Hoe online geld verdienen? De 2 beste manieren

LEEF JOUW DROOM!

Hoe online geld verdienen? De 2 beste manieren

Online geld verdienen en vrijheid hebbenRijk worden willen we allemaal en succesvol worden willen we ook heel graag, maar waarom heeft een grootdeel van de Nederlanders dit nog niet bereikt?

Waarom ben jij nog niet begonnen om online geld te verdienen? Stel je nou eens voor, jij bent financieel vrij en je kan over de wereld gaan reizen. Welke landen ga je bezoeken? Wat ga jij daar doen?

Ga je dan lekker genieten van het weer op een terrasje of ga je lekker het water op met een boot of waterscooter? Of ga je met de auto erop uit om het land te verkennen of ga liever lopend de bergen? Stel je nou voor dat je naar jouw land gaat waar je heel graag heen wilt. Je wordt wakker en je begint met een voortreffelijk ontbijt.

Na je ontbijt check je online even snel hoe het met jouw bedrijf gaat, je stuurt nog een paar e-mailtjes en je plaats nog een filmpje die je had klaargezet op YouTube en daarna ga je genieten van je dag. Je gaat doen waar je zin in hebt.

Klinkt dit jouw ook geweldig in de oren? Vindt je het ook heerlijk om zo over je toekomst na te denken? Of waarom ben je hier nog niet? Waarom kan jij nou niet lekker op reis gaan en gaan doen waar je zin in hebt?

Waarom ben je nu niet bezig om een online business op te zetten? Juist nu je thuis zit kan je dat gaan doen, probeer juist nu bezig te gaan, want nu heb je alle tijd. Waarom heb jij al die tijd nog geen actie ondernomen? Begin daar dan eens mee. Stop dan met Netflix en ga nou beginnen!

Weet je niet waarmee je moet beginnen?

Contents

Het probleem bij iedereen

Want wat is nou eigenlijk het probleem dat je nog steeds geen actie hebt genomen om een business te starten. Het probleem ligt namelijk aan jezelf. Want stel jezelf even voor. Wie wil er nou niet miljonair worden? Wie wil er nou niet de wereld over reizen? Juist inderdaad, iedereen wil dat, maar waarom lukt het maar zo weinig mensen? Waarom is dan niet, laten we het laag houden, 25% van de Nederlanders miljonair?

Het is eigenlijk heel simpel, het probleem ligt bij jezelf. Want hoe graag wil jij nou miljonair worden? Waarschijnlijk niet heel graag want anders had jij allang actie ondernomen, jij had allang een andere levensgewoonten aangepast en je was boeken gaan lezen hoe andere mensen miljonair zijn geworden.

Het is niet moeilijk dus om het probleem te achterhalen, maar om jouw meer te overtuigen zal ik een voorbeeld geven. Wanneer heb je voor het laatst op Instagram gezeten en hoelang? Hoe vaak heb je dat vandaag al gedaan? Hoeveel uur heb je vandaag al op Netflix gezeten? Hoeveel uur besteed jij per week aan films kijken?

Hoogst waarschijnlijk kom jij op redelijk veel uur uit en nu helemaal omdat je veel thuis zit. Probeer dan eens 50% van je tijd die je daar instak nu te gaan investeren in je business. Dus jij gaat vanaf nu elke dag aan je business werken, je gaat boeken lezen, je gaat YouTube filmpjes kijken over geld verdienen of over hoe je een business moet opzetten.

Je actie ondernemen en aan de slag.

Hoe kan jij meer werken aan je businessMindset boek van Jia

Veel mensen vinden dit een groot probleem en dat is het ook. Hoe kan je jezelf de discipline opleggen om aan je business te gaan werken en zeker met dat mooie weer. Hoe krijg jij meer motivatie en hoe kom je aan doorzettingsvermogen.

Kortom dit is allemaal mindset. Misschien een moeilijk woord, maar dit is jouw denken, dit is jouw brein. En ja dat is het probleem bij iedereen die begint met een eigen business. Wil jij miljonair worden of succesvol worden? Dan moet jij je mindset, je denken gaan veranderen.

En hiervoor heb ik voor jouw een gratis boek die jij kan downloden! Doe het echt, want wil jij jezelf gaan veranderen dan is het verstandig om dit boek gratis te downloden. In dit boek ga jij minimaal dit ontdekken:

  • Een succesvol en gelukkig leven te leiden en dat helemaal door jou zelf bepaald
  • Waarom geld verdienen niks met geluk te maken heeft maar wel bijdraagt aan een comfortabel leven
  • De 4 geheimen die ervoor zorgen om een gelukkig leven te leiden
  • De twee geheimen te ontrafelen van succes en hoe jij jezelf rijk kan voelen

Dit zijn een paar dingen die jij gaat ontdekken in het boek Mindset!

Hoe online geld verdienen

Hoe kan je nou online geld verdienen? Welke mogelijkheden zijn er nou om online geld te verdienen? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om online geld te verdienen. Je hoeft maar op google te zoeken en er komen ontzettend veel mogelijkheden te voorschijn.

