Jacko Meijaard ervaringen, en wat is mijn ervaring?

LEEF JOUW DROOM!

Jacko Meijaard ervaringen, en wat is mijn ervaring?

Ervaringen met Jacko Meijaard Jacko Meijaard, wie kent hem eigenlijk niet? Hoogstwaarschijnlijk ken jij hem wel, anders zocht je niet op zijn naam. Maar wat zijn de ervaringen met Jacko Meijaard?

We vertellen eerst even in het kort wie Jacko Meijaard is en daarna zullen direct op de ervaringen ingaan. Ook mijn persoonlijk ervaring komt erin voor. En als je Jacko een klein beetje volgt op het internet, dan weet je wel dat hij redelijk actief is.

Dan komt de website Internet Succes Gids je vast bekend voor, en dan weetje dat Jacko jouw een cursus aanbied om met affiliate marketing te beginnen. Dan weet je ook dat hij er redelijk wat mee verdient per maand, en dat hij daarvan kan leven.

Maar houd wel altijd in het achterhoofd dat je hem hierop niet kan veroordelen dat hij een scammer is of niet betrouwbaar is. Weet dat je hem eerst een klein beetje leert kennen en probeer zijn cursus bijvoorbeeld eerst uit.

Pak nu die KORTING mee!

Het internet bedriegt (niet)

Zelf heb ik ook altijd gedacht dat zulke mensen op het internet de boel aan het bedriegen zijn en dat het allemaal niet waar is, maar daar ben ik van teruggekomen, want ik ben zijn cursus gewoon gaan proberen en het werkt wel, het is dus niet zo dat het allemaal niet waar is. Het komt er waarschijnlijk alleen op aan of jij actie wilt ondernemen of dat jij niet zoveel wilt doen.

Wil jij helemaal niks doen en geld verdienen door erop te wachten, dan kan je hier beter niet aan beginnen want je moet er wel wat voor doen, en persoonlijk denk ik dat je er altijd wel wat voor moet doen, zeker als je succes wilt bereiken moet je er elke week en eigenlijk elke dag aan je business werken om het te laten groeien.

Ik weet zeker dat je zonder opleiding succesvol kan worden, maar je kan NIET succesvol worden door niets doen.

Wie is Jacko Meijaard

Jacko Meijaard is een online ondernemer en begon vanaf zijn 18/19de met affiliate marketing. Hij had als doel om €250 per dag te verdienen, dat is dus €7500, – per maand, en dat is hem gelukt. Hij is nu 29 jaar en verdient meer dan €10.000 per maand met affiliate marketing.

Jacko Meijaard woont in Zeeland en heeft een leuk huis, en ja het is inderdaad vrijstaand. Hij heeft een goede discipline, tenminste dat vind ik, want hij staat elke morgen tussen 6 en 7 op, terwijl hij goed verdient dus het hoeft niet perse, en gaat aan het werk.Jacko Meijaard

Heeft in de middag vaak vrij, hij zie zijn werk ook niet als werk, maar als vrijheid. Hij vindt zelf dat hij niet aan het werk is :). Jacko houdt van vrijheid, daarom is hij ook aan affiliate marketing begonnen. 

En verder

Jacko begon een studie op het HBO. Hij koos voor journalist, maar dit omdat hij niks anders wist. Jacko wilde vrijheid en begon gewoon op internet te zoeken naar geld verdienen. Hij kwam bij affiliate marketing terecht, en hier begon hij dan ook mee. Al snel kreeg hij zijn eerste commissie en hierdoor besefte hij dat je dan ook meer geld kan verdienen op het internet. Natuurlijk ging hij verder met affiliate marketing. 

Nu 10 jaar later heeft hij hier een pracht inkomen mee opgebouwd en kan hij meerdere keren per jaar op vakantie. 

Jacko houdt ook van lezen, het ene na het andere boek leest hij uit. Hij vindt dit ook zeker belangrijk omdat je door business boeken ontzettend veel leert. Ook vindt Jacko zijn gezondheid belangrijk, want hij sport meerdere malen per week, en ook op het strand in hij regelmatig te vinden.  

Hoe verdient Jacko geld

Nu denk je, hij verdient natuurlijk ook geld aan de cursus. Ja, dat klopt helemaal, maar het is niet ontzettend veel, hij verdient er vast een leuk bedrag aan, maar hij kon het ook niet doen en dan verdiende hij nog steeds meer dan €10.000 per maand met affiliate marketing en had misschien wel meer vrijetijd.

Het is zijn doel om mensen echt te helpen, doormiddel van deze cursus probeert hij jouw affiliate marketing te leren van het begin tot het eind, hierin bouw je een website op en weet je hoe dit allemaal in zijn werk gaat.

Het is natuurlijk ook altijd handig om een eigen product uiteindelijk te hebben en dat heeft hij nu. Besef wel dat Jacko al meer dan 10 jaar bezig is om dit allemaal te realiseren en nu zijn kennis aan ons geeft om ook financieel vrij te worden.

