Geld verdienen met jouw website? De 6 beste manieren

LEEF JOUW DROOM!

Geld verdienen met jouw website? De 6 beste manieren

Bouw aan jouw websiteEen website aan het opzetten? Voor jou hobby of doelgericht? Hoe ga jij geld verdienen met jouw website, de vraag die jouw vandaag bezig houdt. Er is ontzettend veel over te vinden, en er zijn veel manieren om geld te verdienen met jouw website.

Vaak zijn er mensen die jouw beloven dat je heel veel geld kunt verdienen, maar dit is niet waar. Ook zijn er mensen die jouw vertellen dat je heel snel veel geld zal gaan verdienen, maar dit is ook gelogen. Ik zal niet ontkennen dat je geld kan verdienen met je website, maar vaak duurt dit wel even en je zult er in het eerste jaar ook niet heel veel mee verdienen.

Je kan een heel leuk bedrag verdienen op internet met jouw website, alleen hier gaat wel wat tijd overheen. Je gaat niet van de één op andere dag veel geld verdienen met jouw website. Dit loopt langzaam op.

Op mijn website heb ik affiliate marketing. In 5 maanden tijd heb ik pas mijn eerste verkoop gehad, dit is dan al redelijk snel. Dus het ligt eraan wel verdienmodel jij hanteert, maar het duurt wel even voordat je echt een vast bedrag per maand verdient met jouw website.

Gelukkig kost een website niet heel veel, maar er zal wel wat tijd in gaan zitten. Het opbouwen duurt even en om de website bij te houden ben je toch al gauw 4 uur per week kwijt. Dit is wel heel laag geschat, maar laten we daarvan uitgaan. Je bent dan al 16 uur per maand met je website bezig, waarin je in de eerste maanden niks verdient.

Contents

Lange termijn

Als jij een website gaat opstarten is het belangrijk om lange termijn te denken. Als jij een jaar verder gaat kijken kan er heel veel gebeurt zijn dus kijk altijd verder dan de volgende dag of volgende maand.

Zeker met een website is het belangrijk om niet te kijken naar je bezoekers. De eerste maanden heb je hier helemaal niks aan, ga eerst gewoon met je website bezig en als je bezoekers hebt kan je kijken hoe en wat. Concentreer je op je website.

1: Advertorials 

De is een leuke manier van geld verdienen als je een blog hebt. Je kan bijvoorbeeld een bedrijf benaderen die goede producten verkoopt en jij noemt in je blog, die gerelateerd is aan dat bedrijf, een paar keer de bedrijfsnaam. Hiermee kan je een leuk bedrag verdienen.

Je kan zelf bedrijven benaderen, maar je kan ook op je website een samenwerkingspagina opzetten zodat bedrijf hierop kunnen reageren. Als tekstschrijver kan je een leuk uur bedrag verdienen. Tekstschrijvers verdienen ongeveer €50, – tot €80, – per uur, dit hangt af hoe waardevol jouw artikelen zijn en of het goede content bevat.

Kan jij advertorials plaatsen? 

Eigenlijk kan iedereen advertorials plaatsen, je moet natuurlijk wel een goede website hebben met veel bezoekers of een website in een specifieke niche. Jouw advertorials moeten aansluiten bij jouw doelgroep, dus waar gaat jouw website over? Wat is de leeftijd (ongeveer) van jouw doelgroep? Wat voor interesses heeft jouw doelgroep? misschien hebben ze wel al iets bij jouw gekocht, dus je weet waar de interesses liggen.

Als er nog niet veel bij verkocht is, kijk dan welke artikel(en) er goed scoren, hierin kan je al snel zien waar de interesse ligt van jouw doelgroep.

Ook is het belangrijk dat google jouw belangrijk vindt, heeft google vertrouwen in jouw website? Heb je geen waarschuwingen, komen je geschreven artikelen hoger in google of gaan ze alleen maar verder naar beneden? Dit zijn kenmerken waaraan je kan zien of google vertrouwen in je heeft of niet.

Hoe kom je aan een advertorial? 

Misschien spreekt jouw dit wel erg aan en heb je er interesse in, maar hoe kom ik aan advertorials? Waar haal ik ze vandaan en hoe ga ik bedrijven benaderen? Het kan inderdaad best wel moeilijk zijn om als beginnende website aan advertorials te komen, maar niet geschoten is altijd mis.

Dus ik zeg tegen jouw: proberen kan altijd!

Als je er geïnteresseerd in bent moet je het doen, maar als beginnend website kan je je beter is richten op content maken en misschien even verder kijken. Bedrijven zoeken vaak goede websites en die heb je vaak alleen op lange termijn, dus als je website wat ouder is.

Nogmaals, proberen kan altijd, niet geschoten is altijd mis.

Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in advertorials is het handig om hierop eens een kijkje te nemen, https://linkpizza.com/nl Omdat dit de grootste advertorial website van Nederland is, is dit het beste om mee te beginnen. Hierin kan je echt van alles, je kan de keukens in of de kleding kant op, maar er zijn ook reisorganisaties.

Er is dus echt van alles. Wil je dit ga ervoor of kijk nog even verder.

