Affiliate marketing stappenplan! Volg deze 7 punten naar een succesvolle affiliate marketing business

LEEF JOUW DROOM!

Affiliate marketing stappenplan! Volg deze 7 punten naar een succesvolle affiliate marketing business

affiliate marketingJe eerste affiliate marketing business opbouwen! Met dit affiliate marketing stappenplan leg je een goede basis voor jouw business. Vanaf vandaag kan echt iedereen met affiliate marketing beginnen, alle stappen staan op internet.

Er ontbreken vaak 2 dingen waardoor mensen geen business kunnen opbouwen, maar daar komen we zo op terug.

Het opbouwen van een internet business vergt tijd en discipline, maar met dosis motivatie en simpelweg gewoon doorgaan maak jij van je business een groot succes! Affiliate marketing is echt het beste verdienmodel op internet. Wil jij vrijheid creëren en op jouw manier willen leven? Dan ben je bij affiliate marketing aan het goede adres.

Met affiliate marketing heb je geen: 

  • Klantenservice
  • Hoef je geen producten te versturen
  • Hoef je geen voorraad bij te houden
  • Heb je geen kantoor of opslag nodig
  • Hoef je niet dagelijks aanwezig te zijn

Je begrijpt wel dat dit bij geen verdienmodel het geval is. Overal heb je wel met klanten te maken of moet je voorraad bijhouden. Met affiliate marketing is dit niet het geval. Je creëert een enorme vrijheid en kan locatie onafhankelijk werken. Het enige wat jij nodig hebt is een laptop en een internetverbinding en je hebt jouw business bij elkaar.

Met affiliate marketing kan jij locatie onafhankelijk werken

Welke 7 stappen zijn er nodig om een succesvolle affiliate marketing business op te bouwen om jouw vrijheid te gaan creëren? Met het affiliate marketing stappenplan kan jij een affiliate marketing business opzetten en ben je op weg naar jouw succes!

BEKIJK HIER GRATIS DE VIDEO

Contents

Welke(e) product(en) wil jij gaan promoten? 

Affiliate marketing stappenplanJe kan het zo gek niet bedenken of jij kan het product promoten. Alleen op bol.com al staan meer dan 10.000 producten en minimaal 95% kan jij promoten. Je begrijpt dat je dus eerst moet bedenken wat voor producten je wilt gaan promoten?

Kies producten waar je wat mee hebt en waar je al veel over weet, hier zal je meer over kunnen vertellen en het praat ook veel makkelijker. Kies wel een beetje een centraal onderwerp zodat de producten die je promoot ook op één website passen. Je kan niet over verzorging gaan praten en ook schrijven over geld verdienen. Kies één centraal punt wat voor producten jij wilt promoten.

Zoek het juiste affiliate marketing programma 

Er zijn veel programma’s waar jij je bij kan aansluiten als affiliate. Je hebt eerst je product gekozen dus nu kan je gerichter zoeken naar een affiliate marketing programma. Heb je gekozen voor online cursussen, dan kan jij je het beste aanmelden bij Paypro omdat hun alleen maar online cursussen aanbieden.

Ga je meer over naar fysieke producten dan kan je je bij TradeTracker het beste aanmelden. TradeTracker is ook gelijk het grootste affiliate marketing platform van Nederland dus hierin is zeker genoeg keus. Natuurlijk kan je je ook focussen op producten van Bol.com en start je een review website op.

Bedenk dus goed wat voor producten jij wilt gaan promoten en sluit hierop jouw affiliate marketing programma aan!

Koop een URL en je hostingpakket

Je hebt de producten uitgezocht die je wilt promoten en je aangemeld bij een affiliate marketing programma. Dan begin je nu met een website. Je moet hiervoor eerst een URL kopen en daarbij ook een hostingpakket. Dit alles kost ongeveer € 60,- per jaar, wat mij betreft valt dat dus reuze mee.

Je URL moet het onderwerp weergeven van je producten. Met producten die over sporten gaan zoek je een URL die met sporten te maken heeft, je kan het zo gek bedenken als jezelf wilt. Het verstandigste is om voor een Nederlandse URL te kiezen tenzij je ook ‘internationaal’ wilt gaan, dan kan je beter voor .com gaan.

Bij mij zelf was .nl niet meer beschikbaar en daarom heb ik gekozen voor een .com, wel is het goed om hier even over na te denken, want ik heb te snel gekozen, anders had ik ook namelijk voor iets anders gegaan. Bij Neostrada kan je een URL en een hostingpakket kopen. Hier kan je helemaal zelf kiezen wat je wilt dus veel succes!

Ga je website inrichten

Nu heb je ook een URL en een hostingpakket en kan jij je aanmelden bij WordPress. Je kan hier gewoon starten en alle gegevens invullen. Als jij je hebt aangemeld kan jij beginnen met je website in te richten.

Ook als jij niks van een website snapt kan jij dit het beste toch leren. Hier heb je later alleen maar profijt en kan jij zelf volledig een website opbouwen. Zelf wilt ik ook niks van websites, maar dit heb ik mezelf helemaal aangeleerd. Nu ben ik zelfs door de code aan het lopen en vindt het gaaf om te doen. Dus wie weet creëer je wel een nieuwe hobby.

