Affiliate marketing voorbeeld | websites die geld verdienen met affiliate marketing

LEEF JOUW DROOM!

Affiliate marketing voorbeeld | websites die geld verdienen met affiliate marketing

Wat is affiliate marketing met voorbeeld

Geld verdienen met jouw website, geld verdienen met affiliate marketing. Beginnen is vaak lastig als je niet precies weet waar je moet beginnen, daarom is het prettig om een voorbeeld te hebben. Daar gaat dit blogartikel over: Een voorbeeld van een affiliate marketing website.

We kijken in de video hieronder naar verschillende websites die affiliate marketing toepassen en ook niet van mij zijn, maar wel heel succesvol. Tot slot zullen we ook naar mijn website kijken en zal ik vertellen waar ik nu mee bezig ben en wat je moet doen om affiliate marketing toe te passen op je website.

Contents

Video over affiliate marketing toepassen op websites

Nu heb je gezien hoe affiliate marketing in zijn werk gaat. De eerste 2/3 jaar is best hard werken en je moet ook een goeie basis opbouwen. Dit vergeten veel mensen en stoppen daarom binnen 2 maanden alweer met affiliate marketing, maar zo wordt je nooit succesvol. Een business opbouwen kan niet op de één of andere dag, maar heeft tijd nodig, doorzettingsvermogen en consistentie.

Dit zijn de 3 belangrijke onderwerpen voor het bouwen van een business.

Affiliate marketing voorbeeld 

Je hebt nu gezien hoe alles in zijn werk gaat en wat je ervoor moet doen. Het is allemaal niet heel moeilijk en in het begin kost het veel tijd om artikelen te schrijven en de juiste lijn te vinden wat jij goed vindt. De eerste 3 maanden zijn daarom ook zwaar en vergen van jouw energie, geduld en testen jou op je doorzettingsvermogen.

Door elke week een artikel online te zetten ziet Google dat je bezig bent je website van relevante informatie te voorzien. Door artikelen te schrijven en goeie zoekwoorden te gebruiken komen bezoekers via Google op je website.

Deze wil jij NIET missen: Affiliate marketing stappenplan

Als mensen namelijk gezonder willen leven gaan ze dat vaak zoeken op Google, als mensen willen afvallen gaan ze dat zoeken op Google, als mensen meer geld willen verdienen gaan ze zoeken op Google. Hierdoor is het belangrijk dat jij het antwoord hebt van vragen die mensen stellen aan Google. Als dat zo is komen mensen dus via Google op jouw website terecht.

Hierdoor gaan ze het artikel lezen dat jij hebt geschreven.

In het artikel geef jij antwoord op vragen die ze hebben en verwijs jij naar een product die ze verder kan helpen met hun probleem. Doordat bezoekers dat product kopen verdien jij geld. Zo simpel zit affiliate marketing in elkaar.

PS: dit leg ik ook allemaal in de video uit, dus kijk zeker de video:) 

Denk op de lange termijn bij affiliate marketingWebsite teksten schrijven

Ik heb het net al een beetje aangehaald, maar bij affiliate marketing is geduld echt belangrijk. Veel mensen denken dat je binnen een paar weken al succes kan hebben, maar dat is vaak niet zo. Hierdoor stoppen de meeste mensen alweer na een paar weken en worden ze nooit succesvol. Ze geven te snel op en hebben geen doorzettingsvermogen.

Affiliate marketing kost tijd. De meeste mensen verdienen rond de 3 tot 5 maanden hun eerste commissie, dit is wel gebaseerd op mensen die er echt wat voordoen. Zelf verdiende ik in de 5de maand mijn eerste commissie. Als je de eerste binnen hebt weet je voor jezelf dat geld verdienen op internet echt mogelijk is. Het is dan realiteit.

Hierdoor krijg je een boost en ga je er weer vol tegenaan.

Zeker met affiliate marketing duurt het minimaal 2 jaar voordat je echt maandelijks een commissie krijgt. Bij de ene gaat het sneller dan bij de ander, maar binnen 2 jaar heb jij een goede business opgebouwd en begint het geld maandelijks binnen te komen. We praten hier over je eerste affiliate website. Je tweede, derde en vierde gaan natuurlijk sneller omdat je precies weet wat je moet doen en je de beginnersfouten niet meer maakt.

Zorg ervoor dat je doorgaat, niet opgeeft en waarde geeft aan jouw artikelen en website, dan zal je er komen en succesvol worden met affiliate marketing. Als je meer wilt weten over affiliate marketing, klik dan op de link hieronder en bekijk de video!

CHECK DE VIDEO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.