Day Trading van Kevin Timmer

LEEF JOUW DROOM!

Day Trading van Kevin Timmer

Je wilt totaal wat anders met je leven dan dat je nu doet. Eigenlijk wil je iets bijzonders, wat ook niet veel mensen doen. Je bent leergierig en zoekt ook dingen graag uit. Eigenlijk wil je gewoon vrijheid zien te krijgen doormiddel van iets leuks.

Soms staat er iets anders bovenaan dan veel geld verdienen of rijk worden. Er is eerst iets anders van belang dat de eerste plek toekomt en dat is VRIJHEID. Want met vrijheid kan je eigenlijk alles.

De vraag is eigenlijk, waar ben je naar op zoek. Wil je echt rijk worden of wil je… vrijheid?Kevin Timmer

Iedereen droomt er eigenlijk wel van. Luieren op het strand, in een warm land wonen, elke dag leuke dingen doen en iets van 2 uur per dag werken. Een droomleven is het vaak.

Maar waarom leven sommige mensen dit leven en jij niet? Zal jij dit niet kunnen of moet je geluk hebben? Wat mij betreft is geluk hebben het allerlaatste wat hiermee te maken heeft. Het is denk ik een kwestie van hard werken, anders denken en actie ondernemen.

Het is niet angstig blijven zitten op een stoel en denken of het wel of niet gaat lukken. Je kan niet zomaar van de één op andere dag rijk worden door erop te wachten. En dat is vaak de fout die wij maken, jij en ik ook.

We moeten actie ondernemen, niet bang zijn en risico’s durven nemen en hard gaan werken.

2 keuzes in het leven

In het leven heb je 2 keuzes om te doen. Je kan zoals iedereen naar school gaan en daarna een baan zoeken en ongeveer 2 dagen per week vrij hebben, 5 weken per jaar op vakantie gaan of minder en de hele tijd maar zitten hopen dat je ooit geluk zult hebben om de loterij te winnen of zomaar ineens rijk te worden.

Je hebt nog een keuze, je gaat naar school, zoekt daarna een baan en begint met werken, je zoekt ondertussen op internet uit hoe je online een business kan beginnen, gaat dit opzetten en je gaat 2 jaar keihard aan het werk om je business oppotten te krijgen naast je huidigen baan. Daarna zeg jij je huidigen baan op automatiseer jij je business en je kan heerlijk genieten en doen waar je zin in hebt.

Natuurlijk moet je bij de tweede optie nog wel iets werken, maar dat is niet meer dan 10 uur per week. En met een internet business kan je dat over de hele wereld doen, als je maar een laptop en een internetverbinding hebt.

Iedereen kiest voor keuze 1 want dat is natuurlijk het makkelijkst zeggen ze. Maar waarom gaan we met ze alle werken als je eigenlijk redelijk makkelijk geld kan verdienen op de automatische piloot?

Ben jij de persoon die iets anders wilt met ze leven? Wil jij nou die vrijheid ervaren?

Day Trading op de Amerikaanse markt 

Ik begon deze blog of jij iets bijzonders wilde doen. Je weet nu dat er maar 2 keuzes zijn in het leven en je bent doorgaan lezen, dus heb je een keuze gemaakt. Day TradingAls jij voor 100% achter je keuze staat is dat goed om te horen.

Maar ik begon deze blog of jij iets bijzonder wilde doen en dat is Day Trading! Leren Day Trading op de Amerikaanse markt. En misschien heb je er wel eens over gelezen, LET OP, veel informatie over de Amerikaanse markt is onjuist.

Niet om andere af te kraken, maar veel Nederlandse informatie is onjuist over Day Trading op de Amerikaanse markt. Kevin Timmer is er al vanaf 2014 helemaal in gedoken en heeft naar ervaringen veel foute informatie gezien op het internet.

Dat is natuurlijk jammer, maar zijn missie is geworden om dat de wereld uit te helpen en Day Trading toegankelijk te maken voor iedereen.

Dat op zich is een mooie missie en laten we hopen dat het lukt, want samen kunnen we de wereld beter maken.

Start met jouw CURSUS

Kevin Timmer wie is dat?

Over Kevin Timmer is nog niet bijzonder veel bekend. Hij is rond de 29 jaar woont op verschillende plaatsen in de wereld en is geboren in Goes. Heeft een opleiding gedaan richting de ICT en is daarvoor naar het buitenland gegaan.

Hier is het allemaal iets anders gelopen en is hij gaan Day Trading. Een klein en kort verhaal over Kevin Timmer, maar wel iemand die meer bekendheid wil geven over Day Trading.

Kevin Timmer is ook de oprichter van Day Trading Masterclass, deze cursus is Nederlandstalig. Hierin kan jij Day Trading leren. Via livesessies van Kevin kan jij meekijken op zijn laptop en zie je wat hij koopt en verkoopt.

Wat is Day Trading precies?

Het is altijd makkelijk om te weten hoe het precies in elkaar zit, niemand anders dan Kevin kan dit beter aan jouw uitleggen!

(Zet je geluid wat harder) 

 

En gelijk even iets bij leren over Day Trading!

Begin vandaag nog!

 

Investeren in jouw TOEKOMST!

Uiteraard moet jezelf weten wat je doen, maar ik heb jouw iets verteld over het hebben van 2 keuzes, de keuze van iets bijzonders te kiezen namelijk Day Trading. We hebben iemand aan je voorgesteld namelijk Kevin Timmer, de man die jouw kan leren Day Trading. 

Day Trading is niet wat je zomaar even doet, er komt wat leer werk bij kijken, je moet er even de tijd voor nemen. Natuurlijk kun je heel veel leren, maar je moet niet zomaar wat gaan doen, want als je niet weet wat je doet verlies je waarschijnlijk je geld. 
Dus investeer je geld dan in de cursus van Kevin en leer van hem, zo kan jij ook geld gaan maken met Day Trading en zal je leven voorgoed veranderen. 

Denk dus na wat je doet, succes ermee en een fijne dag! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.