Affiliate marketing | Hét verdienmodel van 2021

LEEF JOUW DROOM!

Affiliate marketing | Hét verdienmodel van 2021

Beginnen met affliate marketingAffiliate marketing is het verdienmodel wat je op het internet kan beginnen. Het is één van de weinigen verdienmodellen waarin jij geen klanten te woord hoeft te staan of producten moet opsturen. Je kan gewoon geld innen en daarna is het klaar. 

Uiteraard moet je er wel wat voor, want er zijn maar weinig mensen rijk geworden die eigenlijk niks hebben gedaan en het geld was er ineens. Persoonlijk lijkt mij dat ook niet heel leuk, want je haalt er geen voldoening uit. 

Het belangrijkste is denk ik dat je vrijheid wil creëren en dat is mogelijk doormiddel van affiliate marketing.

Daarom ben ik er zelf ook mee begonnen, omdat ik zelf vrij wil zijn en kunnen doen wat ik wil doen en dat ik geen zorgen heb over geld! Dat zijn voor mij de 2 belangrijkste redenen waarom ik met affiliate marketing ben gestart.  

En als jij een online business start is het verstandig om doelen op te stellen waarom jij met affiliate marketing start en wat je hiermee wilt bereiken. Als het dan even tegenzit en dat gaat jouw ook overkomen, moet je er niet gelijk mee stoppen, je moet doorgaan en het minimaal 1 jaar volhouden. Als jouw dat lukt en je gaat ook lekker hard aan de slag met affiliate marketing dan ga jij succesvol worden. 

START VANDAAG MET AFFILIATE MARKETING

Wat is affiliate marketing 

Wat houdt affiliate marketing nou eigenlijk in? Welk verdienmodel zit erachter, want waarschijnlijk heb jij er wel eens van gehoord en ben je gaan google en zo kwam je hier terecht. Affiliate marketing is geen hogere wiskunde, ik kan het dus dan kan jij het ook, zo simpel is het eigenlijk. 

Affiliate marketing is niets minder dan een product promoten van een ander bedrijf (dat doe ik dus nu bij de cursus van Jacko Meijaard) en daar krijg jij als affiliate een bepaalt percentage van de verkoopprijs als jij het product verkoopt via jouw website. Het bedrag wat jij krijgt kan je vooraf al zien. 

Dus zo simpel is het eigenlijk, ik herhaal het nog eens in grote lijnen zodat je het echt begrijpt. Affiliate marketing is: Een product promoten van een andere Jacko Meijaardbedrijf en als jij via jouw website een verkoop hebt gerealiseerd dan krijg jij een bepaald percentage van de verkoopprijs. 

Een beter verdienmodel bestaat er gewoon niet, je hoeft niks met het product te doen, niet verzenden, geen inkopen, geen klantenservice, hierna ben jij gewoon helemaal klaar.

Jouw business automatiseren

Natuurlijk moet je wel een website starten en gaan bloggen, tenminste dat is aan te raden, maar je kan uiteindelijk wel je business gaan automatiseren omdat er tekstschrijvers zijn en mensen die jouw website willen runnen.

Zo kan jij dus een top business starten dat na ongeveer 2 tot 3 jaar volledig automatisch geld verdient voor jouw! 

Je ziet dat affiliate marketing helemaal niet heel moeilijk is en dat iedereen ermee kan beginnen, je moet alleen even geholpen worden om te starten en daarna kan je het gewoon zelf. En ik snap dat je niet gelijk wilt beginnen met een cursus.

Lees daarom eerst mijn ervaring over de cursus en die is oprecht, ik ben ook door Jacko geholpen en kijk wat ik nu heb!

Ik ben gewoon het levende bewijs dat het werkt, dus check de Internet Succes Gids review en kijk wat jij ervan vindt. Ik heb ook een blog geschreven over Jacko Meijaard hoe hij mij helpt en wat mijn ervaring is. Succes!

Nu hard werken of altijd hard werken

Het punt dat je doorleest betekent wel dat jij daadwerkelijk geïnteresseerd bent om met affiliate marketing aan de slag te gaan. En eigenlijk sta je nu op een punt, moet ik beginnen of niet? En dat is een heel belangrijk moment. Op dit moment ga jij beslissen of je jouw leven gaat veranderen en misschien ook wel van je vriend/man of vriendin/vrouw en kinderen, maar je gaat sowieso jouw eigen leven veranderen. 

Affiliate marketing revolutieOver het algemeen wordt je geboren, begin je met school, studeer je verder en gaat uiteindelijk werken. Voor 80% van de Nederlands ziet hun leven er zo uit!

Waarschijnlijk is dat een reden waarom jij bent gaan zoeken om vrijheid te krijgen. Hierdoor kwam je op affiliate marketing en nu moet JIJ jezelf overtuigen dat je moet beginnen! 

Als je nu nee zegt dan zeg je voor je hele leven NEE!

Het is je hele leven lang blijven werken en als je ongeveer 70/75 ben, want als je nog jong bent mag je ervan uit gaan dat je tot je 70/75ste levensjaar mag werken en ook moet werken. Of je kiest om 2/3 jaar knetter hard te werken en daarna ga je eigenlijk al afbouwen. 

Na 3 jaar affiliate marketing heb jij je business, als je het goed doet, al voor 50/75% geautomatiseerd. Natuurlijk moet je bezig blijven, maar dat leer je ondertussen wel. In de aankomende 3 jaar ga je zoveel leren dat je leven er compleet anders uitgaat zien. 

De vraag is nu of jij dat wilt, wil jij binnen 3 jaar een automatische business runnen of liever tot je 75ste werken voor een baas? Start nu het nog kan en je niet in de rat-race terecht komt. Uiteindelijk maak jij de keuze! 

BEGIN VANDAAG MET AFFILIATE MARKETING

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.