Blogbericht laten schrijven of zelf achter de computer gaan zitten?

LEEF JOUW DROOM!

Blogbericht laten schrijven of zelf achter de computer gaan zitten?

Genoeg andere dingen te doen en toch moet dat blogbericht geschreven worden. Wat is wijsheid, wat moet eerst gedaan worden en wat kan eventueel later gedaan worden? Als het gaat om een website zijn blogartikelen van grote invloed op je vindbaarheid in Google, dus waar leg jij je focus neer?

Blogberichten moet er komen op je website, hoe dan ook en als je geen tijd hebt moet je overwegen of je dat niet beter kan uitbesteden, jij bent er vanaf en toch ‘goeie’ content geschreven wat je website up-to-date houdt en Google te vriend.

Maar haal je het geld eruit en hoe vaak moet er een blogartikel online worden geplaatst en wat zijn de belangrijkste kenmerken van een blogartikel? In dit artikel gaan we daar uitgebreid op in en zetten we voor jou alles op een rijtje.

Eigen blogBlogbericht laten schrijven of zelf gaan schrijven? 

Kijk wat voor jouw het meeste oplevert. Hoeveel tijd kost het jouw om een blogbericht te schrijven en hoe vaak lukt het ook om er één af te krijgen? Weet je ook waar je over praat en lukt het jou makkelijk om zo 700 woorden weg te schrijven?

Het gaat allemaal om tijdsmanagement, hoe deel je het in en wat is mijn prioriteit. Er zijn tekstschrijvers genoeg en ze staan klaar om jouw artikelen te schrijven.

Je hoeft alleen maar onderwerpen door te geven en de teksten te controleren, maar dat is allemaal niet meer dan 2 uur werk per maand.

Elke week bloggen geeft ook veel waarde aan jouw website. Hierdoor zal je Google te vriend houden en zal je website alleen maar stijgen. Blogartikelen die de bezoeker verder helpen komen hoger in Google terecht, met een moeilijk woord heet dit SEO.

Door blogartikelen te laten schrijven krijg jij tijd voor andere zaken die jouw website en bedrijf weer verder omhoog helpen. Waarde geven aan jouw website zal bijdragen aan meer bezoekers per maand en meer omzet per maand.

BLOGBERICHT LATEN SCHRIJVEN

Wat geeft jouw blogbericht waarde?

Wat kan jij doen om een zo goed mogelijk blogbericht te (laten) schrijven? met de volgende punten worden al jouw blogartikelen de beste ooit! Ik heb het allemaal zo laagdrempelig gehouden zodat het voor iedereen duidelijk is.

  • Google is jouw vriend: Google is een zoekmachine waar mensen alle vragen aanstellen die er maar te bedenken valt. Door blogartikelen te schrijven met het antwoord kan jij bezoekers op je website krijgen. Je moet je dus voor elk blogbericht richten op een bepaalt zoekwoord. Dit zoekwoord moet meerdere keren terugkeren in jouw blogbericht, maar ook niet overdreven. In eerste instantie schrijf jij een blogbericht voor bezoekers en niet voor zoekmachines zoals Google, al moet je dat wel in je achterhoofd houden.
  • Kijk naar je concurrenten: Elke website heeft een tal van concurrenten en ook bij het (laten) schrijven van een blogbericht moet jij weten wie er al goed scoren in Google op jouw zoekwoord. Je moet een beter blogbericht schrijven dan je concurrenten want jij wilt op de eerste pagina komen omdat je bezoekers naar je website wilt hebben. Aap je concurrenten niet na, maar verzin iets origineels hierdoor zal jij winnen van je concurrenten.
  • Waarom schrijf je een blogbericht: Wat is jouw doel met het artikel? Wat wil je bereiken en welke vraag wil je beantwoorden? Schrijf jouw blogberichten met een doel, dat is een grote waarde van een blogbericht. Bedenk vooraf wat jij wilt bereiken en hoe je dat kan bereiken.

Meer artikelen, meer bezoekers, meer omzetBlogbericht laten schrijven

Uiteindelijk heeft het allemaal met elkaar te maken. Hoe meer tijd jij aan je website besteed, hoe meer bezoekers erop komen, hoe meer omzet je maakt. Het ene helpt het andere en er moet natuurlijk geld op de plank komen.

Blogartikelen bepalen voor een grootdeel de omzet die jij per maand maakt. Hoe meer artikelen er op jouw website staan hoe meer bezoekers er kunnen komen.

Als jouw artikelen bezoekers kan vast houden vinden ze jouw artikelen goed en zal Google je hiervoor belonen. Het heeft allemaal met elkaar te maken en als jouw eerste tandwiel niet werkt zal je hele website niet werken.

Blogartikelen geven zeker de waarde aan jouw website die je niet moet onderschatten. Elke week minimaal 1 artikel online zetten is niet verkeerd en zal alleen maar beter zijn voor jouw website, voor Google en voor jouw omzet.

Tekstschrijvers weten waar ze het overhebben

Een tekstschrijver kost natuurlijk geld en een tekstschrijver vraagt 60 tot 225 euro per blogbericht. dit varieert dus nog al. Een goeie tekstschrijver vinden kan dus soms even duren. Het is vaak proberen en kijken of je tot een goeie samenwerking kan komen.

Een tekstschrijver inhuren en jouw blogberichten laten schrijven is geen gek idee. Een tekstschrijver weet waar hij het overheeft, kan zich verdiepen in de doelgroep en weet wat hij moet doen om een goed blogbericht te schrijver voor Google en de bezoeker. Het zal dus vreemd zijn als jij binnen 3 maanden geen verschil zal merken in je bezoekers.

Kortom, een tekstschrijver inhuren is zeker een goed idee, het kost jouw geld, maar tijdswinst voor jouw. Jouw website zal het zeker moet merken dat er goed wordt geblogd en zal de hoogte in worden gebracht.

LAAT JOUW BLOGBERICHTEN SCHRIJVEN

Video over blogbericht laten schrijven of niet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.