Wanneer zal Bitcoin de banken overgaan nemen? Moet ik instappen in Bitcoin?

LEEF JOUW DROOM!

Wanneer zal Bitcoin de banken overgaan nemen? Moet ik instappen in Bitcoin?

Investeren in BitcoinBITCOIN, dat wordt misschien wel één groot nieuws! De laatste paar weken gaat Bitcoin als een treinvaart omhoog, hij is niet meer te houden! Wat doe jij hiermee?

Ben jij al met Bitcoin bezig en dan hoef je niet perse te investeren, maar heb je al informatie ingewonnen hoe jij dat wel kan doen. Uiteraard neemt het risico’s met zich mee, maar die kan je zover mogelijk inperken.

Zelf heb ik 2019 rond de € 20,- geïnvesteerd. Het is niet veel, maar het is wel een begin. Kan jij dat ook zeggen? Het is soms ook gewoon proberen en wat maakt die € 20,- nou uit. Probeer het eens uit en kijk hoe het uitvalt, test je eens of je bang wordt als de koersen onderuit gaan. Zal jij je overige geld er dan nog snel uithalen?

Begin 2020 ging Bitcoin achteruit, in maart kelderde Bitcoin volledig en van mijn € 20,- bleef € 11,- over. Ja, ook ik dacht toen NEE laat dit niet gebeuren. Ook al is het maar 20 euro ik wil geen geld kwijt raken.

Maar na de maand maart vloog Bitcoin weer omhoog en er bleef een goeie stijgende lijn in zitten. Daarom moet je altijd op dalen investeren en niet op hoogtes want daar heb je niks aan.

Rond juli heb ik € 100,- extra geïnvesteerd en was mijn start bedrag € 120,- in Bitcoin. Aan de ene kant is het veel en aan de andere kant valt het nog wel mee. Toch is het zonde als ik het kwijt raak en daarom schrijf ik dit artikel. Straks lees je het einde:-)

Geld verdienen met crypto hoor je niet veel

Hoogstwaarschijnlijk verdient niemand in je directe omgeving geld met crypto. Daarom hoor je er ook maar weinig van. Vaak wordt het woord crypto ook nooit gebruikt en als je het hoort dan is het moeilijk. Iedereen denkt dat het allemaal moeilijk is, maar vaak valt dat allemaal wel mee.

Het is net als met fietsen, dat gaat met vallen en opstaan. Je moet doorzettingsvermogen tonen wil je leren fietsten en zo is het ook met crypto. Je moet doorgaan en willen leren, zo ga je leren omgaan met crypto.

Hoe tof zal het zijn dat jij aan vrienden en familieleden kan vertellen dat je (gedeeltelijk) geld verdient met crypto. Vaak krijg je dan reactie als: “joh daar moet je snel mee stoppen”, “daar verlies je toch alleen maar geld mee?” of “hoe krijg je dat voor elkaar”.

Meer informatie over CRYPTO

De meeste mensen denken vaak dat crypto heel gevaarlijk is en dat je er alleen maar geld mee verliest, maar halen ze dat vandaan als ze het zelf niet doen? KoersenOok ik merk bij mezelf dat ik het liever niet vertel aan anderen omdat ze vaak zeggen dat het niet goed is. Die gedachten is er alleen maar gekomen omdat de media over crypto verteld wanneer er een crypto crash gebeurd. Denk dus niet dat de media altijd maar gelijk heeft als het gaat om crypto.

Kan je geld verdienen met crypto en Bitcoin?

Jazeker, er zijn zat mensen die extra geld verdienen doormiddel van crypto. Sommige mensen leven er zelfs van en hebben daarnaast geen baan meer.

In het digitale tijdperk is er zoveel mogelijk en wij als mensen lopen in dat geval zo achter. Heel veel mensen geloven niet dat je via internet geld kunt verdienen, terwijl er op het internet het meeste geld wordt verdient.

Als je echt het geld wilt verdienen zal je iets op internet moeten starten, daar zit de toekomst in. Uiteraard hoeft dat niet perse crypto te zijn als het maar op het internet is. Met affiliate marketing kan jij ook een internet business opzetten, als je daar interesse in hebt is dit artikel voor JOUW.

Bedrijven zoals Spotify leven van de abonnementen en de reclames, wel is het bedrijf volledig online. Niemand kan even bij Spotify binnenlopen en zeggen ik wil een abonnement kopen, dat doe je allemaal online.

