Geld verdienen met video! Hoe kan jij dat doen en hoe doe IK dat?

LEEF JOUW DROOM!

Geld verdienen met video! Hoe kan jij dat doen en hoe doe IK dat?

Geld verdienen met videoGeld verdienen met video hoe kan je daarmee beginnen? Wat heb je er allemaal voor nodig en hoe verdien ik geld met video? Geld verdienen met video is nog niet heel bekend.

Er staan uiteraard wel veel informatie op internet maar dat gaat met name over geld verdienen met YouTube. Je kunt namelijk ook geld verdienen door een video cursus op te bouwen.

Jij kunt met video nog veel meer doen dan alleen een cursus opbouwen, misschien is het wel je hobby en maak je prachtige shots van de natuur of vindt je het leuk om mensen te interviewen. Je kan het zo gek niet bedenken of je kunt geld verdienen met video!

Geld verdienen met video

Zoals gezegd zijn er veel mogelijkheden om geld te verdienen met video. Je kan bijvoorbeeld geld verdienen met YouTube, maar daar gaan wij het niet overhebben. Je moet verder kijken dat de mogelijkheden, je zocht namelijk specifiek naar ‘geld verdienen met video’ en daarom lees je nou deze blog. Met welke dingen kunnen je dan allemaal geld verdienen?

Bijvoorbeeld met: 

  1. Een video cursus opbouwen
  2. Mensen interviewen
  3. Video maken over de natuur
  4. Affiliate marketing
  5. Boeken gaan reviewen
  6. Bedrijfsfilm maken

Dit zijn dus best een aantal ‘nieuwe’ onderwerpen waar jij geld mee kunt verdienen. Zo kan jij daadwerkelijk geld verdienen met video zonder dat je afhankelijk bent van advertenties van YouTube en natuurlijk kan je die ook nog gebruiken-:)

Geld verdienen met een video cursus

Door het opbouwen van een online training of programma kan jij rustig geld verdienen. Steeds meer mensen gaan via het internet cursussen volgen om bepaalde dingen te leren. Dit kan echt variëren om eten te koken tot een cursus te volgen hoe je een auto kan schoonmaken. Je snapt dus dat je echt overal naar toe kan met een online video cursus.

Kijk dus wat jij interessant vindt om te starten en doe onderzoek of hier ook vraag naar is. Kijk op internet en op YouTube of hier al op gezocht wordt en waar mensen dan op zoeken, wie zijn je eventuele concurrenten en waarin ga jij het verschil maken? Doe echt goed onderzoek want het is zonde om een business te starten waar geen vraag naar is, neem het dus serieus.

Mensen gaan interviewen met je cameraVideo bewerken

Als jij soepel contact kunt leggen met mensen en je vindt het nog leuk ook dan is interviewen jouw ding. Zeker als je goed kunt praten de juiste vragen kunt stellen en nog goed met de camera overweg kan staat de basis van jouw business in ieder geval goed.

Mensen vinden het heel leuk om geïnterviewd te worden alleen we zijn te bang om het te vragen. Soms moet je gewoon grenzen op zoeken en doorgaan, ook al ligt dat buiten je comfortzone. Mensen interviewen met beeld is weer eens wat anders en jij kan er misschien wel iets origineels bij verzinnen.

Je kan je op een bepaald onderwerp gaan focussen, maar je kan ook gewoon een YouTube-kanaal starten met als titel ‘iedereen interviewen’ of ‘mensen met bijzondere banen interviewen’. Er is echt genoeg te verzinnen.

Doe hier ook zeker onderzoek naar om een business die totaal niet werkt te voorkomen. Natuurlijk kan je niet alle fouten voorkomen, maar een business die geen geld oplevert wil niemand en hier kan je gewoon onderzoek naar doen.

Video’s maken over de natuur 

Heb je heel veel met de natuur en kan jij de mooiste plaatjes schieten en prachtige beelden maken? Start hier een YouTube-kanaal mee of maak hier een cursus over! Je kunt het zo makkelijk mogelijk houden en er gewoon mee aan de slag gaan.

Je kan ook muziek onder je natuurfilm zetten, want dat is ontzettend populair op YouTube. Ook kan je een soort van natuurfilm of dierenfilm gaan maken, uiteraard moet je wat met de natuur hebben en het leuk vinden om te doen. De natuur zelf vinden mensen vaak leuk om naar te kijken.

Laat niet alleen maar beeld zien, zet er ook geluid onder of praat ze en vertel er het één en ander over. Vraag eens iemand die muziek maakt en nog niet heel populair is of hij met jouw wil samenwerken. Jij maakt het beeld en hij draait de muziek. Maak hier een leuke film van en zet het online. Verdiep je even in sociale media en zet het erop.

Op zo manier kan je er een cursus aankoppelen die over de natuur gaat en meer dingen leert of over filmen in de natuur. Uiteraard kan je het ook bij YouTube zelf houden en ga je er advertenties opzetten. Er zijn genoeg ideeën die jij kunt gaan gebruiken om geld te verdienen met jouw camera.

Affiliate marketing toepassen bij video 

Ook bij video werkt het uitstekend. Affiliate marketing het kan heel makkelijk. Je kan producten gaan promoten op YouTube en maakt hiervan onwijs leuke video’s je zet een affiliate linkje onder in de beschrijving of bouwt er een kleine website voor op en je business is gestart.

