Goed geld verdienen

LEEF JOUW DROOM!

Goed geld verdienen

Geld verdien je door verder te kijken, zo bereik je succesKan je via het internet veel geld verdienen of tenminste een passief inkomen genereren? Het simpele antwoord is ja met een kanttekening. Met het internet en onder andere met affiliate marketing kan je veel geld verdienen, zelf een passief inkomen mee opbouwen. Wel is daar een keiharde discipline voor nodig, motivatie, doorzettingsvermogen en niet opgeven, doorgaan waar andere stoppen.

Dus het is mogelijk, maar het vraagt ook wat van jouw als persoon. Jacko Meijaard heeft een boek geschreven over affiliate marketing. Het heet: De Laptop Lifestyle, en als je meer over affiliate marketing wilt weten raad ik je dat boek zeker aan.

Geld kan je overal verdienen, maar daar moet je vaak aanwezig voor zijn. Zonder jouw aanwezigheid kan je geen geld verdienen, dus je ruilt je tijd in voor geld. Je bent dus voor geld aan het werk omdat jij je rekeningen moet betalen en je gezin, vrouw, vriend of vriendin, misschien gewoon jezelf:) moet onderhouden en daar is geld voor nodig.

Iets waar je echt goed geld mee kunt verdienen is affiliate marketing, maar daar gaat wel tijd overheen. En persoonlijk denk ik ook dat je nergens zomaar heel veel geld mee kunt verdienen door er niet voor te werken. Je zult vroeg of laat moeten werken om ‘veel’ geld te verdienen.

In dit artikel laat ik jouw dus zien hoe je goed geld kunt verdienen en hoe je dit ook opbouwt.

START VANDAAG MET AFFILIATE MARKETING

geld verdienen buiten het internet

Je kan uiteraard denken om buiten het internet geld te gaan verdienen, maar de vraag is of dat een slim idee is?

Want zodra jij zonder het internet zit betekent het dat jij er sowieso altijd tijd in moet blijven steken. Zelfs als jij een winkel gaat beginnen heb jij het internet nodig, anders kan je het wel schudde, dus ga sowieso denken met het internet.

Heb je nog niet zoveel verstand van het internet? Ga je er dan in verdiepen. Hoe meer jij van het internet afweet, hoe beter het gaat worden.

Iets opbouwen wat maandelijks terugkomt

Student start een online businessAls jij echt geld wil verdienen is het slim om een inkomen op te bouwen wat elke maand terug komt en je er uiteindelijk niet veel meer voor hoeft te doen. Je moet op het begin eerst wel echt actief zijn en hard werken, maar 1 tot 2 jaar later kan het al minder worden.

Misschien denk je nu: Gaat het zo langzaam? Wacht effe! Wil jij zeggen dat je er niks voor wilt doen? Hoezo? Wat heb je dan bereikt in je leven? Helemaal niks. Dat is toch helemaal geen succes. Wil jij rijk worden, dan moet je er in het BEGIN voor knokken.

Als jij de komende 2 jaar eerst hard werkt en veel informatie op doet en zeker af en toe geniet, weet ik zeker dat je over 2 jaar nog maar 2 tot 3 uur per dag hoeft te werken. Dus dat valt echt wel mee.

Lange termijn denken

Ook dit heeft er mee te maken. Lange termijn denken om goed geld te verdienen. Als jij denkt dat jij binnen 1 week of 6 maanden veel geld gaat verdienen heb je het mis. Dit overkomt bijna niemand.

Het is vast iemand gelukt, maar dat is puur geluk en dat hebben de meeste mensen niet. Dus daar gaan we nu even niet vanuit. Als jij lange termijn gaat denken kom je vaak veel verder. Je gaat dan al vooruit denken voor de volgende maand, je gaat doelen opstellen die je wil bereiken voor volgend jaar.

En zo kan ik nog wel doorgaan. Je gaat verder kijken dan vandaag of morgen. En dit is bij geld verdienen ontzettend belangrijk. Ga bij jezelf na of jij dat al doet, en zo niet, ga het dan doen en zoek hier meer informatie over op.

Hoe dan wel geld verdienen?

Ga dus sowieso denken binnen het internet. Je kan dan denken om te gaan handelen op marktplaats. Je koopt wat spullen in en dat ga je weer met winst Jacko Meijaardverkopen. Je kan ook denken om misschien een webshop op te gaan starten en zo een groot bedrijf te worden.

Misschien wil jij wel gaan handelen op bol.com en daar tweedehands spullen te gaan verkopen. Zo zijn er tal van redenen te bedenken om geld te verdienen, waar vaak dus wel wat bij komt kijken.

Maar is er niks anders? In crypto investeren wil ik niet en dropshipping wil ik ook niet gaan proberen. Daar kan ik mij inderdaad iets bij voorstellen, maar ik weet nog wat anders!

Affiliate marketing

Wat? Ja dit is het verdienmodel als je geld wil gaan verdienen. Ook hier heb jij wel wat tijd voor nodig, maar hiermee kan je wel een maandelijks inkomen mee realiseren. Dit is eigenlijk het promoten van andermans product. Zelfs bol.com doet hieraan mee.

Het startkapitaal is niet heel veel. Iedereen kan dit betalen en anders hoef je maar 1 maandje te werken als bijvoorbeeld vakkenvuller. Dus nogmaals, iedereen kan dit doen! Dus met affiliate marketing kan jij echt een fulltime inkomen realiseren, maar je moet erop het begin wel wat voordoen.

START NU MET AFFILIATE MARKETING

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.