Ik help je verder

LEEF JOUW DROOM!

Hoe belangrijk is jouw vrijheid?

Hoe belangrijk is het voor jouw om vrij te worden? Het gaan en staan waar je wilt en je eigenlijk overal ter wereld geld kunt verdienen zolang je maar een internetverbinding en een laptop bij je hebt. 

Hoe klinkt het voor jouw in de oren om niet meer een 9 tot 5 baan te hebben en je volledig eigen baas bent en jezelf kan bepalen hoe en wat je wilt. Hoe zal jij je dag in gaan vullen als je nog maar 3 uurtjes per dag moet werken? 

Hoe ziet jouw vrijheid eruit en wat mag het jouw kosten om jouw vrijheid te behalen? Hoe ga jij het vinden om straks in een prachtig huis te wonen met een mooie auto voor de deur en eigenlijk je droomleven zou hebben? 

Dit klinkt jouw vast allemaal mooi in de oren om hierover na te denken. En dat is het ook en dit kan jij ook realiseren. Maar hoe ga je nou iets realiseren als je niet weet hoe het moet? Hoe ga jij je handen uit de mouwen steken zonder dat je weet wat je aan het doen bent? 

Daarom is het belangrijk om jouw geschikte coach te vinden die weet wat hij aan het doen is en die al wat ervaring heeft opgebouwd. Iemand die jouw alles laat zien en die jouw over zijn schouder laat meekijken. Dat is toch perfect om zo iemand te hebben? Of niet? 

Start nu met jouw coach!

Waarom zou ik voor Jacko kiezen?

De vraag is alleen waarom je voor Jacko zal kiezen? Waarom zou je hem als coach willen hebben? En hoeveel waarde geeft het om over zijn schouder mee te kijken. Is dat het waard en kost het geld? 

Natuurlijk wil je hem als coach hebben, besef wel dat je over zijn schouder mee kan kijken hoe hij het allemaal doet en jij kan dit precies na doen. Jacko heeft meer dan 10 jaar ervaring en leert nog steeds, en hij blijft ook bij de realiteit. Succes, zegt hij, daar moet je voor werken, succes kan komen en kan weer gaan. Je moet dus wel bij de tijd blijven. 

En zo is het ook met Jacko, hij weet waar hij over praat en hij laat jouw geen fouten maken die elke beginner zou maken. Hij laat jouw over zijn schouder mee kijken. 

En natuurlijk is dat het waard om te doen. Voor die €47, – hoe je het echt niet te laten liggen. Je hebt jezelf net laten weten hoe belangrijk vrijheid voor jouw is en dat wil je toch niet laten liggen? Of wil jij wel liever van 9 tot 5 werken? Wil jij niet lekker je eigen dingen kunnen doen? Wil jij niet gaan reizen? 

Nou dan, ga ervoor nu het nog kan. Er zijn mensen die jouw willen helpen dus grijp zulke kansen. Je bent nu nog jong, je hebt niet zo veel vaste lasten of nog helemaal niks. Waarom zal je het dan niet wagen? Laat die kans niet liggen!

De Internet Succes Gids leden bijeenkomst – Aftermovie

Slapend rijk worden of rijk worden?

Rijk worden willen we allemaal en ook met de methode van Jacko kan jij als je slaapt geld verdienen. Hier zit natuurlijk wel een maar aan en die willen we heel graag benadrukken. Het is leuk om rijk te worden en als het slapend kan gaat iedereen ervoor, maar als je nou succes wilt en dat het constant goed zal blijven gaan is slapend rijk worden niet het juiste idee. 

Slapend rijk worden is voor luie mensen. Denk jij dat succesvolle mensen rijk zijn geworden door niks te doen en lekker te gaan slapen? Natuurlijk niet, ze hebben er keihard voor moet werken en strijden, vaak nee moeten zeggen, maar het is ze gelukt, ze hebben succes en dat kan lang niet iedereen zeggen. 

