:

Doe anders dan wat de massa doet

Jacko wil op zichzelf vertrouwen en doet juist wat hem goed lijkt en hij kijkt niet of de massa dit ook doet. Juist om niet met de massa mee te gaan, gaat het vaak goed. Je moet soms risico’s nemen in het leven en die hebben altijd 2 kanten.

START MET AFFILIATE MARKETING

Wat doet Jacko Meijaard

Wat voor werk doet Jacko Meijaard en waar werkt die? Als je Jacko een beetje kent weet je dat hij niet voor een baas werkt en dat hij liever niet in loondienst wilt. Jacko houdt van vrijheid en wil zelf bepalen wanneer hij vrij heeft en wanneer hij wil “werken”.

Jacko beschouwt zijn werk ook niet als werk, maar als een soort van hobby. De meeste mensen kijken alweer uit naar het weekend terwijl Jacko zijn “werk” prima vindt. Natuurlijk heeft hij hiervoor moeten knokken, want succes heb je niet zomaar, maar je ziet wel wat het resultaat is.

Jacko past affiliate marketing toe. Dit is dan ook zijn dagelijks inkomen en hoeft niet te werken voor een bedrijf. Jacko heeft ook een cursus opgezet over affiliate marketing, hierin leert hij jouw hoe jij een succesvolle affiliate marketing business moet opzetten.

Ook hierdoor heeft hij een inkomstenstroom opgebouwd. Toch komen de meeste inkomen van affiliate marketing en niet van de cursus zelf. Daarom is de cursus ook zo waardevol omdat je over zijn schouder kan meekijken.

Jacko is ook actief op YouTube, SoundCloud, Instagram, en vast nog wel op meerdere platvormen. Ook is hij elke dag te vinden op het form van Internet Succes Gids.

Durf die stap te nemen

Laptop LifestyleNatuurlijk heb je vragen of hij wel betrouwbaar is en of het allemaal wel waar is. Soms moet je risico’s durven nemen. In mij geval is dit de beste keus die ik gedaan heb omdat ik over 1 jaar een leuk bedrag via affiliate marketing verdien. Met affiliate marketing moet je wel op de lange termijn kijken en niet verwachten dat je binnen 1 week al succesvol zal zijn.

De meeste mensen ondernemen deze stap niet en durven het niet omdat ze zich laten leiden door angst, probeer deze emotie weg te drukken en zelf na te denken of dit voor jouw een goede keus is.

Met affiliate marketing kan je echt geld verdienen, je hebt meer kans om hiermee succesvol te worden dan met aandelen. Natuurlijk zijn aandelen ook leuk, maar je moet er veel meer verstand van hebben dan affiliate marketing. Bij affiliate marketing gaat het echt om doorzettingsvermogen en bij aandelen draait het meer om kennis.

Dus ga echt aan de slag en verdien net als Jacko Meijaard meer dan €10.000 per maand. Hier heeft hij 10 jaar overgedaan en hij laat jouw over zijn schouder meekijken en je voorkomt fouten die hij gemaakt heeft.

START NU MET AFFILIATE MARKETING

De geschiedenis van Jacko Meijaard

Eigenlijk verwacht ik wel dat je Jacko kent omdat je waarschijnlijk op zijn naam hebt gezocht en zo op deze pagina bent beland. Toch voor de nieuwkomers of voor de mensen die nieuwsgierig zijn:-), hele goede eigenschap van ondernemer!

Jacko is op zijn 19e begonnen met affiliate marketing. Hij heeft zijn opleiding journalistiek aan de kant geschoven omdat de opleider ervan zijn dat er maar 20% van de studenten daadwerkelijk in de journalistiek terecht zouden komen. Dat is nou niet echt de motivatie die je van een opleider verwacht, maar hij is wel eerlijk.

Hierdoor ging Jacko zoeken naar geld verdienen, want hoe kon hij geld verdienen op internet? Als snel kwam hij erachter dat veel jonge mensen ontzettend veel geld verdienden op het internet en lekker vakantie zaten te vieren. Gelijk dacht hij “dat wil ik ook” en hij ging er gewoon mee aan de slag.

