Investeren in Bitcoin? Dat kan jij niet leren!

LEEF JOUW DROOM!

Investeren in Bitcoin? Dat kan jij niet leren!

Investeren in BitcoinHet beste waar je nu mee kan beginnen is investeren in Bitcoin. Waarom zou je alleen dat risico lopen? Waarom zal jij de gok wagen?

De enige reden waarom jij dit artikel nu even snel doorleest is omdat de titel jouw naar deze blog lokte. Jouw stond de titel niet aan en daarom klik jij hierop!

Maar ben jij wel een persoon die durft te investeren of lees je alleen maar over investeren en onderneem je geen actie?

Laat jij je leiden door angst en zegt het stemmetje in je hoofd: “dit moet je niet doen”? Luister je liever naar je buurman die niks weet van investeren of luister je naar experts?

Waarom ben je dan wel geïnteresseerd in investeren, maar doe je er helemaal niks mee? Je leest veel en je weet waarop je moet letten wat je moet doen en toch onderneem jij geen actie!

Natuurlijk is het altijd spannend om te investeren, maar doe jij het wel goed? Heb je de juiste informatie bij de hand om de juiste keuzes te maken? Uiteraard kan je ook maar wat doen en hopen dat het goedkomt, maar dat is vaak gevaarlijk!

Als je wilt investeren of je bent al begonnen en toch lukt het niet, check dan dit artikel. We gaan je vertellen waar je op moet letten en wat je moet doen. Uiteindelijk is het toch verstandig om er meer over te leren.

Robert van Rich dad Poor dad zegt:

Kijk ver vooruit wat rijkdom betreft. Investeer in je grootste bezit, je verstand, voordat je investeert. 

Investeer dus eerst in je brein, in je verstand voordat je daadwerkelijk gaat investeren in Bitcoin. Het is heel makkelijk om gewoonweg geld te stoppen in Bitcoin en het lekker wat laten doen, maar als je niet weet wat het goede moment is om te investeren komt er niks van terecht.

De winst wordt namelijk met de aankoop gedaan en niet met de verkoop. Ga dus eerst investeren in je brein en kijk daarna pas verder. Werkelijke rijkdom komt op de lange termijn en ondertussen moet je eerst investeren in je brein.

Contents

Bitcoin koers en verwachtingen 2021 en Ethereum breekt records

Terug in de tijd met Bitcoin

Iedereen weet nog wel het hoogtepunt van Bitcoin in 2017. Bitcoin wat ontzettend populair en iedereen hoorde je over Bitcoin, iedereen wilde een graantje meepikken en stopten snel wat geld in Bitcoin. Er zijn miljonairs uit voortgekomen en er zijn mensen die hierdoor veel geld hebben verloren. Zo is het altijd al gegaan en de slimme mensen hebben geld verdient, domme mensen hebben geld verloren.

Hopelijk snap je een beetje waar ik naartoe wil, al heb je gestuurd aan een masteropleiding, dan is het niet vanzelfsprekend dat je succes hebt met Bitcoin, ook dat kunnen namelijk die ‘domme mensen’ zijn.

Het gaat erom dat je op de juiste tijd in Bitcoin stapt, en zeker niet als iedereen ermee bezig is en als je het in je familiekring, vriendenkring en ga zomaar door hoort. Het moet niet zo bekend zijn, maar daar komen we zo meteen op.

Diegene die in 2012 in Bitcoin hadden geïnvesteerd hebben heel wat geld ontvangen, toen werden die mensen voor gek verklaart, maar in 2017 profiteren ze daarvan. Dus als je iets wilt aannemen, luister nooit naar de massa en doe altijd het tegenovergestelde.

Doe nooit wat de massa doet 

De massa zit er altijd naast, luister dus nooit naar de massa en doe altijd anders. In het boek Rich dad Poor dad, zoals je ziet een waardevol boek dus, wordt er geleerd om anders te doen dan wat de massa doet. Zodra er namelijk Wc-papier in de aanbieding is rent de massa erop af, en dat is op zich wel logisch en misschien doe wij er wel aan mee. Maar wanneer de huismarkt daalt, dus eigenlijk in de aanbieding raakt, rent diezelfde massa weg en koopt niet.Massa mensen

Hopelijk snap je waarom je nooit met de massa mee moet gaan. Zij wachten rustig wanneer de huismarkt weer aantrekt en kopen dan pas het huis, maar het moet andersom!

De massa zit er dus vaak naast, en datzelfde geldt voor zoveel dingen in het leven, dus luister naar de experts en niet naar je buurman of familielid.

Op dit moment horen wij niks van Bitcoin, maar het is juist nu de vraag wat Bitcoin gaat doen. Bitcoin staan op het punt naar boven te rijzen en een goeie slag te maken. Miljonairs investeren volop in Bitcoin en ook de Amerikaanse verkiezingen hebben een positief effect op Bitcoin. Dit zijn 2 hele grote punten die heel belangrijk zijn, want miljonairs investeren niet zomaar in Bitcoin.

Doe daarom nooit wat de massa doet, die luistert nu niet naar Bitcoin terwijl je dat wel moet doen en die kijkt nu naar goud terwijl je juist nu niet moet investeren in goud.

Nu investeren in Bitcoin

Natuurlijk geef ik geen advies op het gebied van aandelen en crypto dus zie dit niet als advies maar als mijn mening. Investeren in Bitcoin is altijd een risico en je kan je inleg verliezen. Uiteraard kan je dat risico verkleinen door je in te lezen in Bitcoin, naar de geschiedenis te kijken en wat de markt op dit moment aan het doen is.

Je kant natuurlijk meer leren van over Bitcoin en eens kijken of je er goed in bent, maar hoe leer je dit en kan jij dat wel leren? Ik zeg dat dit nu een moment is om te investeren omdat Bitcoin in een paar dagen naar de € 15.000,- gaat stijgen. Als dat gebeurt is het straks wereldnieuws en de kranten zullen er vol mee staan. Wat als jij hiervan geprofiteerd hebt.

Starten met Bitcoin

Starten met investeren in Bitcoin brengt natuurlijk risico’s met zich mee. Je moet dit risico durven nemen en er ook in geloven. Je kan naast je huidige baan of onderneming starten met Bitcoin en dat je het als extra inkomen doet, je kan er natuurlijk ook echt jouw business van maken. 

Voordat je gaat investeren in Bitcoin is het verstandig dat je meer leert hoe het moet, waar je op moet letten en wat je precies moet doen. Daar begonnen we dit artikel mee en daar willen we ook mee eindigen. Investeer in je brein, lees boeken, koop cursussen en wordt succesvol op crypto gebied. 

En ja, er zijn talloze boeken en cursussen te vinden, zoek er één die bij jouw past en waarvan jij echt meer gaat leren. Uiteraard is het niet perse nodig dat jij eerst gaat investeren in je brein, maar dan loop je een veel groter risico wanneer je wel investeert in je brein. 

Investeren zonder kennis is niks anders dan puur gokken 

Investeren in Bitcoin en alle andere crypto en ondernemingen kost veel geduld. Daar gaan maanden of zelfs jaren overheen voordat je jouw winst kan uittellen en die kan dan ook fors zijn. Er komt een heleboel bij kijken en als jij denkt dat je het wel aankan dan zeg ik, kijk eens naar een online cursus. Wordt een master in Bitcoin en andere cryptocurrency’s. 

Wil jij dus echt een master worden en een beter leven krijgen dan op dit moment? Check dan de Bitcoin cursus en wordt een kei in investeren. 

Wordt een kei in investeren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.