Boekenplank

LEEF JOUW DROOM!

De Boekenplank

Zelfs als je niet van lezen houdt kan jij deze boeken leuk gaan vinden dus pas op

Voor de mensen die lezen leuk vinden is het allicht makkelijker om een boek te kopen als kopen ze vaak zelden een boek over zelfontwikkeling, tenminste de mensen die ik ken.

Als je juist niet van lezen houdt is het nog lastiger om een boek te kopen, en toch vraag ik beide personen om even verder te lezen, want dit zijn niet zomaar boeken waar ik speciaal jouw aandacht voor vraag, bedankt voor je aandacht in ieder geval!

We krijgen vaak geen leerstof over omgaan met geld, hoe geld werkt, hoe je mindset werkt, wat voor invloed je gedachtes hebben op jouw leven, waarom er verschil zit tussen rijk en arm, hoe je succesvol wordt en hoe je kan leven in overvloed en dankbaarheid.

Tot op de dag van vandaag verbaast het mij dat bijzonder weinig mensen geïnteresseerd zijn in zelfontwikkeling, zelfs familieleden hebben er geen interesse in.

Ondertussen vragen wel steeds meer mensen zich af waarom ze niet succesvol worden en waarom rijke mensen alleen maar rijker worden, waarom het leven toch zo oneerlijk is en zichzelf totaal niet de schuld geven!

Als je aan zelfontwikkeling gaat beginnen moet je tegen opbouwende kritiek kunnen, kijken waar je verbeterpunten zitten en daaraan gaan werken.

Boek wordt geopend

Think and Grow rich

“Succes is het resultaat van de manier waarop je denkt”

Nog zelf aan het lezen voor de eerste keer

Op moment ben ik dit boek nog aan het lezen, maar het is echt een aanrader. Er zijn prachtige voorbeelden in, je ontdekt al snel de kracht van je gedachte en dit boek geeft praktische tips hoe je rijker kan worden door gericht doelen te stellen.

Ik moet nog 95 van 282 bladzijden dus binnenkort zal er een klein samenvatting komen te staan. Nog even geduld:)

Zo werkt de mind van een miljonair

Think and Grow rich is de klassieker der klassiekers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en succes. De waarheden en wijsheden die Napoleon Hill beschrijft zijn tijdloos, de wetten en regels zijn universeel. 

Dit boek neemt je stapsgewijs mee in de strategie die miljoenen mensen een fortuin heeft opgeleverd, maar die bovenal de formule is voor een succesvol en voldaan leven.

Meer dan 70 miljoen exemplaren verkocht

Tijdens het lezen van dit boek zul je regelmatig worden verbaasd over de gelijkenis tussen de wereldwijde economie van tachtig jaar geleden en die van vandaag.

Ook de mentaliteit van de samenleving kent opmerkelijke overeenkomsten. Daarom is dit boek nog even actueel als op de dag van publicatie in 1937.

Deze nieuwe Nederlandse vertaling is een hedendaagse bewerking van de originele tekst. Bestudeer dit boek en ontdek de denkwijze die je leven zal veranderen.

KOOP HET BOEK
Persoon boek aan het lezen

Het is verstandig om niet meer te oordelen, en je juist af te vragen waarom die rijke mensen juist rijker worden, wat doen hun zodat ze nog rijker worden en hoe hebben zie die rijkdom vergaart?

Hoe kan jij starten om ook rijkdom te vergaren, wat zijn hun spelregels? Hoe spelen zij het spel?

Dit en meer leer je nou allemaal in de onderstaande boeken. De meeste heb ik zelf al gelezen, dit zal er ook bijstaan. Andere boeken ben ik aan het lezen, dit zal ook bij het betreffende boek staan.

Het gaat erom dat je de wijsheid die in de boeken staan toepast!

Er staat in de meeste boeken ook veel praktische tips om je eigen vermogen te vergroten, om succesvoller te worden, hoe je doelen stelt en nog veel meer praktische tips.

Doe er vooral je voordeel mee. Start met het boek Rijke pa Arme pa als je de basis over geld wilt weten.

Start met het boek Master Your Mindset als je meer of je mindset, je denken wilt weten, deze 2 boeken zijn de basis van 2 hele grote spelers in jouw leven.

Succes!