Jacko heeft helemaal alleen zijn affiliate marketing websites opgebouwd en deze zijn succesvol geworden. Daarom is Jacko ook een expert geworden op het gebied van affiliate marketing begon daarom rond 2014 met zijn cursus affiliate marketing.

Nu 10 jaar later is Jacko 29 jaar en is niet meer de Jacko van 10 jaar geleden. Hij weet nu veel meer over affiliate marketing en zijn cursus loopt nu echt goed. Alles wil hij blijven verbeteren en ook de cursus vernieuw elke keer. Afgelopen jaar heeft de cursus al de 4de update achter de rug. En als je de cursus al had gekocht profiteer je daar gewoon van mee.

Jacko privé

Huis van Jacko MeijaardJacko is 29 jaar oud en woont in Zeeland in een heerlijk vrijstaand huis. Doormiddel van affiliate marketing heeft hij dat voor elkaar weten te krijgen. Hierin zie je dus wat je allemaal met affiliate marketing kan bereiken.

Ook houdt Jacko van zon, zee, strand en barbecue:). Als je zijn Instagram een beetje in de gaten houdt komt er regelmatig zijn barbecue voorbij. Ook vindt Jacko lezen leuk en belangrijk. Hierdoor krijg je zoveel kennis en dat kan je weer gebruiken in de praktijk.

Langzamerhand begin ik ook in te zien dat lezen ontzettend belangrijk is. Ik probeer regelmatig te lezen, maar ik heb nu het boek ‘rijke pa en arme pa’ gekocht en ben begonnen met lezen, ik moest gewoon stoppen omdat er een artikel op mijn website moest komen, maar ik ga zeker zo weer verder want daar staat zoveel informatie in die waar en herkenbaar zijn. Daar komt binnen kort ook een blogartikel van online.

Nu weer naar Jacko terug. Jacko is nu al meer dan één jaar alleen maar in de ochtend aan het werk. In de middag besteed hij aandacht aan zijn persoonlijke ontwikkeling. Zo groeit Jacko dus ook als persoon. Hierdoor is wel zijn business ontzettend hard van gegroeid. Hij zag zijn business werkelijk over de kop gaan waardoor hij nog meer geld is gaan verdienen.

Dus door minder te gaan werken gaat je business harder voor je werken. Dit kan je dus bereiken in het leven als je geld voor je laat werken. Sparen op de bank heeft geen zin meer. We moeten straks misschien wel betalen om ons geld op de bank te zetten. Laat geld voor jouw werken, en probeer het eens uit.

Wat kan je nou van Jacko leren? 

Ik denk persoonlijk dat één ding die we kunnen leren van Jacko er boven uitspringt. Volgens mij is dat één van de meeste belangrijke eigenschappen om met affiliate marketing te starten. Ga dit dus ontwikkelen en als je het al hebt heb je een voorsprong. Doorzettingsvermogen is uiteindelijk het keer punt of jij succesvol gaat worden of niet.

Dit is zo belangrijk dat veel mensen niet weten of denken dat het wel meevalt. Minimaal 90% van de mensen die beginnen met affiliate marketing stoppen ermee omdat het te lang duurt, of… omdat ze geen doorzettingsvermogen hebben. En ik wil je totaal niet ontmoedigen van affiliate marketing is het beste verdienmodel wat er is. Het is zo simpel dat eigenlijk iedereen het kan, maar je moet doorzettingsvermogen hebben en geduld.

Je moet consistent bouwen aan je website. Week in week uit moet jij bezig zijn met je website om het tot een succes te maken. En als je dat doet komt het succes vanzelf. Als jij jezelf een beetje verdiept in affiliate marketing en de cursus volgt van Jacko en doorzet en niet opgeeft, dan wordt jij succesvol.

Echt kijk niet naar de volgende maand, maar kijk verder naar het volgende jaar. Want hoever zal je dan zijn met je business, en hoeveel succes heb je dan bereikt. Start met die cursus en probeer het uit, laat je geld voor jouw werken en niet andersom!

START MET AFFILIATE MARKETING

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.