2: Google Adsense 

Ook dit is een leuke manier van geld verdienen met jouw website. Waarschijnlijk ben je er wel mee bekend, ook jij hebt er namelijk mee te maken. Je hebt vast wel iets gezocht op google wat je wilde kopen, laten we zeggen een printer. Toen jij hierop ging google is er bij google een belletje gaan rinkelen van, hé die persoon zoekt printers, je hebt de bekeken printer nog niet gekocht, en de eerste beste website die jij gaat bezoeken en die gebruikt maakt van google adsense komen er advertenties van printers.

Zo werkt google dus. Dit kan jij dus ook op je website neerzetten, allemaal relevante advertenties van google op de persoon gericht. Dus jantje krijgt een printer te zien en kees krijgt een boek te zien.

Nou klinkt niet iedereen op de advertenties, maar wel een leuk percentage. Google gaat van 2% uit van de bezoekers die op jouw website komen, dus komen er per maand 1000 bezoekers op je website, dan hebben ongeveer 20 mensen op de advertenties geklikt.

Je wordt er dus niet heel rijk mee, maar het is een begin.

3: Advertentieruimte 

Je kan ook alles in eigenbeheer houden, dit kan nare dingen voorkomen, maar het kost je wel meer tijd. Je moet namelijk bedrijven op de hoogte stellen dat jij advertentieruimte verkoopt. Dit brengt natuurlijk wel een aantal zaken met zich mee zoals, welke pagina’s veel worden bezocht, hoeveel bezoeker per maand jouw website bezoeken, en ga zomaar door.

Als je alles in eigenbeheer doet kan je wel veel geld verdienen, maar het is dus wel voor de websites die al wat langer actief zijn. Ook moet je al je cijfertjes weten en waar er bijvoorbeeld op gezocht wordt. Kan heel leuk zijn, maar je moet het willen en er tijd voor hebben.URL voor website

4: Affiliate marketing

Ook een slimme keus is affiliate marketing. Zoals je misschien wel weet gebruik ik dit zelf ook op mijn website. Het is ontzettend makkelijk en je hebt niet van die ‘vervelende’ advertenties op je website. Je houdt je website netjes en schoon zonder al die advertenties van google.

Wat ook een bijkomend voordeel is, is dat je zelf weet welke producten jij promoot, en als het goed is sta jij achter het product wat jij promoot. Hierdoor voorkom je dat bezoekers allemaal producten gaan aanschaffen die eigenlijk niks hebben bijgedragen.

Wel is het bij affiliate marketing dat je pas op lange termijn geld kunt verdienen. Het duurt vaak een paar maanden voordat je echt elke maand een vast bedrag verdient met affiliate marketing.

Zelf ga ik dus helemaal voor affiliate marketing, vandaar dat ik hier ook iets makkelijker overschrijf. Ik wil uiteindelijk een passief inkomen halen uit affiliate marketing, en hiermee wordt ik gecoacht door Jacko Meijaard. Hij verdient zelf ook geld met affiliate marketing en helpt mij hiermee. Mijn ervaringen met Jacko zijn tot nu toe goed en dat wil ik ook zo houden.

5: Eigen product of dienst

Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om een eigen product op je website neer te zetten. Je kan het allemaal zo gek niet bedenken of je kan er een website voor opstarten. Dit is dan ook zeker aan te raden, want het internet groeit elke dag, dus voor jouw valt er vast wel een graantje mee te pikken.

Het kan natuurlijk ook een dienst zijn of voorledig informatief. Ook hoveniers of kappers kunnen een website hebben om zo meer klanten te krijgen. Ook hun kunnen beginnen met een blog met tips en ga zomaar door. Juist hun ervaring en kennis kunnen ze delen op het internet waardoor mensen vertrouwen in hun krijgen en klant zullen worden.

6: Website verkopen

Wat we al laatste willen delen is dat je je website kan verkopen. Heb jij een goeie website waar per maand veel bezoekers op komen? Dan kan jij deze voor een leuke prijs verkopen. Misschien heb je het wel nog nooit gehoord, maar het kan zeker.

Wel moet je dus een goed lopende website hebben en waarom zal je je website verkopen? Soms kan verkopen handig zijn voor nieuwe dingen, maar denk er altijd goed over na.

Je kan je website verkopen op: https://www.sitedeals.nl/website-te-koop/

Geld verdienen met jouw website 

Dit zijn een paar ideeën voor jouw om geld te verdienen met jouw website. Probeer het eens uit, en neem er ook de tijd voor. Kijk wat voor jouw het beste werkt en voor dat verder uit, verdiep je daar meer in en werk het goed uit. Zo bouw jij een passief inkomen met jouw website.

Kijk wel op de lange termijn. Ik weet niet of jij dit al doet, maar het is zo belangrijk om dit te doen. Kijk verder vooruit wat het kan brengen als jij elke dag of sowieso elke week met je website bezig bent. Google zal je hiervoor belonen, maar dit ga wel even duren.

Stel doelen voor jezelf op en ga verder met het bouwen van jouw website. Elke dag kan jij een nieuwe steen leggen, en elke dag geef jij meer waarde aan je website. Begin vandaag nog met bouwen aan jouw website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.