Daarom hebben wij besloten om nou de 2 beste mogelijkheden eruit te halen die voor ons het beste werken. Wat we er gelijk bijzeggen. Je moet wel actie ondernemen en niet stil gaan zitten.

Voor ons zijn dit de twee beste manieren omdat we de personen die erachter zitten redelijk tot goed kennen en daarom met vertrouwen kunnen zeggen dat het echt werkt, als jij maar actie onderneemt. Het gaat NIET werken als jij geen actie onderneemt. Zij delen jouw kennis met jouw en jij kan zoveel vragen stellen als jij wilt, maar daartegenover staat wel dat jij actie moet ondernemen.

Om deze 2 manieren gaat het:

  • Affiliate Marketing
  • Bol Masterclass

Wij gaan dit helemaal uitleggen aan jouw, maar eerst even dit.

Uit één van deze 2 manieren moet jij kiezen, het is niet verstandig om dit allebei te gaan doen omdat je dan op 2 projecten tegelijk zit en dat raden wij af. Je zult het vast 2 weken volhouden, maar daarna gaat de ‘leukheid’ er een beetje vanaf en moet je veel doorzettingsvermogen en motivatie hebben om door te gaan.

Deze 2 verdienmodellen zijn NIET voor luie mensen bestemd en al helemaal niet voor mensen die denken dat het zomaar uit de lucht gaat vallen. Alleen als jij actie onderneemt en er 100% voor gaat en jij bent denk ik wel zo persoon die dit niet laat liggen, jij wilt er wel 100% voor gaan. Ga er voor!

En ja, dit zijn echt verdienmodellen. Dit is geen grap of iets anders, hiermee kan jij veel geld gaan verdienen, maar je zult hierdoor wel moeten veranderen. Je zult hierdoor je mindset, jouw gedachten moeten veranderen om ‘rijk’ te worden en jouw ultieme vrijheid behalen.

Voor beide verdienmodellen heb jij geen ervaring nodig of enige kennis. Jouw wordt alles geleerd en jij kan direct meekijken over de schouder van jouw ‘docent’. Eigen is het jouw privé coach.

1: Affiliate Marketing

Voor dit verdienmodel heb jij alleen een laptop en een internetverbinding nodig. Met de verdienmodel ga jij leren hoe jij andermans product kan promoten Internet succes gids promotiewaarvoor jij commissie krijgt. Jij krijgt een bepaald percentage van de verkoopprijs. En voor elk verkocht product krijg jij een commissie. Dit moet jij eerst goed onder de knie krijgen en daarna kan jij dit verder opschalen.

Doormiddel van de cursus van Jacko Meijaard ga jij dit allemaal leren en krijg je gelijk toegang tot het form waarin jij al je vragen kan stellen die je hebt. Je gaat leren hoe je affiliate marketing kan toepassen op een website die jij zelf gaat opzetten waardoor jij dit later gewoon zelf kan doen.

Ook hou jij levenslang toegang tot de cursus waardoor je dus ook bij updates de nieuwe video’s weer kan kijken.

Je gaat in de cursus geen PowerPoint presentatie tegenkomen. Je gaat over de schouder van Jacko meekijken hoe het moet en wat je moet gaan doen. Over 3 maanden kan jij zomaar je eerste commissie al binnen hebben.

Als jij eenmaal weet hoe affiliate marketing in elkaar zit, dan kan jij steeds verder gaan opschalen, steeds beter worden en meer producten gaan promoten waardoor jij meer geld verdient.

Jacko verdient ondertussen (na 10 jaar) meer dan €10.000 per maand met affiliate marketing. Jacko moest alles zelf uitzoeken en heeft hierdoor veel geld verloren. Hij biedt jouw nou een cursus aan van €47,00 om nou ook te leren wat hij in 10 jaar geleerd heeft. Dus onderneem actie, kijk de video’s en maak jouw eerst website. Voor je het weet heb jij je eerste commissie binnen.

Begin hier jouw eigen affiliate website

2: Bol Massterclass

Ook de Bol Massterclass is een top verdienmodel. Hierin ga jij leren hoe je binnen nu en heel snel een winstgevende business gaat opzetten. Je gaat hier e-commerce toepassen. Het goedkoop inkopen van producten in het buitenland en daarna weer voor meer verkopen op bol.com.

Hieraan gaat een hele stappenplan vooraf wat je moet doen, waar je moet inkopen, of je jezelf moet inschrijven in de KvK en hoe dat moet en hoe het zit met de belastingdienst. Kortom je leert precies hoe e-commerce werkt.

Maar je leert bij de Bol Massterclass nog meer. Je gaat meer leren over mindset. Om geld te verdienen op het internet moet jij anders gaan denken, je moet bijvoorbeeld positief gaan denken en in oplossing gaan denken, jij moet groter gaan denken en je moet boeken gaan lezen om wijzer te worden. En zo gaat Jia jouw meer leren over mindset.

Ook bij Jia ga jij geen PowerPoint presentatie zien, maar ga jij meekijken over zijn schouder hoe hij het nou allemaal doet. Hij neemt jouw mee naar zijn wereld en jij gaat van hem leren hoe alles in zijn werking gaat.

Ben jij er klaar voor om een winstgevende business op te starten?

Start hier jouw winstgevende business

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.