Verdien jij al geld met affiliate marketing? Begin NU!

LEEF JOUW DROOM!

Verdien jij al geld met affiliate marketing? Begin NU!

Student start een online businessGeld verdienen met affiliate marketing op het internet, het is voor iedereen vaak een sprookje en toch doen steeds meer mensen het. Het is ook geen sprookje meer, het kan echt! Ook jij kan geld verdienen op het internet, je moet het alleen nog met je eigen ogen zien. 

Affiliate marketing is een verdienmodel die jij makkelijk kan toepassen op het internet, met een paar uur per week kan jij al affiliate marketing toepassen op jouw website.

Waarom een website? Dat is naar mijn idee de makkelijkste manier, maar je kunt het ook op YouTube, Instagram, Facebook of op andere kanalen toepassen. 

Contents

Geld verdienen met affiliate marketing

Om gelijk met de deur in huis te vallen geven we eerst een korte samenvatting hoe jij geld kunt verdienen met affiliate marketing. Voor degene die nog helemaal niks weten over affiliate marketing: 

Met affiliate marketing promoot je andermans product op jouw website. Als jij met succes een product via jouw website verkoopt krijg je een commissie, je krijgt dus geld. Dit kan je bijvoorbeeld doen door producten te promoten van Bol.com

Geld verdienen met affiliate marketing kan echt iedereen, je moet alleen maar volhouden en niet opgeven. Iedereen kan een product eerlijk promoten en hiermee geld verdienen. Het kost vaak alleen even tijd voordat het lukt. Gemiddeld genomen krijgt elke beginner binnen 3 maanden zijn of haar eerste commissie binnen, je hebt dan geld verdient. Let op, dit is gemiddeld het zegt niet dat het bij jouw ook zo loopt. 

Zelf ben ik 1 jaar geleden officieel met affiliate marketing gestart en heb een aantal commissie gekregen. Zelf ben ik Jacko Meijaard nog steeds dankbaar dat ik ben begonnen met affiliate marketing. Als Jacko er niet was geweest werd ik nooit internet ondernemer. 

Ik ben zelf met een cursus gestart, want ik wist niks van affiliate marketing. Door de cursus van Jacko snapte ik affiliate marketing veel beter en kon ik direct aan de slag. Omdat Jacko laat zien hoe je dit toepast op een website ben ik dit ook gaan doen en ik vind het geweldig leuk. 

Je kunt met affiliate marketing geld verdienen terwijl je iets anders aan het doen bent. Je website is altijd in de lucht en iedereen kan hem dag en nacht vinden. Ook kan jij alle producten promoten die jij maar kunt bedenken en alleen bol.com al heeft 10.000 producten. Kopje koffie bij de blog

Voorbeeld ter verduidelijking 

Wanneer heb jij voor het laatst iets gekocht op het internet? Misschien was het wel een telefoon, hiervoor ben je langs verschillende websites geweest of je hebt op Google gezocht hoe andere mensen de telefoon ervaren.

Hoogst waarschijnlijk ben je op een website beland die ook een affiliate is. Je hebt het alleen helemaal niet door. 

Ook als jij op reis gaat heb je waarschijnlijk gezocht waar jij je vliegticket het goedkoopst kon krijgen of waar de leukste plekjes zijn en alvast iets gereserveerd.

Ook hierbij komen 9 van de 10 keer affiliates kijken. Hopelijk heb je hiermee een goed beeld hoe affiliate marketing werkt en hoe jij er geld mee kunt verdienen. 

Start een website, sluit je aan bij een affiliate marketing organisatie bijvoorbeeld PayPro, pak jouw affiliate link en start met verkopen. Zo simpel is affiliate marketing. Wil je het nog sneller leren of het allemaal in zijn werk gaat? Check dan de cursus van Jacko Meijaard! En ja, ik pas ook affiliate marketing toe en zo help ik jouw om het te leren. 

Start met affiliate marketing!

Starten met een website

Om met affiliate marketing geld te verdienen is het het makkelijkst om te starten met een website. Je kan helemaal zelf een website inrichten via WordPress, maar je kan ook even zoeken op Google waar je makkelijke websites kan bouwen. Ook kan je eventueel Marketheme proberen, hiermee kan je een speciale affiliate website bouwen. 