Geld verdienen met CRYPTO en Bitcoin

Ook in de crypto wereld kan je geld verdienen, niet allemaal in één dag, maar binnen 1 á 2 jaar kan jij een leuk kapitaal bij elkaar hebben gespaard. Met vallen en opstaan zal je prima geld kunnen verdienen met Bitcoin en andere cryptomunten. Dit moet je allemaal gaan leren, hoe het moet, waar je naar moet kijken en op moet letten en alle informatie staat al op het internet.

Alle informatie staat niet op één website maar op tientallen websites en het duurt rustig 6 maanden voordat jij daadwerkelijk alle informatie hebt gevonden. Daarna moet jij alle informatie nog een keer tot je nemen omdat er zolang tussen zit. Het is daarom heel verstandig en makkelijk als jij alle informatie op één plek kan vinden.

Misschien zeg je wel dat je liever gaat zoeken, maar weet wel dat je naar veel verschillende onderwerpen moet zoeken.

  • Hoe investeer je in Bitcoin en andere crypto en hoe zorg je ervoor dat ze niet om je heen gaan bouwen
  • Wat zijn de beste coins, waar moet je echt in investeren
  • Hoe zit het belastingtechnische in elkaar en wat moet hiervoor gedaan worden
  • Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de cryptowereld en hoe speel je hierop in

En zo kan je nog wel even doorgaan. Je moet zoveel weten en leren, maar ook bijhouden anders loopt het allemaal harder dan jou. Natuurlijk kan jij dit nog steeds allemaal op internet vinden, het is toch een hoop zoek werk. Voordat je daadwerkelijk kan beginnen ben je dik 6 maanden verder. In de tijd kan er veel gebeurd zijn. 

Investeren zonder kennis is niks anders dan puur gokken

Wat nou als alle informatie op één plek stond en dat je zo kan beginnen. Als jij echt met Bitcoin en crypto wilt starten heb jij er alles voorover om hierin te investeren. Je hebt er dan vertrouwen in dat jij je investering weer terug kan verdienen en dat binnen enkele maanden. Er bestaat zo Massterclass die jouw alles kunnen vertellen over Bitcoin en crypto. 

Ze hebben meer dan 8 jaar ervaring en de reacties zijn positief! Dus waar wacht je nog op? 

Start met informatie over CRYPTO

Wat zeggen andere mensen over de CRYPTO MASTERCLASS

reactie van persoon

Mening

Ben ik geld kwijt geraakt of niet?

Ik had nog beloofd om mijn verhaal af te maken. Ben ik geld kwijt geraakt of niet? Nou niet bepaald, tot nu toe heb ik alleen maar winst gedraaid. In het begin stond ik wel rood, ik zag zo 10 euro in het niets verdwijnen. Toch ben ik doorgegaan omdat je wil dat het minimaal weer op hetzelfde bedrag komt. Niemand wilBitcoin geld verliezen en met zo klein bedrag maakt het ook niet heel veel uit. 

Later stond ik 10 euro in de + en daarna heb ik nog € 100,- in Bitcoin gestopt. We hebben dus een start bedrag van € 120,- Het valt nog wel mee, maar toch kan je hier een leuke winst ophalen als dit bedrag verdubbeld, en dat heeft het gedaan, zelfs meer. Vandaag staat het bedrag op € 285,- dat betekent een winst van € 165,- dat is altijd leuk meegenomen. 

Het is dus een teken dat ik ermee moet doorgaan. Laatst las ik dat Bitcoin niet boven een bepaald bedrag kan uitkomen. Dat duurt nog wel een aantal jaren, maar als dat dus gebeurt wordt het miljoenen waard. Ik geloof dat in de toekomst Bitcoin echt zal gaan stijgen. Dus ook al investeer je niet in Bitcoin of andere crypto, hou het een beetje in de gaten, dat is altijd interessant. 

Bekijk de Crypto masterclass

Kijken kost je helemaal niks en kan ook geen kwaad. Bekijk wat je er allemaal voor krijgt en wat voor bedrag je moet investeren. Wel is het zo dat dit echt voor de serieuze mensen zijn. Het bedrag wat je moet investeren is heel wat, maar je krijgt er ook wat voor terug en binnen een paar maanden heb je alles weer terug verdient. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.