Begin gewoon en start met het opbouwen van je website, richt het goed in zodat alles overzichtelijk en duidelijk is en dat bezoekers goed en snel de weg kunnen vinden.

Starten met affiliate marketing

Jacko Meijaard

11 jaar geleden is hij gestart met affiliate marketing om vrijheid te behalen. Hij wilde niet voor een baas werken om vrij te moeten vragen als je naar de tandarts moet. Binnen 2 jaar had Jacko een affiliate marketing business opgezet en verdiende toen zijn geld vanaf zijn laptop!

Wat iedereen voor onmogelijk had gehouden was voor Jacko werkelijkheid geworden. Uiteraard is Jacko trots op wat hij bereikt heeft maar hij loopt er niet mee te koop.

Met zijn cursus laat hij jouw een website opbouwen en zie jij op beeld hoe alles moet gebeuren. Van Jacko leer je affiliate marketing!

Consistent blijven doorgaan, niet opgeven!

START MET AFFILIATE MARKETING!

Schrijf je eerste blogbericht

En dan wordt het tijd om je eerste blogbericht te schrijven. Schrijf een goed artikel over een bepaald product. Je zult op internet vast tegenkomen dat je een xxx aantal worden moet schrijven voor een artikel. In zekere zin is dat wel waar, maar het gaat in eerste instantie altijd om kwaliteit! Je moet waarde bieden in je content en daar kijkt Google naar.

Persoonlijk houd ik gemiddeld 1000 woorden aan per blogbericht, maar soms is dat minder en soms is dat meer. Je moet waardevol schrijven en tegelijkertijd het goed doen ik Google. Onthoud dat je altijd voor mensen schrijft en niet voor Google. Jouw doelgroep moet het kunnen begrijpen en daarvoor schrijf jij artikelen.

Werk structureel 

Doe goed onderzoekOm het affiliate marketing stappenplan tot een goed einde te brengen is het goed om structureel te werken. Plaats elke week een nieuw blogbericht op jouw website. Je kan het ook één keer in de twee weken doen, maar dan duurt het langer voordat je echt een groei ziet. Google vindt het ook belangrijk dat je structureel iets nieuw op je website zet en dat je website ook actief is.

Vaak vinden mensen het moeilijk om iets elke week opnieuw te doen, maar ga het jezelf aanleren. Je kan beter goed voorbereid beginnen dan zomaar te starten en overal opeens tegelijk mee bezig te moeten zijn.

Een les dat ik heb geleerd is dat je alles goed moet voorbereiden en niet zomaar iets nieuws moet beginnen. Neem dit van mij aan, want hier ben ik zelf op gestruikeld. Jezelf goed voorbereiden is het halve werk. De ander helft moet je ook echt doen, maar het zal een stuk makkelijker zijn.

Affiliate marketing stappenplan

Met dit affiliate marketing stappenplan hoop ik jouw geholpen heb om een goed inzicht te krijgen hoe jij een affiliate marketing business moet opzetten. Je kan nu een volledige business opzetten en van start gaan met affiliate marketing.

Met affiliate marketing heb je alleen een laptop en een internetverbinding nodig

Het belangrijkste is dat het allemaal niet vanzelf komt aanwaaien. Ook met een internet business moet jij echt hard werken en creëer je later pas vrijheid. Je moet op de lange termijn gaan kijken een doorgaan wanneer het tegenzit. Je hebt discipline nodig en wilskracht om door te gaan, ook als je niet heel veel zin hebt.

Met een krachtige motivatie ga jij het heel verschoppen, maar vergeet niet dat je de komende 2/3 jaar hard aan de bak moet om een goede affiliate marketing business neer te zetten. Na 2/3 jaar heb jij een goede affiliate marketing business staan en kan je echt locatie onafhankelijk kan werken.

In het begin van dit artikel hebben we gezegd dat er 2 dingen zijn waar mensen tegenaan lopen. De 2 grootste obstakels waar mensen tegenaan lopen zijn discipline en doorzettingsvermogen. Deze 2 dingen zal jij moet gaan beheersen als je echt verder wilt met affiliate marketing. In het begin zal het niet heel moeilijk zijn, want dan is alles nog nieuw. na 1/2 maanden wordt het moeilijker en zal je ze echt nodig moeten hebben.

BEKIJK HIER GRATIS DE VIDEO

Affiliate Marketing Revolutie rondleiding

Start met affiliate marketing

Je hebt het hele stappenplan gelezen en kan nu beginnen met een affiliate marketing business. Zelf heb ik nu ruim 1 jaar ervaring en heb veel geleerd. Elke week komen er wel nieuwe dingen bij en persoonlijk ben ik dankbaar dat ik gestart ben met affiliate marketing.

Jacko Meijaard bied een cursus aan op internet en dankzij hem ben ik gestart met affiliate marketing. Door Jacko begint mijn business nu langzaam te lopen en zal 2021 een goud jaar voor mij worden. Na 1 jaar hard werken wordt 2021 het gouden jaar waarin er veel gaat gebeuren. Start met affiliate marketing, wat houd je nu nog tegen?

BEKIJK HIER GRATIS DE VIDEO

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.