Het AD interview

Omdat Jacko nou al een lange tijd bezig is met affiliate marketing is hij geïnterviewd door het AD. Natuurlijk ontzettend leuk en voor ons belangrijk omdat dit veel vertrouwen uitstraalt. Omdat Jacko het niks vindt om voor een baas te werken, komt dit groot naar voren. Jacko heeft er een video over gemaakt wat hij er van vindt en hoe hard een business kan gaan.

Pak de curses nu met grote KORTING!

Wat is affiliate marketing

Even in het kort, affiliate marketing is het promoten van andermans product of dienst. Ik promoot in dit artikel het product van Jacko Meijaard. Sommige linkjes gaan naar zijn verkooppagina en als jij dan zijn cursus koopt betaal je NIET meer, maar levert Jacko geld in, ik krijg hier dus een vergoeding op.

Voor ons heet dat een commissie. Dit kan je doen met een heleboel producten. Bijvoorbeeld ook met telefoonabonnementen, cursussen, producten van Bol.com, Wehkamp en ga zomaar door. Dit gebruiken redelijk veel ondernemers voor hun bedrijf en de affiliate die het product promoot krijgt een vergoeding in geld.

Dus als jij bijvoorbeeld een product promoot en de verkoper vraagt €, 50, – voor zijn product. Dit product ga jij promoten en jij krijgt bij elke verkoop die jij realiseert €15, -. Je hebt de cursus van Jacko gekocht, dus je staat nu €47, – in de min. Dit moet jij zien als een investering in jouw business. Je betaald voor jouw website €60, – per jaar. Je hebt dus totaal €107, – geïnvesteerd in jouw business. 

Als jij echt hard werkt en doorgaat heb jij ongeveer binnen 7 maanden je investering terug. Dit hangt wel helemaal af van jouw actie, artikelen, doorzettingsvermogen, en hoe waardevol je schrijft. We hebben het ruim beschreven, dus als je harder werkt kan het zijn dat je sneller je investering hebt terugverdient. Je hoeft maar 8 commissies (verkopen) te realiseren en je hebt winst gemaakt. 

Zo makkelijk kan affiliate marketing dus zijn, het is alleen een verdienmethode op de lange termijn. Uiteindelijk zal je wel meer gaan verdienen dan in een supermarkt. 

Jacko Meijaard ervaringen door gebruikers

Wat vinden gebruikers nou van de cursus van Jacko Meijaard? Hier kunnen we kort en krachtig over zijn. Deze zijn positief. Op het form van Internet Succes Gids wordt ontzettend veel informatie gedeeld. En er worden ook successen gedeeld. Als bewijs heb ik hieronder een afbeelding neergezet. 

Ervaringen Internet Succes Gids

Klik op de afbeelding om te vergroten. 

Ondertussen heeft hebben meer dan 7000 mensen de cursus gevolgd, en er zitten altijd mensen tussen die het niks vonden, maar minimaal 6500 mensen vinden zijn cursus top! Volgens mij zegt het dan wel wat.

Is het allemaal lof over Jacko Meijaard?

En ja, het lijkt wel of Jacko Meijaard het alleen maar goed doet en je niks op hem aan mag merken. En ik denk zeker dat Jacko wat fout doet, want tenslotte maakt iedereen fouten, maar wat voor fouten hij maakt heb ik nog niet ontdekt :). 

Wat ik persoonlijk minder vindt, zijn de banners die Jacko aanbiedt om zijn cursus te promoten. Ik heb ze allemaal bekeken, en ook vroeger gebruikt, maar ze komen een beetje patserig over. Net of Jacko stoer wil doen omdat hij veel geld verdient. Nu ken ik Jacko een beetje, en hij wil alles behalve wijs doen dat hijDankbaar zijn veel verdient. 

Ik vind dat Jacko helemaal niet vaak zegt dat hij rijk is, of ‘dat heb ik allemaal gerealiseerd.’ Jacko is meer van de bescheiden kant en benoemt vaak dat hij dankbaar is, en dat succesvol zijn zomaar voorbij kan zijn. 

Ik ben er dankbaar voor

Wat ook zeker gezegd moet worden: Jacko is hier al 10 jaar lang mee bezig en veel mensen gunnen het hem wel of zoveel geld te verdienen en een heleboel ook niet. Het punt is dat het niet is komen aanwaaien! Hij heeft er ook voor moeten vechten, en tegen vrienden moest hij ook vaak nee zeggen. 

Het kost dus wel doorzettingsvermogen en motivatie om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Het is niet dat jij over 1 maand duizenden of honderden euro’s gaat verdienen. Dit gaat langzaam aan, en het ligt eraan hoe hart jij aan de slag gaat en doorgaat. Het kost je al snel 1 jaar om een leuk inkomen te halen uit affiliate marketing. 

Kortom: Ook Jacko maakt fouten en het zal ook niet altijd lekker lopen als je met zijn cursus aan de slag gaat, maar het is zeker het proberen waard en als jij een doorzetter bent, gaat het je zeker lukken

Meer weten over affiliate marketing en de GEHEIMEN van Jacko? Check het hier!

