Artikelen laten schrijven | breng jouw website een niveau hoger

LEEF JOUW DROOM!

Artikelen laten schrijven | breng jouw website een niveau hoger

Je website brengen naar een hoger niveau? Dan zijn artikelen de beste optie voor je website. Doormiddel van artikelen ga je beter gevonden worden in Google en hierdoor komen er meer bezoekers naar je website. Als jij dus waardevolle artikelen schrijft of laat schrijven die met jouw website te maken hebben komen er gratis bezoekers zomaar naar jouw website.Artikelen schrijven

Betere ‘reclame’ voor je website kan je niet hebben.

Door artikelen te laten schrijven voor je website komt er consistent nieuwe content op je website, waardoor je weer gaat groeien in Google. Als je elke week een nieuw artikel laat schrijven en publiceert gaat Google jou belangrijk vinden en zullen jouw inkomsten stijgen.

Uiteraard kost het geld om artikelen te laten schrijven en hiervoor moet je geld beschikbaar hebben. Als jij serieus aan de slag wilt gaan en zelf niet goed kan schrijven of geen tijd hebt, dan is het zeker goed om artikelen te laten schrijven. Jouw artikelen blijven altijd staan op jouw website, je betaald éénmalig voor het artikel en je hebt er jarenlang profijt van.

Er is geen garantie dat er bezoekers komen, maar uit ervaring kan ik zeggen dat er bezoekers zullen komen als je waardevolle content blijft maken. Begin gewoon klein, test het 6 maanden uit en kijk wat het jouw website brengt.

LAAT ARTIKELEN SCHRIJVEN

Hoger komen in Google 

Elke website eigenaar vraagt zich af hoe zijn website zichtbaar wordt in Google. Iedereen wil graag gevonden worden in de grootste zoekmachine van de wereld, dus jij ook. Wat moet je hiervoor doen naast een Google Ads campagne?

Het antwoord is heel simpel, artikelen gaan schrijven.

Door artikelen te schrijven zorg je voor gratis content die bezoekers kunnen vinden in Google als ze naar iets opzoek zijn. Als website eigenaar kan jij hierop inspelen en zorgen dat je een antwoord hebt. Zo komen er gratis bezoekers naar jouw website.

Nou wil Google wel dat jij waardevolle artikelen schrijft en dat bezoekers ook antwoord krijgen op de vraag. Hier ligt dus een grote uitdaging die jij moet aangaan. Door artikelen te schrijven vul jij constant je website met nieuwe content wat Google een pree vindt.  Je ontvangt zo dus pluspunten van Google waardoor jouw website ook weer hoger wordt geplaatst.

Consistent artikelen plaatsen 

Google vindt het belangrijk dat je niet één keer een artikel plaats, maar dit constant doet. Google houdt van regelmaat dus plaats regelmatig nieuwe content op je website. De meeste bloggers schrijven één artikel per week en zo komt er consistent nieuwe content bij.

Schrijf dus ongeveer één artikel per week van minimaal 600 tot 1000 woorden. Het nooit bewezen dat het belangrijk is om minimaal zoveel woorden te schrijven, maar met 300 woorden kom je voor een blog artikel niet meer heel ver. Kijk hiervoor ook naar je concurrenten en zorg dat je er net wat boven ligt of nét dat beetje meer waarde geeft aan jouw artikelen.

Zelf gaan leren bloggen? 

Kracht van artikelen laten schrijven

Een blog schrijvenHeb jezelf geen tijd om te schrijven of kan je niet heel goed schrijven, dan is het verstandig om hulp in te schakelen. Blog is een prachtig idee om je website te vergroten, alleen gaat er best veel tijd in zitten.

Zelf neem ik 2 uur de tijd om een blog artikel helemaal af te krijgen. Dan is het artikel dus klaar om te publiceren. Je snapt dat het best wat tijd kost om een goed artikel online te krijgen en als dat voor jouw dus niet haalbaar is moet je het laten doen.

Artikelen blijven altijd online staan en zullen elke dag beter gevonden worden. Door hierin te investeren zal je dit op de lange termijn er zeker uithalen. Door een half jaar lang elke week artikelen te laten schrijven zal je zeker het verschil merken in het aantal bezoekers en in jouw omzet!

GA VOOR MEER OMZET

Meer bezoekers, meer omzet

Zodra jouw artikelen al even online staan gaan er na een paar weken meer bezoekers naar jouw website komen, hou dit ook zeker bij in Google Analytics. Als jij een goed verdienmodel op je website hebt ingericht ga je zeker het verschil merken in de omzet. Heb je alles goed op orde, valt jouw product goed op en vinden bezoekers het interessant?

Dit zijn vragen die jij aan jezelf moet stellen omdat je uiteindelijk wel geld moet verdienen. Zorg er dus voor dat jouw website goed op orde is en begin ook zeker met artikelen te schrijven of te laten schrijven.

Heel veel succes en zorg dat jij de beste wordt in jouw niche!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.