Heino Duits Ondernemer Podcast

LEEF JOUW DROOM!

Podcast luisteren

LUISTEREN OP SPOTIFY

DE 10 BESTE ONLINE ONDERNEMINGEN!

Heino Duits Ondernemer Podcast

Elke vrijdag komt er een gloednieuwe podcast uit! Ik ben bezig om mijn droomleven te creëren en die gaat ook zeker uitkomen!

Met motivatie, inspiratie en een groot enthousiasme wil ik jou meenemen hoe ik mijn reis beleef.

Ik probeer jou ook tot inzichten te brengen dat iedereen in Nederland zijn droomleven kan leven als je er maar voor werkt, doelen stelt, plannen maakt, erin gelooft en er voor gaat!

De missie die wij hebben met deze podcast: Leef jouw droom! Waarom een baan zoeken als je die niet leukt vindt? Waarom naar school gaan als je al lang weet wat je wilt? Waarom luisteren naar adviezen van mensen die van dat onderwerp totaal geen kaas van gegeten hebben?

Volg jouw eigen droom! En natuurlijk maak je dan fouten, ga je op je bek, maar wat maakt dat uit?

Juist als je jong bent kan je nog zoveel leren en risico nemen! Straks heb je een huis, partner, kinderen en een heleboel vaste lasten, dan wordt het lastiger om risico’s te nemen, dus doe het NU!

Mijn droom om internet-ondernemer te worden is in volle gang!

Elke dag werk ik aan mijn droom, check ik mijn doelen, maak ik content en upgrade ik mijn business. Dit alles doe ik naast mijn huidige baan, want geld komt er nog niet heel veel binnen:)

Dit jaar ga ik het risico nemen, ga ik dé stap maken… mijn business inschrijven in de KvK (Kamer van Koophandel).

Met alles wat ik leer van coaches, lees in boeken en zelf tegenkom wil ik dit ook weer overbrengen aan andere mensen, mensen zoals JOU!

Ga voor jouw dromen, maak doelen en leef jouw droomleven!

In de podcast, op YouTube, Instagram en op mijn website post ik wekelijks content om jou op weg te helpen. Doe hier je voordeel mee en… als je vragen hebt stel ze dan gerust!

Ons moto: LEEF JOUW DROOM!

De 10 beste online ondernemingen

Ben jij er klaar voor om te weten wat er nu echt mogelijk is op internet? Start jij de online onderneming die bij jouw past? Wil jij geld verdienen op het internet? Download dan NU GRATIS De 10 beste online ondernemingen van 2022 zodat jij geld kan verdienen!

DOWNLOAD NU DIRECT!

Waar wil jij naar toe?

BOEKEN

Neem even de tijd welke boeken ik aanraad! Het is 100% de moeite waard. Ze zullen jou veranderen, niks zal meer hetzelfde zijn!

VIDEO

Doe motivatie en inspiratie op en bekijk de vele video’s over tal van onderwerpen. Elke week verschijnen er nieuwe video’s.

BLOG

Doe informatie op en lees onze blogartikelen. Zo leer je meer over geld verdienen, doelen stellen, mindset en vele andere onderwerpen.