Hoe word je miljonair

LEEF JOUW DROOM!

Hoe word je miljonair

Miljonair worden wil eigenlijk iedereen wel, maar niet iedereen denkt dat hij of zij dat gaat worden. Ik schat dat zo 90% van de Nederlanders denkt dat ze geen miljonair kunnen worden, terwijl je het best kan worden.

Iedereen kan miljonair worden, het ligt er alleen aan hoe graag je wil en hoeveel jij ervoor over hebt.

Investeren in aandelenOp school worden we allemaal klaargestoomd voor de maatschappij om daarin mee te draaien. Ze willen dus dat je lekker gaat werken en je niet zoveel over geld leert.

Als jij namelijk gaat leren hoe geld werkt en hoe geld voor jouw kan werken, dan wordt jij rijker en slimmer en dan kan jij beter met de belastingdienst omgaan.

De overheid wil dit voorkomen en wil jouw rond de middenklassen houden. Zo breng jij veel geld bij hun in het laatje en hoeven hun geen geld aan jouw uit te geven.

Natuurlijk is het goed dat wij een overheid hebben, maar als jij succes wilt bereiken moet je er zelf voor zorgen.

Miljonair worden is niet perse het moeilijkste wat er is. Het is makkelijker om miljonair te worden dan de lotto te winnen. En reken maar dat er veel mensen miljonair willen worden, want waarom doen er anders zoveel mensen mee aan de lotto?

Voordat we verder gaan willen even gezegd hebben dat we geen garanties geven dat jij door ons miljonair wordt. We geven tips en laten voorbeelden zien en daar kan jij dan iets mee doen, maar er zijn geen garanties dat jij miljonair wordt. Je hebt het volledig zelf in de hand.

Denkwijze over geld (Mindset) moet veranderen

Het nummer 1 probleem dat jij nog geen miljonair bent is jouw denkwijze over geld. Jouw mindset, gedachten, denken en brein, hebben nog verkeerde gedachten over geld. Vaak wordt ons vertelt dat geld slecht is en dat veel geld hebben niet goed is, dat de rijken gemeen zijn en dat hun meer belasting zouden moeten betalen.

Dit allemaal wordt onze hersenen ingepompt zonder dat we het zelf door hebben. En als je het bij jezelf nog niet herkent moet je maar eens opletten. Begin gewoon een gesprek met een familielid over rijken en de belastingdienst, het komt vanzelf naar boven. Uiteraard zijn er uitzonderingen, maar 90% van de mensen hebben verkeerde gedachten over geld.

Natuurlijk moet niet je hele leven worden beheerst door geld, maar uiteindelijk vindt iedereen geld toch wel makkelijk om te hebben. Niemand zegt nee om meer geld te ontvangen.

Het is dus echt belangrijk dat jij jouw mindset veranderd over geld. Zeg dat geld goed is, dat je rijk zult worden, en ga zomaar door. Door deze gedachten zal je een betere mindset krijgen waardoor er echt geld naar jouw toe zal komen.

 

Ga groot denken

Als je het nu nog niet doet, begin dan gelijk met groter denken. Een miljonair gaat altijd groter denken. Ga bijvoorbeeld niet voor de €1000, – maar voor de €10.000, – of €100.000, hierdoor gaat jouw mindset openstaan voor grotere dingen en zal jouw inkomen gaan groeien.

Je kan bijvoorbeeld ook groter denken in bedrijven, of wat je wilt opzetten en een groot huis. Reken jezelf echter niet rijk, maar zeg tegen jezelf dat je dat gaat behalen. Straks zal jij in een leuk huis wonen en een leuke BMW of wat dan ook voor de deur hebben staan. Visualiseer doelen/dingen voor jezelf en denk groter.

Dit is wel moeilijker dan je denkt, want waarschijnlijk heb je nooit meer dan €50.000, – op je rekening gehad. Misschien wel nog (veel) minder.

Leer van miljonairs

Wat veel mensen denk ik niet weten is dat je het wiel niet meer hoeft uit te vinden. Leer gewoon van de mensen die al miljonair zijn. Er zijn genoeg boeken verkrijgbaar van miljonairs en die zijn het zeker waard om te lezen. Hun zijn miljonair geworden en weten dus al wat je moet doen om het te worden. Begin dan ook snel met het lezen van boeken.Mindset veranderen

Ook al vindt je dit een nuttelozen bezigheid of hou je totaal niet van lezen, ga het dan leren leuk te vinden en begin gewoon. Na 1 week zal je waarschijnlijk al zeggen dat je veel inspiratie krijgt en veel inzichten eruit haalt.

Wat echt veel miljonairs doen is het lezen van boeken. Ze zullen toch ergens hun kennis vandaan moeten halen en dat komt vaak van boeken, seminars, lezingen, podcast en ga zomaar door.

Dus begin gewoon met het lezen van boeken. Zelf ben ik rijke pa arme pa aan het lezen en dit heeft mij al veel inzichten gegeven.

Financiële kennis krijgen we niet op school, dus hiervoor zullen we ons zelf moet ontwikkelen. Eén van de belangrijkste eigenschappen om miljonair te worden is financiële kennis, hierover moet je bepaalde dingen weten.

Begin naar miljonairs te kijken en kijk of er boeken van hun te koop zijn. Lees bijvoorbeeld boeken van en over Bill Gates of over Jeff Bezos of check google zelf even over boeken van miljonairs.

Start een schaalbare business

Start een business die jaren meegaat, een business die niet over 5 jaar of 15 jaar moet stoppen omdat het gewoon niet verder kan. Start een business die steeds meer geld kan verdienen zonder dat jij er extra tijd of energie in moet stoppen.

Als je bijvoorbeeld kijkt naar het internet, het internet groeit ontzettend hard en dit blijft na verwachting ook doorgroeien. Mensen blijven kopen op het internet en dit stopt niet opeens. Dus een online business starten is een heel goed idee. Zo kan jouw business heel lang mee.

Kijk dus goed welke markt er groeit en waar jij interesse in hebt. Start daar dan een business in en zorg dat jij de beste wordt van jouw markt. Blijf groeien en durf gewoon risico’s te nemen. Miljonair worden is risico nemen, dus doe dat ook.

Als jij altijd safe gaat spelen zal je geen miljonair worden en hoor je bij de middenklassen. Als jij dat wilt is het goed, maar dan moet je ook niet gaan klagen. Dus ga ervoor en durf het risico te nemen. Lees je gewoon goed in, neem informatie tot je en ga ervoor.

Stop met consumeren en begin met investeren

Iets wat miljonairs ook doen is stoppen met consumeren. Ze gaan geen spullen kopen, maar gaan juist investeren om meer geld te maken met hun geld. Ze kopen dus niet de nieuwste kleren, mobiel en ga zomaar door. Ze investeren in aandelen, crypto, enzovoort. Ga op internet kijken en check waarin de rijke investeren.

Ook hierin komen de boeken weer terug, want de rijke mensen delen de informatie gewoon in boeken. Ze laten weten hoe ze rijk zijn geworden en waarin je bijvoorbeeld kan investeren. Ga je hierin verdiepen en kijk waarin jij kan investeren.

Zet gewoon elke maand zoveel procent van je loon apart om te gaan investeren. Je kunt zelf in boeken investeren want de inhoud ga jij lezen en dat sla je dan weer op in je brein. Maak een overzicht en begin met investeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.