Affiliate Marketing Beginnen? Is dat verstandig?

LEEF JOUW DROOM!

Affiliate Marketing Beginnen? Is dat verstandig?

Je wilt met affiliate marketing beginnen, maar je hebt toch nog een aantal vragen. Zal je het wel doen, is het wel zinvol, kan je er ook echt geld mee verdienen? Er is al veel geschreven over dit onderwerp dus ik verwacht dat je dan ook wel weet wat affiliate marketing is. Beginnen met affliate marketing

Mocht je er niet van op de hoogte zijn, lees dan even dit artikel over affiliate marketing

Maar jij overweegt om te starten met affiliate marketing en wat jouw waarschijnlijk tegenhoudt is of je er wel echt geld mee kan verdienen, waar moet je beginnen en op het begin kan dat heel demotiveren.

Maar daar gaan wij verandering inbrengen, want ik ga jouw uitleggen hoe jij vandaag nog kan beginnen met affiliate marketing en wat er allemaal bij komt kijken. 

Ook geven we wat kleine tips omtrent mindset, want alles valt of staat bij mindset. Als je dat nog niet kent onthoudt het dan goed, want je denken en doen laten zien wie jij bent en waar jij in de toekomst staat. 

Contents

Concreet: Hoe begin je met affiliate marketing

We hebben uiteraard even gekeken op internet en er wordt veel waardevolle informatie gedeeld over affiliate marketing. Ook staat er informatie op het internet waar je niet blij van wordt. Wij willen heel concreet bespreken hoe jij kan beginnen met affiliate marketing. De basis die jij moet leggen en wat je ervoor moet doen. 

Bedenk een niche waar jij wilt inzitten om aan de slag te gaan met affiliate marketing. Dat kan van alles zijn, geld verdien, gezondheid, relaties, sport, marketing, muziek, reizen, en ga zomaar door. Zorg ervoor dat je in een hoofd niche zit, dat is verstandig om mee te beginnen. 

Zelf zit ik in de geld verdien niche, dit sprak mijzelf aan en ik vindt het ook leuk. Begin iets waar je al motivatie van krijgt en wat jouw interessant lijkt. Je moet er echt wat mee hebben want dat is in het begin heel belangrijk! Er komen momenten dat je wil stoppen en dan moet je doorgaan wil je hiermee succes bereiken, dus als je een niche al leuk vindt, begin daar dan mee. 

Als jij een niche hebt gekozen ga je opzoek naar een URL, je zoekt een website naam op. Hoe gaat jouw website heten? Verzin een korte naam, ik zelf heb hierin een fout gemaakt, maar jij kan je korte en pakkende naam verzinnen. Je kan op de website van Neostrada een URL vinden en kijken of deze nog beschikbaar is. 

Hostingpakket kopen

Zelf raad ik aan om een WordPress website te beginnen, zelf heb ik dit ook gedaan en in het begin is het even zoeken en uitvogelen, maar op YouTube kan je genoeg filmpjes vinden over een WordPress website.

Als je een beetje weet hoe een website in elkaar zit kan je jouw volgende website snel zelf in elkaar zetten, mocht er iets mis zijn met jouw website kan je vaak zelf de oorzaak daarvan vinden omdat jij je website zelf hebt opgebouwd. Ga voor vrijheid

Natuurlijk ben jij vrij in jouw eigen keuze, maar dan weetje waarom ik dit aanraad. Maar bij Neostrada kan je ook je hostingpakket kopen voor WordPress. Je hostingpakket moet je zien als de motor van je website. Hij laat jouw website draaien. 

Beginnen op jouw website

Nu je alles hebt voor jouw website ben je waarschijnlijk zo €60,- lichter, maar dat is dus een keuze die jij maakt. Je betaald per jaar ongeveer €60,- voor je URL en hostingpakket. Dat valt dus nog wel mee:-) 

Nu kan je beginnen op je website, kijk filmpjes op YouTube en check hoe je hiermee aan de slag kan gaan. Je bouwt eerst je homepagina helemaal op, daarna voeg je een blogpagina toe en je website is voor nu klaar.

Een logo en icoontjes kan later altijd nog, begin eerst met content schrijven, want je website moet gevonden worden in Google! 

Content en Content en CONTENT! 

Nu jouw website helemaal staat moet je gaan bloggen op je website. Schrijf minimaal één keer per week een blogartikel en plaats deze op je website. Als jij een artikel schrijft moet je wel bedenken dat een bezoeker dit moet lezen en serieus geïnteresseerd is in jouw blog, maak er dus een waardevolle blog van en schrijf een blog van minimaal 1000 woorden. 

