EuroClix review! Kan je er echt geld mee verdienen? Mijn ervaring!

LEEF JOUW DROOM!

EuroClix review! Kan je er echt geld mee verdienen? Mijn ervaring!

EuroClix, je hebt er misschien al weleens van gehoord, maar of je er nou mee begint? Kan je nou echt geld verdienen met EuroClix? Kan je clix sparen en dat zomaar omzetten in geld? Dat klinkt eigenlijk te mooi om waard te zijn, maar is dat wel zo?

Vandaag gaan we checken of je daadwerkelijk geld kunt verdienen met EuroClix en wat je er dan voor moet doen. Maar zoals ik vaak zeg: zoek het eerst uit voordat je met jouw oordeel komt. Euroclix

EuroClix wat is dat eigenlijk

Wat is Euroclix eigenlijk voor platform en wat kan je er nou meedoen? Euroclix is niets minder dan een spaarprogramma waarmee je punten, eigenlijk clix mee kunt sparen. Je kan op verschillende manier clix sparen en dat hoeft niet perse door aankopen te doen. Door gebruik te maken van Euroclix kan je wel geld besparen op de lange termijn!

Je kan bijvoorbeeld meedoen aan een marktonderzoek en hiermee clix verdienen, als je het hiermee alleen wilt doen kan je makkelijk €30,- tot €50,- minimaal per maand pakken. Natuurlijk moet je het dan wel een beetje in de gaten houden, maar als je dat doet is het een leuk bedrag. 

Je kan ook clix verdienen als je aankopen doet op webshops zoals, Bijenkorf, Bol.com, Albert Heijn, Zalando, Mediamarkt en er zijn er nog veel meer. Er zijn ruim 1700 websites waar jij aankopen kunt doen en daarvoor clix kan ontvangen. 

Begin en check of het iets voor jouw is!

Persoonlijk doe ik alleen aankopen als ik het nodig heb. Zelf koop ik regelmatig boeken en dat doe je dan via Euroclix. Dus Euroclix is een spaarprogramma waarin je clix kunt sparen en dat kunt omzetten in geld zonder dat je er perse geld voor hoeft uit te geven.  

EuroClix betrouwbaar

Omdat er best wel veel geschreven is over Euroclix hou ik het gewoon kort. Sommige dingen spreken voor zich en daar hoeft niet meer over geschreven te worden. Daarom behandel ik de belangrijkste punten over Euroclix en kan jij kijken of het iets voor jouw is. 

Wat mij betreft is Euroclix betrouwbaar. Tot nu toe heb ik er nog geen problemen mee gehad en zijn de clix erbij geschreven. Wel hoorde ik dat een aantal mensen achter clix aan moesten gaan als ze iets hadden gekocht bij een winkel via Euroclix. Mij is dit nog niet overkomen, en anders kan je altijd een mailtje sturen. 

Euroclix is wereldwijd dus dat zegt denk ik ook wel iets over de betrouwbaarheid van Euroclix. Begin gewoon en kijk of het wat voor jouw is, natuurlijk kan je nog 4 blogs over Euroclix gaan lezen, maar zelf heb je dan geen ervaring opgebouwd. Start gewoon! 

Wat moet je precies doen na het aanmelden

Het spreekt voor zich, maar even wat aanwijzingen geven is altijd handig. Als jij je hebt aangemeld en je hebt jouw account bevestigd via je mail waarschijnlijk, dan kan je beginnen met je profielkenmerken in te vullen.

Dit kost wel even tijd, maar zorg dat je dit snel hebt afgerond zodat je e-mails kan ontvangen die bij jouw doelgroep horen. Je ontvangt voor elk profielkenmerk wat jij hebt ingevuld 20 clix. Tenminste dat was toen ik het invulden. 

Vul alles zo correct mogelijk in zodat je marktonderzoeken kan invullen. Hiermee verdien je zo 75 clix per marktonderzoek en deze duren van 3 minuten tot 15 minuten. Hoe vaker jij via een mail een marktonderzoek invult, hoe vaker jij een email zal ontvangen. 

Als jij actief bent op Euroclix willen zij jouw daarvoor belonen. Dus start gewoon rustig op en kijk of het iets voor jouw is!  

Begin met 150 clix gratis!

Om jouw te laten zien dat Euroclix het echt top vindt dat jij je gaat aanmelden geven ze 150 clix gratis weg. Dat is in euro’s €1,50 Ik zal zeggen begin direct en start met Euroclix. 

Ik heb het al vaker gezegd: probeer het gewoon uit. Misschien is het niks voor jouw, maar daar kom je maar op één manier achter. Je kan ook alleen je aankopen doen via Euroclix zodat het jouw geen extra moeite kost. 

Begin gewoon en spaar je vakantie voor volgend jaar bij elkaar. Je kan makkelijk €1500,- in een jaar verdienen met Euroclix als je maar een beetje actie onderneemt en je aankopen regelt via Euroclix. Je kan in januari je verzekering omzet en daarmee clix verdienen, je kan jouw vliegreis boeken en daarmee clix verdienen. 

Start nu en ontvang 150 clix GRATIS!

Als je het een beetje uitzoekt kan je heel veel clix verdienen en spaar je zo jouw vakantie bij elkaar. En als het alleen voor jezelf is, dan kan je een hele leuke vakantie boeken voor €1500,- 

Wat is mijn ervaring

Als je het goed hebt gelezen ben ik redelijk positief over Euroclix. Natuurlijk hoor je negatieve verhalen, maar als je er zelf aan begint valt het allemaal wel mee. Mijn ervaring over EuroclixJe kan veel blogs lezen, maar als je zelf geen actie onderneemt kom jij er niet achter wat je ervan vindt. 

Mijn motto van de laatste tijd is: Kijk wat positiever naar het leven! Als je goed oplet zie je dat zoveel mensen negatief zijn, het is te warm, het regent, ik heb geen zin, het leven is duur en ga zomaar door. Als je wat positiever naar het leven kijkt en dankbaar bent voor de kleine dingen.

Wij wonen in Nederland en zijn één van de rijkste landen! We hebben een huis, kleding, schoon water, vaak een baan of krijgen geld van de overheid, maar over het algemeen heeft 90% elke dag te eten en een dak boven zijn hoofd! Dat is iets om dankbaar voor te zijn. 

Wat heeft het hiermee te maken? Als je nou positiever gaat kijken naar het leven en gaat zoeken naar bijvoorbeeld Euroclix dan lees je 1 of 2 blogs hierover en ga jezelf op onderzoek uit. Meld je aan en kijk wat het is, wordt wijzer om het zelf te onderzoeken. 

Ik ken jouw situatie niet, maar laat me zeggen dat jij rijk bent. Ook al denk jij van niet en wil je succesvoller worden of rijker worden en dat mag, maar je bent al rijk. Als jij niet dankbaar bent waar je nu staat dan ga jij niet rijk worden. 

Ga positiever kijken naar het leven en dankbaar zijn en onderzoek de dingen waar jij interesse in hebt, lees blogs en zoek het ook zelf uit! Heel veel succes en start nou gewoon met Euroclix. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.