Jacko Meijaard oplichter? De waarheid achterhaald!

LEEF JOUW DROOM!

Jacko Meijaard oplichter? De waarheid achterhaald!

Eerlijk duurt het langst, je moet iemand kunnen vertrouwenIs Jacko Meijaard een oplichter? Probeert hij andere mensen geld af te troggelen doormiddel van zijn cursus? De waarheid achterhaald. 

En misschien heb je de spreuk al eens gehoord, maar het is wel waar! Als is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaald hem wel!  

Inleiding

Misschien ken je Jacko Meijaard nog niet heel goed, maar heb je wel van hem gehoord. Jacko biedt op het internet een cursus aan over affiliate marketing waarin hij jouw precies vertelt hoe jij dit kunt toepassen en hoe jij hiermee ‘veel’ geld kunt verdienen. 

Voor slechts €47,00 kan jij de cursus kopen en is het zelfs éénmalige betaling. 

Maar is dat die €47,00 wel waard, en is Jacko wel te vertrouwen? Kan je met affiliate marketing, zoals hij beweerd, echt geld verdienen of is het allemaal nep en wil hij via jouw geld verdienen? 

Zonder jouw nu nog iets verteld te hebben over Jacko wil ik jouw gelijk het antwoord geven. Mijn ervaring is dat Jacko te vertrouwen is en dat hij een top cursus heeft neergezet. 

Jacko Meijaard is dus GEEN oplichter. 

Ik wil jouw nu meer vertellen waarom Jacko geen oplichter is. 

Overtuigd? Neem nu een kijkje op de website!

Jacko Meijaard oplichter?

Hier kunnen we kort en krachtig over zijn. Jacko Meijaard is geen oplichter. En het is misschien moeilijk te geloven als je ook aan de cursus van Jacko bent begonnen en er nog geen winst uitgehaald hebt, maar dan wil ik tegen je zeggen dat je door moet gaan. 

Veel mensen beginnen vaak ’te’ snel te roepen dat iemand een oplichter is en dat een persoon niet eerlijk is terwijl diegene er niks aan kan doen omdat hij of zij geen actie onderneemt. 

En dit is ook vaak het geval bij de cursus van Jacko. Jij betaald geld om aan de cursus deel te nemen en zo de juiste informatie op te nemen, maar hierna is het de bedoeling om aan de slag te gaan. 

En vaak gaan mensen wel aan de slag, maar als ze na 3 tot 5 weken geen resultaat zien, zijn ze vaak teleurgesteld en geven ze op en de persoon die de cursus heeft aangeboden komt in een zwart daglicht te staan. 

Zo oordelen over iemand ze bedrijf of cursus of wat hij of zij ook mocht geven is niet eerlijk. Je moet doorzetten. Het komt uiteindelijk op jouw doorzettingsvermogen aan en of jij er uiteindelijk tijd wilt insteken om er daadwerkelijk succesvol mee te worden. 

Zie mijn website

Om mijn eigen website als voorbeeld te nemen. Ik zelf heb ook de cursus van Jacko gekocht. Eerst deed ik er ook niet veel mee, maar uiteindelijk ben ik toch gaan inzien dat het belangrijk is om actie te ondernemen wil jij je leven veranderen. 

Daarom ben ik ook ongeveer 3 maanden geleden de website opgezet. Ik heb bijna elke week een artikel geplaatst op woensdag. Alleen in de kerstvakantie heb ik die niet gedaan.

Hier heb ik dan achteraf ook spijt van gehad want het zijn toch 2 artikelen en google vindt het fijn als er minimaal elke week nieuwe content op een website bijkomt. 

Nu 3 maanden verder komen er langzaam aan steeds meer mensen op mijn website terecht en zie ik mijn artikelen hoger scoren in google. 

Dit is dus de kracht van actie ondernemen. Gewoon elke week een artikel plaatsen. 

Hiernaast kan je natuurlijk bezig zijn met andere dingen die met je website of anders gezegd met je business te maken hebben. 

Daarom zeg ik: 

Actie ondernemen

Waarom Jacko geen oplichter is

De reden waarom ik Jacko geen oplichter vindt is eigenlijk heel simpel. Ik heb dit ook in de review gezegd van Internet Succes Gids. Check ook dit artikel! 

Kijk alleen eens hoeveel mensen de cursus volgen. Er zijn ondertussen al meer dan 7000+ mensen die de cursus volgen of hebben gevolgd. 

Om nou 7000 mensen te bedriegen is toch een beetje lastig. 

Ook is Jacko veel actief op YouTube, Instagram, Soundcloud en zijn eigen website. Ook op zijn eigen website plaatst hij minimaal 1 keer per maand een artikel. Op YouTube komt regelmatig een nieuw filmpje tevoorschijn en als je dan checkt wat hij uitlegt klopt dit ook nog. 

Hierom is hij echt te vertrouwen. 

Oplichters willen niet in beeld komen, die vinden het helemaal niks om zoveel ‘moeite’ te doen. Oplichters hebben vaak wel een beetje verstand van het vak waarin ze oplichten, maar niet heel veel en je merkt gauw genoeg of iemand wel of geen verstand heeft wij hij of zij overpraat. 

Als laatste is Jacko ook door het AD geinterviewd. Check hiervoor ook even het artikel over de Internet Succes Gids review. Hierin komt dat meer naar voren. 

Dus als je het één en ander even nagaat kom je vanzelf tot de conclusie dat Jacko geen oplichter is. 

Neem dan nu zelf een kijkje op de website. Doe het nu!

2 reacties

 1. gerard schreef:

  Wilt u er ook bijvermelden dat eenmaal aangemeld er wéér direct geld betaald dient te worden voor de websites. Dit is 67 per maand. aanbieding nog wel. Dus begin geld te verdienen met 47 euro is niet duidelijk.

  • Heino schreef:

   Dag Gerard,

   Sorry als het niet helemaal duidelijk was dat je gelijk voor de cursus moet betalen.
   Het is alleen wel zo dat de cursus nog steeds 47,- euro is en dit hoef je maar éénmalig te betalen, het is dus niet een maandelijkse betaling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.