Het lijkt veel, maar je het zo een blog geschreven van 1000 woorden. Bedenk dat jij je concurrenten moet gaan overheersen er is genoeg geld te verdienen voor ons allemaal op het internet, maar je moet wel gevonden worden door bezoekers, want geen bezoekers, geen inkomsten. 

Lange termijn bij affiliate marketing

Als je dit schema zo volgt dan kan jij een affiliate marketing website opzetten. Het lijkt misschien lastig, maar dat valt reuze mee. Bij affiliate marketing is het van groot belang dat jij lange termijn denkt. Je moet niet denken dat je binnen 1 maand geld verdient, want dat kan simpelweg niet. Je moet eerst waardevolle content gaan schrijven om je website hoger te brengen in Google.

Denk lange termijnNa ongeveer één jaar elke week minimaal 1 artikel te hebben geplaatst kan jij elke maand een bepaald bedrag verwachten vanuit je website. Na 1 jaar verdien je dus elke maand €100,- als voorbeeld.

Dit zal, als je doorgaat, verhogen en je zult meer gaan verdienen. Uiteindelijk kan je een nieuwe website beginnen en voer je het zelfde trucje nog een keer uit. 

Vaak verdien je na 3 tot 5 maanden je eerste commissie, je hebt dus geld verdient. Daarna zal er steeds wat meer komen en kan je een maandelijks bedrag verwachten wat er binnenkomt.

Bedenk dus wel dat je het eerste jaar voor bijna niks werkt en dit is vaak zo demotiverend dat veel mensen ermee stoppen. 

Ik ben nu 10 maanden verder en heb 3 commissie gehad van €27,- dat is totaal €80,- Als je kijkt naar het werk is het niet veel, maar kijk in naar de aankomende winter en 2021 ga ik waarschijnlijk er goed op vooruit. 

Het was moeilijk, maar ik ben doorgegaan. Uiteindelijk heb ik doorgezet en ik schrijf ongeveer nog steeds wekelijks een blog en het begint steeds beter te worden. Uiteindelijk is financiële vrijheid mijn doel, met dat doel voorogen kan ik veel obstakels overwinnen en ben ik tot hier gekomen. Als je geen geldzorgen meer hebt is dat heel bevrijdend. 

Bedenk daarom een doel waarom jij met affiliate marketing wil bereiken. Je kan je vakantie bij elkaar sparen elk jaar of een auto kopen, gewoon ergens in investeren of… bedenk gewoon wat. Iets dat voor jouw een drijfveer is dat je doorzet! 

Nog uitgebreider leren over affiliate marketing

Dit zijn de hoofdlijnen die jij moet weten als je met affiliate marketing wilt beginnen. wil je nou nog meer leven over affiliate marketing, waarin ik het nog duidelijker uitleg? Ik heb een artikel geschreven over “hoe werkt affiliate marketing” misschien is dat dan iets voor jouw. 

Zelf heb ik een cursus gekocht waarin mij werd geleerd hoe ik moest beginnen van Jacko Meijaard. Jacko is al 11 jaar actief in de affiliate marketing wereld en weet er alles van. Voorkom fouten die je als beginner kan maken en begin met de cursus als je wil dat iemand je helpt. Ook heb je dan een platform waarin je vragen kan stellen of jouw succes kan delen. 

Jack is zelf ook veel aanwezig op het platform en je kan ook altijd een mailtje sturen, vaak krijg je dezelfde dag nog antwoord. Dus wil jij het jezelf iets makkelijker maken dat iemand alles uitlegt en voordoet hoe je kan beginnen met affiliate marketing? 

Check dan hier de cursus en meld je aan!

Wil je eerst meer weten over de cursus of het wat voor jouw is en wat er allemaal behandeld wordt? Check dan mijn blogartikel over de Internet Succes Gids review! Het is echt een bewezen succes. Alles staat en valt alleen met mindset en actie ondernemen. Veel mensen ondernemen geen actie of zetten niet door. Ze stoppen na 3 weken al of na 3 maanden als ze zien dat het niet lukt. 

Wees anders dan de rest ga gewoon door totdat het jouw is gelukt. Start dit en hou het 1 jaar vol, kijk dan waar je staat en wat je hebt geleerd. Je leert er ook heel veel van. Bedenk wat voor ervaring je opdoet als je doorzet en waar jij over 5 jaar kan staan. 

Heel veel succes en laat horen waar jij volgend jaar staat. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.