Affiliate marketing hét verdienmodel van 2022

LEEF JOUW DROOM!

Affiliate marketing hét verdienmodel van 2022

Affiliate marketing het ideale verdienmodel

UPDATE: 3 juni 2022

Vrijheid, iets wat veel mensen vandaag de dag proberen te bereiken. Ze zijn opzoek naar allerlei mogelijkheden op vrijheid te bereiken en zo gaan ze van het één naar het ander.

Die mensen weten niet dat ze nooit vrijheid zullen bereiken omdat ze zich niet focussen op één ding. Als het één niet lukt dan gaan ze snel door in de hoop de vrijheid daar te kunnen vinden. 

Vrijheid is overal te vinden! Start iets wat je leuk vindt, geef dat al je aandacht en je zal gegarandeerd succesvol worden. Met deze inleiding wil ik je iets extra’s meegeven dan alleen maar wat informatie over affiliate marketing.

Uiteraard beveel ik van harte aan om te beginnen met affiliate marketing, maar liever zeg ik: ‘Doe iets wat je leuk vindt en wordt daar de beste in’ 

Contents

Affiliate marketing

Affiliate marketing is het verdienmodel wat jij op het internet kan beginnen. Het is één van de weinigen verdienmodellen waarin jij geen klanten te woord hoeft te staan of producten moet opsturen. Je kan gewoon geld innen en daarna is het klaar. 

Natuurlijk is affiliate marketing net als ieder ander verdienmodel geen snel rijk worden model. Je moet er gewoon voor werken en zorgen dat jij de beste wordt in jouw niche.

Het is een kwestie van een website bouwen en inrichten, wat tegenwoordig heel snel kan, en daarna content maken zodat je gevonden gaat worden in Google. Zo moeilijk is het niet en daadwerkelijk iedereen kan hiermee starten. 

Uiteraard wil iedereen hier snel succesvol mee worden en dat kan ook! Het ligt allemaal aan jou! Als jij hard aan de slag gaat, goede content schrijft, en er daadwerkelijk voorgaat kan je net als mij binnen 5 maanden je eerste commissie (geld) verdienen.

Uiteraard ligt dat een beetje aan jouw website onderwerp, maar ik ben er van overtuigd dat het in elke niche mogelijk is.

Als jij er dus 100% voor wilt gaan is dit de mogelijkheid om te starten!

START VANDAAG MET AFFILIATE MARKETING

Wat is affiliate marketing 

Wat houdt affiliate marketing nou eigenlijk in? Welk verdienmodel zit erachter, want waarschijnlijk heb jij er wel eens van gehoord en ben je gaan google en zo kwam je hier terecht.

Affiliate marketing is geen hogere wiskunde. Het is een kwestie van een website starten, wat tegenwoordig iedereen kan bouwen, je website inrichten en daarna blogartikelen gaan schrijven.

Heb je dus een website over telefoons, dan kan je over de nieuwste telefoon gaan bloggen en in de artikelen de telefoons met abonnementen ook gaan aanbieden. Als er dan bezoekers via jouw website tot aankoop overgaan heb jij weer geld verdient.

Omdat je dan misschien wel een telefoonabonnement hebt verkocht verdien jij elke maand een paar euro aan één bezoeker. Je snapt dat het goed kan oplopen als je website één jaar online staat, jij elke week blogartikelen schrijft en er steeds meer bezoekers op je website komen. 

Om die reden is het ook zo geweldig verdienmodel en kan je met affiliate marketing een passief inkomen gaan verdienen. Daarnaast hoef jij je ook geen zorgen te maken over de verzending, inkopen, magazijn, klantenservice, want dat heb je allemaal niet nodig.

Eigenlijk moet jij jezelf zien als een tussenpersoon wat veel bezoekers helemaal niet door hebben. Aan jou dus de taak om content te gaan maken. Je website moet gevonden worden in Google, daar draait het allemaal om. 

Een level hoger

Naast een geweldig website kan je nog een level hoger met affiliate marketing. Wil je er echt een eigen onderneming van maken dan is dit super interessant! Als je website goed staat je levert nog steeds content aan en je hebt al meer dan 100 bezoekers per week op je website kan je een level hoger gaan om meer omzet binnen te halen. 

Emailmarketing, dat is heel interessant omdat je de twijfelaar uiteindelijk ook over de streep haalt om te kopen. Met emailmarketing zorg je ervoor dat bezoekers hun mailadres achterlaten na of tijdens een website bezoek.

Als de bezoeker niks heeft gekocht maar wel een mailadres heeft achtergelaten om iets te ontvangen op de mail, een gratis E-book, een aantal tips, een levensverhaal of een gratis video cursus, kan jij die bezoeker gaan mailen. 

Je hebt hier allemaal software voor om alles volledig automatisch in te stellen, dit loopt dus totaal niet via jouw privé mailadres. Het mooie aan emailmarketing is dat je jouw omzet met minimaal 30% kan verhogen, er zijn nog genoeg groei mogelijkheden zoals je leest. 

Affiliate Marketing Revolutie

Zoals je hebt gelezen is affiliate marketing een prachtig verdienmodel. Je kan er snel succesvol mee worden, al staat daar tegenover dat je echt wel wat moet doen.

Daarnaast is het ook nog toekomst gericht omdat je kan opschalen, je kan een level de lucht in gaan. Genoeg voordelen om met affiliate marketing te beginnen. 

Jacko Meijaard past affiliate marketing al meer dan 12 jaar toe en is een expert om een affiliate marketing website te bouwen. De meeste beginnende affiliates komen dus vaak bij Jacko terecht om de cursus over affiliate marketing te volgen, ik heb dat zelf ook gedaan. 

Van Jacko leer je volledig hoe je een affiliate marketing website moet opbouwen, inrichten, hoe je een blogartikel moet schrijven, waar je op moet letten en hoe je verder succesvol kan worden. Hij neemt stap voor stap in de video-cursus alle stappen door om een top website neer te zetten.

Zo leer jij alle basisonderdelen van affiliate marketing kennen en kan jij daarna als een gek gaan knallen om er een groot succes van te maken. 

START VANDAAG MET AFFILIATE MARKETING

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.