Boekenplank

Op weg naar jouw succes!

Met deze boeken kan je de wereld veroveren, niet dat dat een goed idee is, maar dan bij wijze van spreken:) Boeken kunnen jouw levenswijze en denken echt veranderen. Als je nog op school zit of je bent student, dan moet je vaak boeken lezen en dat is natuurlijk niet leuk. Je wordt gedwongen om ‘saaien’ boeken te lezen en dit zorg er voor dat jij lezen helemaal niet meer leuk vindt.

Ik wil jouw totaal NIET dwingen om boeken te gaan lezen. Wel adviseer ik jouw om boeken te gaan lezen omdat dit echt tot een groot succes kan leiden. Misschien ben jij al wel met een business bezig en zit je vast of komt je business niet verder vooruit, dan is het juist verstandig om boeken te gaan lezen want hierdoor kom je vaak tot nieuwe inzichten!

Zelf heb ik Rich dad Poor dad gelezen (Rijke pa Arme pa) en dit bracht mijn manier van denken over geld in een heel ander daglicht. Hier ben ik bijvoorbeeld gaan investeren in Bitcoin en dat is tot nu toe het beste wat ik heb gedaan. Op dit moment heb ik een winst (dus echt extra geld bovenop mijn inzet) van € 110,- Zo zie je dat boeken je levenswijze en denken echt kunnen veranderen en dit in positieve zin bedoeld.

vandaar dat ik deze boekplank heb gemaakt. Zo heb jij een overzicht welke boeken ik heb gelezen en welke boeken ik ga lezen. Sommige staan voor mijzelf dus ook nog op de planning!

Boeken die zijn geschreven om jouw te helpen

Het zijn boeken die gaan over jouw denken, handelen, ondernemerschap, business opbouwen, hoe succesvolle mensen een bedrijf hebben opgebouwd. Dus er zit ook best wel veel verschil tussen de boeken. Je kunt lezen hoe belangrijk jouw gedachten zijn en hoe je over bepaalde dingen moet denken. Als je bijvoorbeeld succesvol wilt worden moet je positief denken. Het woord niet slagen komt niet voor in jouw woordenboek en al helemaal niet in jouw gedachten.

Deze boeken zijn geschreven om jouw (verder) te helpen. je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden, dat is al gedaan. Uiteraard moet je het niet klakkeloos overnemen, want daar heb je ook niks aan. Wel kan jij hier jouw winst uithalen en er iets mee opbouwen of verder bouwen.

1# Rijke pa arme paRijke pa arme pa

Eigenlijk de basis wat je moet weten over geld verdienen. Er is niet echt een nummer 1 boek waarvan ik zeg, begin daarmee, maar wil je ergens beginnen, doe dat dan bij dit boek. Echt een gaaf boek om te lezen. Of je nu net begint met een business, alleen maar uit je schulden wilt komen of wilt weten wat je met je ‘overige’ geld kan doen. Met dit boek ben je aan het juiste adres.

1: Je leert hoe activa en passiva in elkaar zitten
2: Hoe je met geld moet omgaan
3: Waarom spaarders verliezers zijn
4: Waarom je risico’s moet nemen en hoe je deze zo klein mogelijk maakt

KOOP NU HET BOEK

 


2# De Laptop Lifestyle

De laptop lifestyleHet eerste fysieke boek van Jacko Meijaard. Jacko past al meer dan 11 affiliate marketing toe. Een boek stond al heel lang op zijn lijstje en in 2020 is het werkelijkheid geworden. Voor Jacko is affiliate marketing hét verdienmodel geworden op internet. Hiermee heeft hij binnen een paar jaar een top business neergezet en verdient nu letterlijk 10.000 euro’s per maand.

Let wel op dat dit niet binnen een paar jaar is gerealiseerd. Jacko heeft hier dik 11 jaar voor moeten knokken en plukt er nu de vruchten van. In het boek De Laptop Lifestyle beschrijft Jacko hoe affiliate marketing hoofdzakelijk in elkaar zit, maar hij verteld ook hoe JIJ een passief inkomen kunt halen uit affiliate marketing.

Jacko heeft al meer dan 10.000 mensen geholpen om een business op te bouwen. De cursus die hij aanbiedt over affiliate marketing hebben al veel mensen geholpen op weg naar succes.

Ik zeg niet dat al die mensen het hebben gehaald, want de weg naar succes en een passief inkomen via het internet gaat niet over rozen. Ook dit legt Jacko allemaal uit in zijn boek. Veel succes met jouw affiliate marketing project!

KOOP NU HET BOEK

 


Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Daar gaat dit boek voornamelijk over. Wat wil jij aan je leven veranderen, wat wil je totaal anders? Dit boek gaat vooral over boek master your mindsetjouw gedachten, hoeveel invloed jouw gedachten wel niet hebben. Vaak hebben we allemaal belemmerde gedachten en die houden jou tegen om je mooiste leven te leven.

Als je bewust wordt van je eigen denkwijze en je leert deze te begrijpen en te veranderen in de positieve zin, dan zal de kwaliteit van je leven verbeteren. Michael Pilarczyk heeft dit boek geschreven en als je dit boek gaat lezen moet je er uiteraard voor openstaan om te veranderen. Je hoeft het niet altijd met hem eens te zijn, maar lees het gewoon eens aandacht door.

Door dit boek zijn er echt honderden mensen veranderd. Dat hebben ze grotendeels zelf gedaan, Michael heeft alleen de eerste zet in de rug gegeven.

Je geest is als vruchtbare aarde waarop je graag kleurige bloemen wilt laten bloeien, maar waarop problemen en negatieve gedachten zich verspreiden als onkruid.    Michael Pilarczyk

Dit is een quote van Michael en als je er even over nadenkt klopt het helemaal. Niemand wil problemen, niet wil negatief denken en alleen maar somber zijn. Je kan alleen niet alles sturen in het leven, er gebeuren soms dingen die je niet had verwacht en daar kan heel negatief over zijn een somber van worden… je kan er ook voor kiezen om positief te blijven en opzoek gaan naar oplossingen. Voor die kleurige bloemen zal je hard moeten werken, want die komen er in het echt niet vanzelf maar in je gedachten ook niet.

Dit boek heeft mensen geholpen met burn-out, verslavingen, mensen die succesvol wilde worden op wat voor gebied dan ook. Dit boek kan jou veranderen en de mogelijkheden geven om jouw dromen waar te maken.

BEGIN WEER TE DROMEN