De beste online ondernemingen van 2022

LEEF JOUW DROOM!

De beste online ondernemingen van 2022

De beste online ondernemingen van 2022 is een interessant zoekwoord voor Google, vandaar dat ik er ook een blogartikel over schrijf, al is deze een beetje anders dan anders.

Online ondernemen vandaag de dag vinden we ontzettend gaaf! Tegenwoordig zijn we zo een website, webshop of sociaal media kanaal gestart om te proberen er iets van te maken.

Natuurlijk bestaan er een x aantal beste online ondernemingen, maar weet dat je het in eerste instantie NIET daarom moet doen! Doe vooral iets wat je leuk vindt, werk daar keihard voor en zorg dat jij daarin gewoon succesvol wordt, vaak is er dan ook minder concurrentie of je vindt het zo geweldig dat je er veel meer enthousiasme in kan stoppen.

Veel mensen beginnen namelijk een online onderneming, sluiten zich aan bij een community, zeggen iedereen welkom en zijn de eerste 4 maanden (dat is ruim genomen) aan het knallen om tenslotte te stoppen omdat ze geen zin meer hebben of toch graag met vrienden uit willen.

En natuurlijk moet je keuzes maken in je leven, maar jij bent hier 100% verantwoordelijk voor. Niet ik niet je ouders, broers, zussen, JIJ!

Elke keuze die je maakt bepaald de koers van je leven 

Zelf heb ik de beste online ondernemingen van 2022 samengesteld in één document. Staar je hier niet helemaal blind op, maar het zijn wel toekomstgerichte online ondernemingen waarin je zeker succesvol kan worden.

De 3 beste online ondernemingen van 2022

Zelf heb ik de 10 beste online ondernemingen samengevat, daar krijg jij er 3 van cadeau😊 De overige kan jij ONTVANGEN in jouw mailbox!

Download nu gratis de 10 online ondernemingen van 2022!

Er zijn talloze ondernemingen die jij kan beginnen het belangrijkste zoals net gezegd is; ‘doe wat je leuk vindt.’ Natuurlijk moet je doorzetten, maar het is al een stuk makkelijker dan een onderneming beginnen die je totaal NIET leuk vindt.

Naar ons idee zijn dit de 3 beste online ondernemingen van 2022! Hier komen ze:

  1. SEO en/of online marketingspecialist
  2. Affiliate Marketing
  3. Website bouwen over jouw ambacht

Alle 3 hebben ze écht toekomst en kan jij een extra of zelfs een passief inkomen gaan creëren met deze ondernemingen. Meer uitleg over deze ondernemingen in je mail ontvangen?

Op dit moment heb jij de keuze om je leven te veranderen. Je bent er helemaal zelf bij en JIJ kunt die verandering ingang zetten. Maak vandaag de keuze!

DE ONLINE ONDERNEMINGEN

Consistentie

Het belangrijkste woord wat ik in de afgelopen 2 jaar heb geleerd. Ook jij zult dit moeten gaan doen als je écht succesvol wilt gaan worden. Veel mensen zeggen vaak: ‘Wel makkelijk een online onderneming’ of ‘Heerlijk zeg die vrijheid, dat wil ik ook wel’ of ‘Die gasten doen ook niks de hele dag.’

Dat zijn allemaal personen die zelf niet succesvol zijn op internet maar wel makkelijk kunnen praten over succesvolle mensen. Zoals elke onderneming is het hard werken en waarom zou je dat niet willen?

Je kan elke dag 8 uur gaan werken voor een werkgever, elke week opnieuw komen opdraven, in de file staan en uitkijken naar vrijdag zodat het weer weekend wordt. Dan moet je tot ongeveer je 60ste  tot 68ste levensjaar werken en eigenlijk hopen op een pensioen.

Je kan ook 5 tot 10 jaar keihard knallen (een echte aanrader voor mensen tussen de 18 en 35) zodat je rond je 30ste of 40ste levensjaar binnen bent, het rustiger aan kan doen en je business een beetje bijhouden. Vaak ben je dan gezond, sterk, heb je energie zodat je nog voldoende kunt zien van de wereld of jouw eigen droomleven kan gaan leven!

Je hebt dus eigenlijk de keuze tussen 2 mogelijkheden:

  1. Of je gaat (hard) werken tot je 67ste voor een baas en hopen op een goed pensioen.
  2. Of je gaat als ondernemer keihard werken tot je 30ste / 40ste en gaat het daarna rustiger aandoen zodat jij kunt genieten van het leven.

Welke keuze maak jij?

Gratis downloaden

Je weet wat de beste 3 online ondernemingen zijn, je weet dat je maar 2 keuzes hebt in je leven, jij weet welke keuze het beste bij je past.

Wil je graag gaan ondernemen, misschien wel naast je huidige opleiding of baan. Dat is mogelijk! Dat doe ik ook. Naast mijn baan werk ik elke dag aan mijn online onderneming om een goede basis neer te zetten.

Ontdek welke online onderneming bij jou past en wordt daar de beste in, ga voor nummer 10! De tijd van het zesjes cultuur is voorbij, nu ga je altijd voor een 10! Wees meer dan het gemiddelde dan zal jij altijd erboven uitspringen.

Succes met downloaden en we spreken elkaar snel!

DOWNLOAD NU DE BESTE ONLINE ONDERNEMINGEN!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.