Met een website kan jij namelijk een passief inkomen gaan generen met affiliate marketing. Je kan uiteindelijk geld verdienen terwijl je slaapt. Vandaar dat ik aanraad om met een website te starten en hierdoor jouw business gaat opbouwen. 

Affiliate marketing toepassen op je websiteMisschien weet jij helemaal niks van een website en kan je deze helemaal niet opbouwen. Dat had ik ook, ik wist ook helemaal niks van een website ik kon ook helemaal geen website opbouwen, maar waar een wil is is een weg.

Alles wat jij wilt en niet kunt moet je omzetten in “hoe ga ik dit ook kunnen”, je moet erin gaan geloven en dan gaat het jouw lukken een succesvolle business op te zetten. 

Kijk hoe mijn website er nu bij staat, je zal niet zeggen dat ik niks meer van websites weet. Zelf vindt ik het geweldig om aan mijn website te bouwen en dingen uit te zoeken. Start dus een website en ga hier mee over leren. 

Bloggen over jouw producten

Je hebt een website gestart en bent begonnen met jouw business. Om nu met jouw website hoger in google te komen moet je gaan bloggen. Ga artikelen schrijven over jouw product. Ik promoot de onder andere de cursus van Jacko en blog dus over affiliate marketing zoals nu. Als jij dus reizen naar Amerika promoot, dan ga je artikelen schrijven over reizen naar Amerika of de leukste plekjes van Amerika. 

Zo kan je dus heel veel artikelen verzinnen die over jouw product gaan. Uiteraard wil je wel gevonden worden door de zoekmachine van google, dus moet je wel altijd jouw artikel controleren. Ik zelf controleer altijd in de zoekwoordenplanner van google zelf, deze kan je met google Ads gaan gebruiken. Ook zijn er wel andere websites waar jij dit 1 of 2 keer per dag kan checken. 

Mocht je er niet uitkomen dan mag je altijd een reactie onder dit artikel plaatsen, maar nog beter is om met de cursus van Jacko te beginnen en zo stap voor stap te zien hoe je een affiliate website kan opbouwen. Ga dus in ieder geval aan de slag! 

Start nu met affiliate marketing!

Volhouden en door blijven gaan

Vaak is dit de moeilijkste opgave van het hele proces. Je moet doorzetten en niet opgeven als het even tegenzit. Ook al heb je niet gelijk succes, je moet vol blijven houden, want bij affiliate marketing winnen alleen diegene die doorzetten en niet opgeven. Dit kan moeilijk zijn, maar als je gewoon doorgaat en gelooft dat jij succes gaat krijgen, dan gaat het jouw lukken. 

Als je via Jacko de cursus wilt gaat leren krijg jij er een bonus bij! Je hebt dan namelijk toegang tot het form, hier kan je alle vragen stellen die je maar wilt en ook alle vragen en antwoorden terug lezen. Ook Jacko en andere cursisten zijn hier vaak te vinden. Meestal heb je binnen 30 minuten antwoord op je vraag gekregen. 

Ook worden er hier succes gedeeld en dat kan heel waardevol zijn als je net bent begonnen. Dat is dus echt mijn aanrader, start met de cursus over affiliate marketing, want hierdoor zal je niet zomaar fouten gaan maken. Natuurlijk moet je het zelf weten, maar weet hoever je kan komen met de cursus.

Nu heb jij een idee gekregen hoe je geld kunt verdienen met affiliate marketing. Nu aan jouw de keus wat je er verder mee doet. Vindt je het affiliate marketing nou geweldig? Check dan de vervolg stappen!

AFFILIATE MARKETING

Met ruim 11 jaar aan ervaring in huis weet je zeker dat je van Jacko affiliate marketing kunt leren. Gedreven en met passief leer hij jouw hoe je affiliate marketing toepast in de praktijk. Start vandaag nog met affiliate marketing!

DE LAPTOP LIFESTYLE

Het eerste boek van Jacko Meijaard over zijn business! Al meer dan 11 jaar actief in de affiliate marketing wereld. Een boek van 223 bladzijde vol inspiratie motivatie. Een boek dat jouw De Laptop Lifestyle laat leven als jij actie onderneemt! 

Hoe ben ik gestart met mijn business

 

 Start met geld verdienen op internet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.