Kan jij goed overweg met een camera dan is dit zeker een geweldige optie om toe te passen. Ook kan je bijvoorbeeld zoals hierboven genoemd een natuurfilm opnemen en een boek over de natuur die jezelf gelezen hebt promoten in de video. Op bol.com is vast wel een product te vinden die met de natuur te maken heeft.

Natuurlijk kan je ook kijken of je een samenwerking aangaat met een tuincentrum of jouw plaatselijke natuurwinkel. Hiervoor heb je hoogstwaarschijnlijk wel een BTW nummer nodig en als jij op bol.com begint in eerste instantie niet. Als jij er echt een paar honderd euro per maand mee gaat verdienen, en als je doorgaat gebeurt dat ook zeker, zoals gezegd:

De aanhouder wint

dan moet je wel een bedrijf opstarten en je inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Als je begint hoeft dit niet, maar houd hier in de toekomst wel rekening mee.

Starten met affiliate marketing

Jacko Meijaard

11 jaar geleden is hij gestart met affiliate marketing om vrijheid te behalen. Hij wilde niet voor een baas werken om vrij te moeten vragen als je naar de tandarts moet. Binnen 2 jaar had Jacko een affiliate marketing business opgezet en verdiende vanaf toen zijn geld vanaf zijn laptop!

Wat iedereen voor onmogelijk had gehouden was voor Jacko werkelijkheid geworden. Uiteraard is Jacko trots op wat hij bereikt heeft maar hij loopt er niet mee te koop.

Zelf zegt die dat het heel simpel is om te beginnen je moet alleen doorgaan en niet opgeven. Zijn Quote is geworden:

Consistent blijven doorgaan, niet opgeven!

START MET AFFILIATE MARKETING!

 

 

Boeken gaan reviewen

Doe jij video’s maken echt voor je lol en heb je er ook echt plezier mee? Dan is dit ook echt een aanrader om mee te beginnen. Dit moet je wel liggen en je moet uiteraard van lezen houden. Er worden nog steeds veel boeken gelezen en mensen lezen vaak altijd wel een review van het boek.

Vergeet natuurlijk niet dat YouTube naast Google de grootste zoekmachine is. Vanaf 2000 zijn we allemaal met beeld opgegroeid en worden ook wel beeldgeneratie genoemd. Wat je vaak ook doet, voor 80% komt er beeld bij kijken, we leven dus ook in een beeldcultuur. Het is ook niet voor niets dat er elk uur voor minimaal 200 uur aan filmpjes op YouTube wordt geüpload.

Je begrijpt nu dus wel dat ook YouTube een groot zoekplatform is als het gaat om meningen van andere. En als mensen boeken willen lezen zoeken ze vaak heel gericht omdat ze titel al kennen en graag een mening willen horen van iemand anders. Bol.com verkoopt echt ontzettend veel boeken dus je kan talloze boek reviewen, doet het natuurlijk wel eerlijk want al al je 54 boeken reviews positief zijn begin je toch wel ongeloof waardig te worden.

Lees ook boeken die je nooit zal lezen en kijk er met andere ogen naar. Boeken die je niet leuk vond, zorg ook dat je zulke filmpjes upload zodat je echt serieuze review video’s maakt.

Bedrijfsfilm gaan maken

Wil je echt serieus van start gaan en echt geld gaan verdienen met video? Dan ga je echt de zakelijke kant op. Bedrijfsvideo’s, ze komen steeds meer en het wordt steeds belangrijker. Ben jij de persoon die professioneel aan de slag wilt gaan en een goed bedrijf uit de grond wil stampen? Kan jij met originele ideeën komen om het bedrijf er uit te laten springen?

De bovengenoemde onderwerpen zijn heel anders dan een bedrijfsfilm laten maken, dit is echt een buitenstaander. Als jij echt een bedrijf wilt starten niet bang bent dat je jouw tijd volledig moet wijden aan het bedrijf, dan ben je zeker de aangewezen persoon om dit te doen.

Ook hier valt genoeg geld te verdienen en zal dat alleen maar meer worden.

Hoe verdien ik geld met video?Filmrol

Om heel eerlijk te zijn… dat doe ik nog niet helemaal. Wel ben ik begonnen, maar ik verdien hier nog geen geld mee.

Ik pas natuurlijk affiliate marketing toe en heb daarbij een YouTube-kanaal gemaakt waarin ik podcast in upload en binnenkort ook video’s ga uploaden. Zeker bij YouTube kost het even tijd om daadwerkelijk geld te verdienen met jouw video’s.

Natuurlijk ligt het eraan hoeveel video’s je upload en waar ze overgaan, maar over het algemeen ben je wel een paar maanden bezig wil je echt dat mensen naar jouw video’s kijken.

Zelf kijk ik op de lange termijn, wat brengt YouTube mij volgend jaar? Wat gaat er veranderen in 2021? Alle podcasts en video’s die ik upload staan volgend jaar nog steeds op YouTube en hoe vaak zijn ze dan bekeken?

Waarschijnlijk meer dan nu en het wordt steeds hoger. Het is ook een test hoe geduldig jij bent en ik kan je vertellen dat het loont! Vorige jaar ben ik mijn business gestart en als ik kijk hoever het nu is gekomen, ben ik heel benieuwd naar volgend jaar! Wat gaat volgend jaar mij brengen, zeker als ik deze maand begin met video’s op YouTube zetten dan gaat het nog harder!

Bekijk dus zelf wat voor jouw werkt, maar denk altijd dat het tijd kost om een business op te zetten. Trek er 2 jaar vooruit en werk er consistent aan, dan zal jij succes behalen!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.