Mijn ervaringen met Jacko Meijaard 

Wat zijn nou mijn ervaringen met Jacko Meijaard? Ik moet zeggen dat ik Jacko niet persoonlijk ken, dus dit is echt op, als je het kunt zeggen, business gebied. Ik ben lid van de 10K club, en hierin begeleidt Jacko mij met mijn business.

Elke maand hebben we een groep coaching en die ervaar ik als zeer positief. Je merkt snel dat Jacko veel kennis in huis heeft en dat hij weet waar hij over praat.

Het e-mail contact is zeer goed, want als ik nu (15:45) nog een mailtje stuur, is het grote kans dat ik vandaag nog een reactie krijg. Dus ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met Jacko als coach.

Natuurlijk zullen er in de toekomst wat tegenslagen komen, maar ik weet zeker dat het goed zal komen, die heb je overal, dus daar zit ik totaal niet over in.  

En waarschijnlijk is jouw vraag nu:

Hoe zit het met de cursus, hoe ervaar jij (ik) die? 

Ik moet zeggen dat ik de cursus goed vind, niet om jouw die cursus aan te praten zodat ik geld verdien, nee! Want je moet zoals net gezegd een doorzetter zijn en kunnen strijden. Maar ik weet en voel dat dit gewoon mijn business model wordt. Als Jacko er niet was geweest had ik dit waarschijnlijk niet ontdekt. 

Ik ben nou echt 5 maanden redelijk goed bezig met mijn website en de eerst commissie is al binnen. Voor mij doen is dat de bevestiging geweest dat Jacko echt wel betrouwbaar is, want iedereen vindt internet ondernemers raar totdat jij er zelf mee in aanraking komt en geld gaat verdienen op het internet. Dat is echt zo. 

Als ik zelf naar mijn omgeving kijk geloven mensen ook niet dat ik een passief inkomen kan verdienen op het internet, of ik moet eerst studeren of ik doe er jaren over. Dus ook jij kan er zo overdenken, maar ik weet inmiddels dat het kan, en dat het mij ook zeker gaat lukken. 

Mijn ervaring over de cursus en de coaching van Jacko zijn positief. En om als laatste een bewijs te geven dat het echt kan is mijn reactie op het form hieronder te zien en mijn eerste commissie (vergoeding in geld) is ook te zien. 

Persoonlijke coaching van Jacko Meijaard (10K club)

Zoals net verteld ben ik lid van de 10K club. Ook dit heeft met affiliate marketing te maken. Mensen die echt een passief inkomen uit affiliate marketing willen halen kunnen kiezen om persoonlijk gecoacht te worden door Jacko Meijaard. 

Je komt dan in de 10K club terecht. Hierin gaat Jacko je helpen om €10.000, – per maand te halen uit affiliate marketing. Mijn ervaringen met Jacko Meijaard zijn dan ook zeker positief. 

Om je een klein beeld te geven wat het een beetje inhoud is de onderstaande video wel interessant. Eens in de 2 jaar dacht ik, komen alle 10K leden bij elkaar en kan je contacten leggen en zie je even de gezichten van personen. 

Jacko organiseert dit, en het is, zo heb ik het gehoord, ontzettend waardevol. Van het filmpje was in 2018 en daar was ik nog niet bij. Ook spreekt Jacko het één en ander over affiliate marketing en andere zaken. 


 

Begin zelf met affiliate marketing

Begin zelf met de affiliate marketing cursus van Jacko Meijaard. Je heb nu gezien dat het echt werkt, dat het kan en dat je er gewoon voor moet gaan. Ook jij kan geld verdienen met het internet. Je kan dit ook als bijbaan hebben, het is altijd leuk meegenomen, en iedereen kan toch elke week een artikel plaatsen?

Het kan er een keer bij inschieten, maar probeer gewoon elke week een artikel op je website te plaatsen. Verdiep je ook een beetje in de affiliate marketing wereld.

Begin nu en pak die grote KORTING MEE!

2 reacties

 1. patrick marx schreef:

  Hoi Jacko, ik kom zelf ook uit zeeland ( Wemeldinge) en wilde eerst graag even met je mailen/praten of bellen om in te stappen. Heb inmiddels teveel geld verloren aan internet oplichters. Hoop dat je daarvoor even tijd kunt vrijmaken, want ik heb de tijd nu om iets interessants op te zetten.
  Alvast bedankt .

  met vriendelijke groet,

  Patrick Marx

  • Heino schreef:

   Hoi Patrick, ontzettend leuk dat je reageert. In de blog hierboven schrijf ik over Jacko en mijn eigen ervaringen met hem. Ik ben Heino dit zijn mijn ervaringen met Jacko.
   Jacko woont inderdaad in Zeeland, dus dat is grappig. Mocht je contact met mij willen opnemen dan hoor ik dat graag. laat dan even van je horen op mijn reactie.
   Vervelend dat je al geld hebt verloren aan internet oplichters, dat is heel vervelend. Uiteraard snap ik dat je dan voorzichtig bent. Ik hoor graag als je contact wilt opnemen dan kan ik altijd even het één en ander vertellen en toelichten.

   Groetjes,
   Heino Duits

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.