Dus wil jij rijk worden en succes hebben? Ga voor de methode van Jacko en jij zult, als je wel wat doet en zijn adviezen opvolgt, succes hebben en geld gaan verdienen. 

Het grootte geheim van Jacko!

Wat is nou het grootte geheim van Jacko dat hij succes heeft? Waarom zie je niet veel andere mensen hetzelfde doen als hij of een cursus opzetten net als hij? Het is eigenlijk heel simpel, Jacko heeft ontzettend veel geduld gehad en heeft gewoon constant aan zijn business gebouwd. Waar andere mensen na 3 maanden of eerder afhaken is Jacko doorgegaan. 

En natuurlijk heeft hij ook wel eens een baal dag gehad of gedacht nu stop ik ermee, maar hij is toch doorgegaan. Die vrijheid die hij wilde was en is nog steeds belangrijker dan het op te geven. Hij wilde eigenbaas worden en blijven en heeft het bereikt. Daarom zegt hij ook zo vaak ‘kijk eens verder vooruit wat het allemaal kan brengen en wat er in 10 jaar kan gebeuren’.

Denk dan ook altijd verder wat er over een paar jaar kan gebeuren als je elke dag iets doet voor jouw business. Dagelijks iets doen, ook als je ziek bent of niet vit, ook als je op vakantie bent. Plan dus ook dingen in en werk vooruit. Doe tenminste dagelijks iets voor jouw business. 

Wat ga jij straks bereiken en leren?

Natuurlijk ga jij het één en ander van Jacko leren. Maar wat ga jij precies van hem leren en wat kan je met zijn methode bereiken? Hieronder staan een paar grepen uit de cursus wat jij gaat leren. 

Hij gaat jouw leren om te leven van het internet

  • Hij gaat jouw vertellen hoe hij is begonnen en hoe jij een maand inkomen kan realiseren op het internet.

Hij gaat jouw leren hoe jouw maand inkomen elke maand meer wordt

  • Omdat je elke dag aan je business werkt ga jij elke maand meer geld verdienen

Hij gaat jouw leren hoe jij een winstgevende website opzet zonder technische kennis

  • Omdat jij 100% vrij wil leven is het internet een geweldige manier om geld me te verdienen. Jij gaat leren hoe jij een winstgevende website opzet. Maak je geen zorgen, jouw website staat binnen 5 minuten online. 

Welke geheime methode gebruikt Jacko?

Huis van Jacko MeijaardHoe verdient Jacko nu zijn geld met het internet? Hij is 100% vrij en kan over heen waar hij wil, maar waar verdient hij nou zijn geld mee en waar gaat de cursus over? Jacko verdient zijn geld met affliate marketing. 

Kortom: hij verdient zijn geld door producten te promoten van iemand anders. Hij promoot bijvoorbeeld laptops van bol.com, en hierover krijgt hij geld. Door deze methode verdient Jacko een leuk maand inkomen waarvan hij 100% vrij van kan leven. Jacko kan doen wat hij wil. En op de foto hiernaast zie je zijn huis en auto. 

Je ziet wel waar die 10 jaar dat Jacko dit doet hem hebben gebracht. Dit is hem niet komen aanwaaien. Zijn doorzettingsvermogen en daadkracht hebben hem zover gebracht dat hij hierin kan wonen en 100% vrij kan zijn. Geen één dag heeft hij laten liggen om aan zijn business te werken. En dit is dan het resultaat van 10 jaar slim werken. 

Affiliate Marketing het verdienmodel

Waarom is affiliate marketing zo geniaal verdienmodel? Je gaat het horen van Jacko Meijaard die de cursus over affiliate marketing geeft. Hij heeft de cursus gemaakt om jouw vrijheid te geven en om jouw te leren hoe je nou een goeie website maakt waarop je affiliate marketing kan toepassen. 

Begin nu voor maar €47,00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.