Waarom actie ondernemen zo belangrijk is

LEEF JOUW DROOM!

Waarom actie ondernemen zo belangrijk is

Waarom actie ondernemen je succesvoller kan makenVandaag weer een artikel over mindset. Vorige week heb ik over business en gezondheid geschreven, en dat hoorde ook in de categorie mindset, maar zoveel artikelen in de categorie mindset zijn er nog niet, dus ik vond het een goed idee om het deze week over actie ondernemen te hebben. 

Actie ondernemen, hoeveel weten we er niet van. Op school, werk, thuis en eigenlijk overal hoor je wel dat je actie moet ondernemen. Je moet actief zijn om succesvol te zijn. 

Hoe vaak leggen we dit niet naast ons neer. Check het zelf maar eens, als de docent zegt dat je som … tot … moet gaan maken komt het vaak niet helemaal af, omdat je zat te praten of er gewoon geen zin in had. 

Hetzelfde geldt voor je werk en thuis. Eigenlijk moest je dit nog afmaken, maar ik heb niet zoveel zin, dus ik ga lekker TV kijken of iets anders leuks doen. 

Zo leggen we vaak de woorden ‘actie ondernemen’ neer en doen we er niks mee. 

Uiteraard hebben we ook positieve kanten van actie ondernemen. Er zijn ook mensen die WEL actie ondernemen en alles eraan doen om succesvol te worden of te blijven. 

Zodoende hebben we ook succesvolle mensen waar jij nog wel wat van kunt leren. 

Wat verstaan we onder actie ondernemen

Het woord actie ondernemen kan je verschillend opvatten. Iedereen heeft voor dit woord dezelfde betekenis, maar mensen weten vaak niet dat dit het verschil kan maken tussen succesvol worden en niet succesvol worden. 

Als jij ontdekt dat dit het verschil kan maken, dan ben je echt een grootte stap vooruit en ben je op weg naar succes. 

Check zelf eens succesvolle mensen die je kent en neem anders gewoon een paar bekende in je hoofd. Bedenk wat ze allemaal gemeen hebben, want er moet iets zijn dat hun succesvol zijn geworden en dat jij dat nog niet bent. Kortom, jij mist dus nog wat. 

Ik zal het geheim vertellen. Hoe hun succesvol zijn geworden is dat ze elke dag iets gedaan hebben. Als ze geen zin hadden of ze waren ziek, ze deden elke dag iets. 

Hun gingen dus actie ondernemen, ze deden elke dag iets en hierdoor zijn ze ook zo succesvol geworden. 

Voorbeeld: 

Stel je voor, jij gaat vanaf vandaag naar de sportschool. Je gaat 6 dagen per week sporten 1 uur lang. Dit sporten hou je 1 jaarlang vol. Bedenk nu voor jezelf of jij je fitter gaat voelen, beter gaat voelen, sterker gaat voelen en of je verder bent gekomen dan 1 jaar geleden. 

Je snapt zelf denk ik al dat je er alleen maar op vooruit bent gegaan. 

Zo is het nou precies met succesvol worden. Je kan niet gaan stil zitten en gaan wachten. Onderneem actie en ga ervoor. Als jij vandaag begint waar denk je dat je over 1 jaar staat. Waarschijnlijk verder dan nu…

Begin vandaag nog! Doe het nu!

Actie ondernemen en succesvoller worden

We weten dus nu dat actie ondernemen de weg naar succes is, maar wat verstaan we onder actie ondernemen. Is dat elke dag 1 instapost en dan is het weer goed of is het meer? 

Iedereen ziet dat natuurlijk anders, maar naar mijn idee is dat naar eigen inzicht elke dag of 6 dagen lang iets plaatsen of je website, insta, facebook of wat dan ook. 

Besteed er ook echt aandacht aan en doe dit ook elke dag op nieuw. Je zult echt je bezoekers omhoog zien gaan en je ziet je succesvoller worden. Onderneem vandaag nog actie. 

 

Ook interessant voor jouw…

Jacko Meijaard oplichter? 

Waarvoor moet je kiezen?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.